reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Jestem i ja ale zaraz spadam na zamknięty wkleić obiecane zdjęcia:-p M wykończony dzisiejszym dniem w pracy ach szkoda gadać aż się ucztowania rocznicy odechciewa:-( a Niuńka dziś jak zaczarowana już o 21:30 spała przeczytałam jej bajeczka troche pogadała i zasnęła:tak:

Kasiu, wiesz ze cie lubie:-) i..w zasadzie ten post jest do Anety:sorry2: ale...ja nie moge sie powstrzymac:zawstydzona/y:. Twoje podejscie skads znam...moj J tez jest tak uparty i zawziety jak ty. Masz prawo do takiej postawy ale spojrz moze na to z innej strony. Ze te babcie nie proponuja innego rozwaizania zeby udowdnic Anecie ze jest beznadzieja niemyslaca mama tylko najzwyczajniej w swiecie tez sie martwia a ich inetencje sa pozytywne. Nie podkopuja decyzji Anety tylko po to zeby w duchu sie zasmiac ze jest miekka faja bo sie zlamala...hahaha
Przepraszam jesli cie urazilam ale ja nie potrafie u ludzi zrozumiec takiego bezsensowengo i pezprodyktywnego uporu. Wydaje mi sie ze nalezy ludziom rozsadnie zaufac a juz na pewno njablizszym i wierzyc w ich dobre inetencje a nie weszyc wciaz ze ktos chce cie zrzucic na gorszy tor...
No to tyle..:sorry2:

:zawstydzona/y: wstyd się pryznać ale ja zignorowałam posta Kasi:zawstydzona/y: także dziękuję Ci Hrudzia bo wyraziłaś to o czym myślałam;-) właśnie w tym wszystkim jest tak że gdy teściowa zaczyna mi coś przestawiać w domu to potrafię powiedzieć ale to mój tron:-D ale gdy nie kieruje się złymi intencjami tylko generalnie martwi się i chce dobrze to wolę jej uledz ze względu choćby na to że mamy ze sobą bardzo dobry kontakt.

Anetasa witaj . Sprzątanko po remoncie zakończone???

Niby tak ale ciągle mam wrażenie że z jakiegoś kąta jeszcze syf na mnie wygląda:dry: i latam nieustająco ze ścierą:szok:

no i moj rozbojnik nauczyl sie zdejmowac pieluchomajtki. Striptizer nam rosnie ;-)

:-D:-D:-D:-D:-D ale ponoć w tym zawodzie zarabia się całkiem niezłe pieniądze;-):-D

na pismie nam nie wystraczy, chcemy zobaczyc zdjecie!!!:-):tak:

:tak::tak::tak::tak::tak:

powiem Ci,że dzieci instynktownie wyczuwają "innych" ludzi. Kiedyś byliśmy u mojej cioci i ogród obok ma sąsiadka cioci i był u niej wnuk z Downem i Mateusz za cholerę nie chciał do niego iść, wtulił się w Janusza. Tak samo zareagowała Alma-pies, jakoś tak skomlała wystraszona.

I tu się z Tobą w zupełności zgodzę kilka klatek od nas mieszka taka Krysi ja wiem będzie miała ok 30 lat i jest upośledzona:sorry2: dziwnie się porusza ma wygiętą jedną dłoń i dziwnie mówi i choć tłumaczę Tuśce że wszystko jest w porządku a ona zupełnie radośnie do małej próbuje podejśc to Tuśka zawsze na jej widok już z daleka uderz w ryk i ucieka do mnie na ręce:-( a jak tylko ją miniemy to już jest ok:-( aż mi za moje dziecko wstyd:zawstydzona/y:

reklama
Jestem, czytam, ale jakoś humor do bani..........
A Nuskę w niebieskich chcę zobaczyć

Specjalnie dla Ciebie zamiast spać wklejam fotki a Ty ..............?????? Gdzieś zniknęłaś

Anetasa
sto lat....Sto lat .....Sto lat (kurcze ale z jednym facetem to chyba za dużo;-):-D:-D:-D)

Dobrej nocki BB-onki:-):-)

ale traba ze mnie. przypominma Anecie o rocznicy, a zyczen nie zlozylam:zawstydzona/y:

Szczescia, milosci i zrozumienia na kolejne wspolne latka...

