reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No i co tu sięę dzieje przeciez Majandra nie będzie pić sama;-):-p ja nie mogę bo przecież w pracy:sorry2: ale gdzie reszta BBonów:szok:
ja jestem przecież imprezka mnie nie może ominąc:no::-p:-D
U nas... hmmm jesteśmy z powrotem u rodziców w Śweirklanach :tak: mamy tyle lepiej że moi rodzice odstąpili nam największy pokoj, tak ze meble weszly i nasze i od Wiki :-) tego samego koloru są wiec nie podpadnie :-p lepiej o niebo... a teść jak sie pakowalismy to jeszzcze kur.... sypał.. :wściekła/y: myślałam że go zaj..... no nic ale najwazniejsze ze juz po, uffff

Monia jak Mateusz??
Fajnie że znów mieszkamy w tej samej miejscowości:tak:;-)będziemy mogly częściej się spotykac:-)a Mateusz już trochę lepiej ale dalej mu lecą zielone ciompki no i ściągam mu ich mnóstwo rano ,w południe i wieczór żeby nie spływały do gardełka

A mnie się dzisiaj tak dzień dłuży:szok: mam wrażenie że jest już 24 a tu jeszcz ponad półtora godziny do końca:crazy:
mi też się dziś tan dzień strasznie ciągnoł:sorry2:ale dzieciaczki już w łóżkach więc wkońcu mogę spokojnie posiedziec :tak:ale jakaś głodna jestem zjadła bym coś ale sama niewiem co:sorry2::baffled:

Hruda jak tam rozmowy o pracę ? masz którąś?

Ostatnia edycja:
reklama
Monia, a może na to masz ochotę?
117e0hz.jpg

Ja stawiam ;-):tak::-D

Justyna jak masz ochotę to się dołończ napewno wystarczy i dla ciebie a jak zabraknie to Majandra zamówi nową:tak:

Majandra a ile tego zamówiłas, bo ja jestem BARDZO wygłodniała i mam ogromną ochote na tą pizzę.
Impreza, jaka impreza????? Czyżby Majandra stawiała zakończenie roku męża a początek jej urlopu??????? No bo w końcu małż będzie 2 miechy w chacie:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry