justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Hrudzia idziesz na kasę,czy prywatnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na Rum. Tylko o takie namiar prosilam kolezanke. Pan terapeuta przyjmuje w...Monarze...qurczeproblem narkotykowy jest mi zupelnie obcy tu o depreche chodziloHrudzia idziesz na kasę,czy prywatnie?
A potrzebne jest skierowanie jak do każdego specjalisty??Na Rum. Tylko o takie namiar prosilam kolezanke. Pan terapeuta przyjmuje w...Monarze...qurczeproblem narkotykowy jest mi zupelnie obcy tu o depreche chodzilo
...choc nie wiem. Dostalam numer do rejestracji i mnie pani umowila.A potrzebne jest skierowanie jak do każdego specjalisty??
Pewnie pytasz sie do kogo masz sie rejestrowac...qrcze nie wiem bo moj to terapeuta psycholog. Zadzwonie dzis do tej kolezanki u kogo ona byla i dam ci znak.Muszę poszukać czegoś w Gnieźnie,a teraz pytanie psycholog,czy psychiatra?
Kasiu, wiesz ze cie lubie:-) i..w zasadzie ten post jest do Anety ale...ja nie moge sie powstrzymac. Twoje podejscie skads znam...moj J tez jest tak uparty i zawziety jak ty. Masz prawo do takiej postawy ale spojrz moze na to z innej strony. Ze te babcie nie proponuja innego rozwaizania zeby udowdnic Anecie ze jest beznadzieja niemyslaca mama tylko najzwyczajniej w swiecie tez sie martwia a ich inetencje sa pozytywne. Nie podkopuja decyzji Anety tylko po to zeby w duchu sie zasmiac ze jest miekka faja bo sie zlamala...hahaha
Przepraszam jesli cie urazilam ale ja nie potrafie u ludzi zrozumiec takiego bezsensowengo i pezprodyktywnego uporu. Wydaje mi sie ze nalezy ludziom rozsadnie zaufac a juz na pewno njablizszym i wierzyc w ich dobre inetencje a nie weszyc wciaz ze ktos chce cie zrzucic na gorszy tor...
Dokładnie tak jak piszesz
No i w piatek mam kolejna rozmowe o prace.
Powodzenia .
na 17 odwoziłam S i zostaliśmy w Mogilnie. Mateusz z bazy na cpn jechał z S tirem,a ja za nimi. Ale jazdę później zrobił jak do Corsy go wkładałam
No i w piatek mam kolejna rozmowe o prace. Wsciekli sie czy co?:-)
A za 2 tygodnie wizyte u terapeuty od depresji.
Muszę poszukać czegoś w Gnieźnie,a teraz pytanie psycholog,czy psychiatra?
Justyna, do psychologa nie potrzebujesz skierowania, ale do psychiatry chyba już tak, kieruje Cię do niego właśnie psycholog. Ale nie jestem pewna do końca, tego co piszę
Witam dziewczyny u mnie czas jakoś szybo leci nie mam na nic czasu byliśmy na panieńskim w sobotę troszkę się pośmiałyśmy poplotkowałyśmy miałyśmy nawet prywatnego "Rogera" a wiecie jaki z niego idealny facet wszystko mu pasowało zapatrzony tylko w nas no miał jedna wadę było trzeba go do dmuchiwać bo tracił powietrze;-)
faaajnie
Wczoraj coś mnie rozbolał żołądek i były wymioty i jeszcze dzisiaj kiepsko się czuję wrrrr czy to kiedyś minie :-( boję się żeby Igor ode mnie nie podłapał tego paskudztwa
oby szybko minelo:-(
Donkat jak tam przygotowania do wyjazdu???
jak nigdy w proszku ja z tych poukladanych osob jestem i zawsze mialam wszystko wczesniej zaplanowane, przygotowane. a teraz tylko 1 torba spakowana a reszta?