Kasiu, wiesz ze cie lubie:-) i..w zasadzie ten post jest do Anety:sorry2: ale...ja nie moge sie powstrzymac:zawstydzona/y:. Twoje podejscie skads znam...moj J tez jest tak uparty i zawziety jak ty. Masz prawo do takiej postawy ale spojrz moze na to z innej strony. Ze te babcie nie proponuja innego rozwaizania zeby udowdnic Anecie ze jest beznadzieja niemyslaca mama tylko najzwyczajniej w swiecie tez sie martwia a ich inetencje sa pozytywne. Nie podkopuja decyzji Anety tylko po to zeby w duchu sie zasmiac ze jest miekka faja bo sie zlamala...hahaha
Przepraszam jesli cie urazilam ale ja nie potrafie u ludzi zrozumiec takiego bezsensowengo i pezprodyktywnego uporu. Wydaje mi sie ze nalezy ludziom rozsadnie zaufac a juz na pewno njablizszym i wierzyc w ich dobre inetencje a nie weszyc wciaz ze ktos chce cie zrzucic na gorszy tor...
No to tyle..:sorry2:

Stas przed chwila zasnal przy jedzeniu:szok:. Pierwszy raz od kiedy je siedziac. Nie mial dzis drzemki a ze dalam mu dzis zapiekanke makaronowa zmeczylo i znuzylo go chyba ten ciaaaagnaaaaacyyyyy makaron:-D

No i w piatek mam kolejna rozmowe o prace. Wsciekli sie czy co?:-p:-):cool2:
A za 2 tygodnie wizyte u terapeuty od depresji.

Hruda głupiabym była gdybym się obraziła za wyrażanie własnego zdania :happy2: no niestety taki ze mnie typowy byk :sorry2: zawzieta dziołcha ze mnie i uparta czasem aż głupio za baaardzo wiem :tak: to, że babcie z pewnością nie chcę źle dla dzieca jestem pewna, ale mnie wnerwiałły fakt, że wydałam kase kupiłam, a tu babcie bez konsultacji czy też po przegadaniu kupują dziecku łóżko bo to, które ja kupiłm uważają za nieodpowiednie :dry: no nic to dom i życie Anety nie moja sprawa. Ja wyraziłam swoje zdanie.

Powodzenia i sukcesu w szukniu pracu :-D

Hruda głupiabym była gdybym się obraziła za wyrażanie własnego zdania :happy2: no niestety taki ze mnie typowy byk :sorry2: zawzieta dziołcha ze mnie i uparta czasem aż głupio za baaardzo wiem :tak: to, że babcie z pewnością nie chcę źle dla dzieca jestem pewna, ale mnie wnerwiałły fakt, że wydałam kase kupiłam, a tu babcie bez konsultacji czy też po przegadaniu kupują dziecku łóżko bo to, które ja kupiłm uważają za nieodpowiednie :dry: no nic to dom i życie Anety nie moja sprawa. Ja wyraziłam swoje zdanie.

Powodzenia i sukcesu w szukniu pracu :-D

Nie Kasiu to nie tak:no: chyba mnie źle zrozumiałaś babcie wyłożyły kasę ale to ja i M pojechaliśmy na poszukiwania odpowiednie ich zdaniem sofki;-) także tą drugą to i ja wybrałam nie było tak że taram i na chatę mi wjeżdża nowy sprzęt a ten co kupiłam to na śmietnik:no:;-)

Witam dziewczyny u mnie czas jakoś szybo leci nie mam na nic czasu byliśmy na panieńskim w sobotę troszkę się pośmiałyśmy poplotkowałyśmy miałyśmy nawet prywatnego "Rogera" a wiecie jaki z niego idealny facet wszystko mu pasowało zapatrzony tylko w nas no miał jedna wadę było trzeba go do dmuchiwać bo tracił powietrze;-):-D:-D:-D
Wczoraj coś mnie rozbolał żołądek i były wymioty i jeszcze dzisiaj kiepsko się czuję wrrrr czy to kiedyś minie :wściekła/y::-( boję się żeby Igor ode mnie nie podłapał tego paskudztwa
oj bidulka:-(oby szybko te paskudztwo od Ciebie uciekło
Anetasa
witaj . Sprzątanko po remoncie zakończone???

Carioca
gratuję córci no i tego że wszystko jest z Wami ok o tak się cieszę :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) pochwal się bucikami??? Bo coś czytałam że jakieś zakupiłaś???

Donkat jak tam przygotowania do wyjazdu???

Monia jak tam na bierzmowaniu????
super w kościele jakoś zleciało niewiem nawet kiedy a na kawce obżarłam się truskawkami:zawstydzona/y:no a najważniejsze wszyscy byli zachwyceni fryzurką i mówili że pewnie byłam u fryzjera:-D:-)

To by było na tyle bo znowu mnie mdli bleeeeeeeeeeeeee

właśnie na TVNStyle leci polska wersja "jak dobrze wyglądać nago"
za późno przełączyłam:baffled:

Anetasa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu
Carioca:-D:-D:-D:-Dpewnie super widok Stasia rozbierającego się przez sen:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Nie Kasiu to nie tak:no: chyba mnie źle zrozumiałaś babcie wyłożyły kasę ale to ja i M pojechaliśmy na poszukiwania odpowiednie ich zdaniem sofki;-) także tą drugą to i ja wybrałam nie było tak że taram i na chatę mi wjeżdża nowy sprzęt a ten co kupiłam to na śmietnik:no:;-)

Tak właśnie myślałam że było :-p:-D

Do góry