reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ha jak impreza to i mnie nie zabraknie poproszę troszkę tej pizzy i dużo wina;-):-):-)

Ja jutro na wesele śmigam i co za tym idzie byłam na solarium wrr jak ja nie lubię z tego "cudu" :baffled::no::cool2:korzystać ale jak zobaczyłam siebie to aż świeciłam tak blada jestem a teraz może nie opalona ale już nie świecę w ciemnościach

reklama
No to jeszcze dla bardzo wygłodniałych
24pcs2a.jpg

NuŚka, świetnej zabawy życzę. Ja bym poszła na wesele, ale najbliższe dopiero w październiku się zapowiada :-(

o Nuśka dobrze że cie widze bo mam pytanie odnośnie wózka graco mojo czy ty umisz dac tam oparcie całkowicie na siedziąco bo ja za chiny nie potrafię:no::wściekła/y:

Widzeezka się rozkręca i takie żarełko:szok: i to o tej porze:szok:;-) ale jedzcie na zdrowie w końcu to tylko wirtualne ;-) od tego się nie tyje:-D a ja powoli zbieram sie do domku:-)

o Nuśka dobrze że cie widze bo mam pytanie odnośnie wózka graco mojo czy ty umisz dac tam oparcie całkowicie na siedziąco bo ja za chiny nie potrafię:no::wściekła/y:
Tak no może nie jest takie sztywne jak w normalnym wózku (którym jeździ Igorek na dłuższe spacerki z babcią ) ale takie w miarę ja tam za dużych wymagań co do tego wózka nie mam bo jakby nie było to typ parasolka

MAjandra
robię się głodna i to bardzo

Majandra Ty normalnie złośliwa jesteś :-p:blink:ale winka lampkę wypiję chociaż może leipiej nie bo ja musze jeszcze paznokcie pomalować i cyrkonie poprzyklejać i jeszcze tyle pracy przede mną

reklama
Do góry