reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
No wiesz, on nie do podrobienia jestJusta ta polska wersja wydaje mi się taka drętwa. Wolę Goka
Anetasa - Milosci co uskrzydla:-):-)
Carioca - czuje ze jestes ciut podlamana...ale nie wiesz kiedy a nawyki Staska sie zmienia. Moze na inne ale TO mu niebawem minie. A jak urodzi sie Sabinka(?) okaze sie troskliwym bratem - skat wiesz. oj Cie zaskoczy!:-)
Nuska - to ja lece na Zamkniety
Justyna - widze ze znalazlas juz poradnie.:-)
Monia - nowa fryzura w minute - tojest to! Teraz nowa kiecka i szaaaaalejesz kochana:-)
Obejrzalam wlasnie Benjamina Buttona...za rada Justyny!:-)
Choc po amerykansku wyciska lzy to jednak dobry film. Brad Bradem ale ta Kate Blanchet - uwielbiam te kobiete - taka dostojnie piekna!
No i slucham nowej plyty moich ukochanych Placebo - super! U2 mnie zawiodlo nowym albumem a ci daja czadu...i psia kostka, nie moge byc na ich koncercie na Openerze w Gdyni bo akurat jade na to wesele do Mragowa...wrrrrr
Carioca - czuje ze jestes ciut podlamana...ale nie wiesz kiedy a nawyki Staska sie zmienia. Moze na inne ale TO mu niebawem minie. A jak urodzi sie Sabinka(?) okaze sie troskliwym bratem - skat wiesz. oj Cie zaskoczy!:-)
Nuska - to ja lece na Zamkniety
Justyna - widze ze znalazlas juz poradnie.:-)
Monia - nowa fryzura w minute - tojest to! Teraz nowa kiecka i szaaaaalejesz kochana:-)
Obejrzalam wlasnie Benjamina Buttona...za rada Justyny!:-)
Choc po amerykansku wyciska lzy to jednak dobry film. Brad Bradem ale ta Kate Blanchet - uwielbiam te kobiete - taka dostojnie piekna!
No i slucham nowej plyty moich ukochanych Placebo - super! U2 mnie zawiodlo nowym albumem a ci daja czadu...i psia kostka, nie moge byc na ich koncercie na Openerze w Gdyni bo akurat jade na to wesele do Mragowa...wrrrrr
Ostatnia edycja:
No i slucham nowej plyty moich ukochanych Placebo - super! U2 mnie zawiodlo nowym albumem a ci daja czadu
Mnie niestety też:-(
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Nie wiedziała o ciąży. Urodziła na pogotowiu
jak mogła nie wiedziec ze jest w ciązy
jak mogła nie wiedziec ze jest w ciązy
doti80
Wrześniowe mamy'07
Monia a może krople przeciwkaszlowe? sinecod
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
nie mam kropli ale dałam mu odpowiednic Sinecod w syropie i dałam mu jeszcze diphergan ale kaszel nadal go męczy :-(po jakim czasie leki powinny zadziałac?Monia a może krople przeciwkaszlowe? sinecod
kurcze jestem umówiona w mieście z koleżankami i niewiem czy jechac czy nie ale gorączki nie mapoczekam jeszcze z 10 min i zobacze czy będzie poprawa
Podziel się: