reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No właśnie. Jeszcze się upiję i co?
Alusia, już się zastanawiałam, gdzie znikłaś. Dobrze, że się jednak wyprowadziliście.
Alusia, już się zastanawiałam, gdzie znikłaś. Dobrze, że się jednak wyprowadziliście.
no ja też sie cieszę:-) uzgodniliśmy sobie wszystko z rodzicami w inny sposób niż przedtem i ja juz w tym leczeniu lepiej więc jestem bardziej otwarta i nie dam sobie w kasze nadmuchac, ze tak powiemNo właśnie. Jeszcze się upiję i co?
dzisiaj byliśmy zarejestrować ta naszą limuzyne ludzi w chol...... poł dnia w urzedach
O tej porze moje dzieciaki zawsze juz spały a teraz biegaja nago po domu.
Bylismy dzis na urodzinach bratowej ( oj jak ja nie lubię tych jej urodzin) i dlatego te opóźnienie.
Potem muszę gotować jeszcze grochówkę na jutro chłopom na budowę........... może zdążę zajrzeć później
Bylismy dzis na urodzinach bratowej ( oj jak ja nie lubię tych jej urodzin) i dlatego te opóźnienie.
Potem muszę gotować jeszcze grochówkę na jutro chłopom na budowę........... może zdążę zajrzeć później
Majandra nawet nie wiesz z jaką chęcią wypiłabym całą butelkę....
Alusia ja sprzęt w domu mam i to tez prawie nowy (prócz pralki bo ta ma już 7 lat)
ale napisz cos więcej to popytam się koleżanek
Agula moja niunka tez nie spi tylko ona ostanio się coś przestawiła i chodzi póżniej spać
Alusia ja sprzęt w domu mam i to tez prawie nowy (prócz pralki bo ta ma już 7 lat)
Agula moja niunka tez nie spi tylko ona ostanio się coś przestawiła i chodzi póżniej spać
hmmm no co by tu pisać... pralka, whirlpool 6th sense:-) 6kg i 1400obr/min, 1300zł daliśmy, lodowka hotpoint ariston, 4 polki w lodowke i 3 szuflady w zamraz., 1600zł i kuchnia 2,6m, kolor calvados czy jakos tak, blyszczaca i raczej taka nowoczesnaMajandra nawet nie wiesz z jaką chęcią wypiłabym całą butelkę....
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
cieszę się,że już jesteś,bo tak sobie myślałam,że macie wielkie zmiany:-(Zamknięty nadrobię może jutro a tak wogóle to któraś nie chce kupić nowej kuchni, lodówki i pralki używanej 4 miesiące?? nówki sztuki
Z tym kochanie to jak wolisz;-) a napewno trzeba zapamiętać sen,bo proroczy jestUciekam,moze cos poczytam jeszcze, powiedzcie ja to jest z przesądem, że trzeba się kochać pierszego dnia w nowym miejscu czy nie?? ;-)
jak bylam u mamy to zrobiła mi tą przyjemność i ugotowała specjalnie dla mnie,bo ja nie potrafię, tzn. nigdy nie gotowałamPotem muszę gotować jeszcze grochówkę na jutro chłopom na budowę........... może zdążę zajrzeć później
Podziel się: