reklama
ostroznie tylko jedź, i zamelduj jak dojedziesz, uspij M, albo daj......;-) i do nas wróćNuśka ja bym się chętnie napiła ale sama wiesz jeszcze do domu jakoś dojechać muszę;-) ale po powrocie jeśli Niuńka będzie spała a M nie będzie jęczał to napewno zajrzę;-):-)
Asiek dzięki jadłam dzisiaj 

Anetasa szerokości:-) no i do zobaczenia chociaż nie obiecuję że jeszcze będę w końcu muszę zabrać się za te pazury no i może za coś jeszcze;-):-)
A i nie zapomnij się wylogować w pracy z BB tzn musisz wykasować zapamiętane hasła z komputera bo w przeciwnym razie wystarczy że ktoś będzie ciekawski ....

Anetasa szerokości:-) no i do zobaczenia chociaż nie obiecuję że jeszcze będę w końcu muszę zabrać się za te pazury no i może za coś jeszcze;-):-)
A i nie zapomnij się wylogować w pracy z BB tzn musisz wykasować zapamiętane hasła z komputera bo w przeciwnym razie wystarczy że ktoś będzie ciekawski ....
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Asiek, ja bardzo chętnie. Dawaj
:-) A NuŚka poleje coli 

monia_l
Wrześniowe mamy'07
no pewnie że są chętnia ja mam ciasto z truskawkami ktos chetny??

a ja mam ciasto z truskawkami ktos chetny??
Choć nie jestem zwolenniczką jedzenia o tej porze to dawaj bo narobiłaś mi smaka:-)
ostroznie tylko jedź, i zamelduj jak dojedziesz, uspij M, albo daj......;-) i do nas wróć
;-)postaram się:-)
Ale narazie się żegnam i zbieram do domku jeszcze tylko tankowanko

ostroznie tylko jedź, i zamelduj jak dojedziesz, uspij M, albo daj......;-) i do nas wróć
Ciekawe co miałaś na myśli hmmm............................

Asiek dzięki jadłam dzisiaj
Jak to wykasować?

reklama
Podziel się: