reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dokładnie, Agulka, a ja wyjeżdżam na wakacje jutro :-D:tak: Na Barbados ;-)
No to jeszcze stawiam
ja wiedziałam, że z Ciebie skromnisia, ale żeby dzień przed wyjazdem dopiero nas o tym poinformować.:baffled: Oj nie ładnie,:no::no:
No to jeszcze dla bardzo wygłodniałych
24pcs2a.jpg

NuŚka, świetnej zabawy życzę. Ja bym poszła na wesele, ale najbliższe dopiero w październiku się zapowiada :-(
takie cos bratowa dziś postawiła:tak:
NIE PRZEGINAJ................ bo ja w realu zajdam zupkę chińską, tak jakos mam dzis chcicę na ostre:szok::tak::tak::tak:
Majandra a którego idziesz w październiku na to weselisko, bo my 3

reklama
Tak no może nie jest takie sztywne jak w normalnym wózku (którym jeździ Igorek na dłuższe spacerki z babcią ) ale takie w miarę ja tam za dużych wymagań co do tego wózka nie mam bo jakby nie było to typ parasolka

MAjandra
robię się głodna i to bardzo
to że ono miękie jest to mi nie przeszkadza problem w tym że jak Mateusz chce się oprzec to siedzenie opada na pół leżace:sorry2:

ja wiedziałam, że z Ciebie skromnisia, ale żeby dzień przed wyjazdem dopiero nas o tym poinformować.:baffled: Oj nie ładnie,:no::no:

takie cos bratowa dziś postawiła:tak:

NIE PRZEGINAJ................ bo ja w realu zajdam zupkę chińską, tak jakos mam dzis chcicę na ostre:szok::tak::tak::tak:
Majandra a którego idziesz w październiku na to weselisko, bo my 3
już wiem na co mam ochotę :-Dzaraz wyślę D do sklepu po zupke chińską:-p

to że ono miękie jest to mi nie przeszkadza problem w tym że jak Mateusz chce się oprzec to siedzenie opada na pół leżace:sorry2:

A nie tak to nie jak "pociągnę " za ten pasek to tak się trzyma i młody się opiera ile chce.
Złóż reklamację na ten wózek bo tak nie powinno być na pewno dostałaś gwarancję na 2 albo 3 lata już nie pamiętam musiałabym poszukać

Majandra dzięki że o mnie pomyślałaś;-) ale po drodze nie dam rady:no: niestety za kierownicą nie potrafię skupić się na dwóch czynnościach no ewentualnie zapale papierocha albo odbiorę telefon ale jeść to bym chyba nie dała rady:baffled::zawstydzona/y: wezmę do domu i podzielę się z M niech wie że mam dobre serce:-D

Kurcze nie dam chyba rady za Wami nadążyć:p Kiedy wy to wszystko piszecie??;-)
ja już padam ze zmęczenia:p a jeszcze przez Majandre zgłodniałam hehe
muszę zrobić jakiś remament w suwaczkach bo jakieś takie zardzewiałe mam:tak::-D

reklama
Do góry