reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
teraz jak juz napisalam, ja spragniona jestem netu, a P snu, bo wykonczony praca a jutro tez idzie:zawstydzona/y:
to tak jak ja i J, ja na necie a on odsypia wczorajszo-dzisiejszy prezent;-);-);-) , dziś cały dzień na budowie i jutro to samo, w niedzielę jeszcze goście a w poniedziałek wyrusza na Śląsk:eek:

Własnie się obudzł, ubrał i na drugi boczek palula.

A ja szukam kuchni na wymiar

S miał jechać jutro rano do Francji,ale jedzie dopiero w niedzielę o 17.A już planowałam do rodziców jechać sobie:eek: No dobra przeżyję jakoś. Upiekłam dzisija chruściki. Tak mnie naszło o 19.
No nie posiedzę z Wami,bo S zaraz wygoni mnie żeby grać w 1000 albo będzie mnie nagabywał.
Na TVN zaczyna się dobry film.

S miał jechać jutro rano do Francji,ale jedzie dopiero w niedzielę o 17.A już planowałam do rodziców jechać sobie:eek: No dobra przeżyję jakoś. Upiekłam dzisija chruściki. Tak mnie naszło o 19.
No nie posiedzę z Wami,bo S zaraz wygoni mnie żeby grać w 1000 albo będzie mnie nagabywał.

nie dosc, ze kusisz faworkami, to jeszcze mowisz ze nie posiedzisz,a dodatkowow zachwalasz jakis film i wszystkie uciekna:-D:baffled::rofl2:

Justyna czyżby aktor fajny? :sorry:Czy film?

reklama
ja jestem grzeczna dziewczynka i jadlam ok.20;-):-)

Julitka do truskawek musiala sie przekonac, a czersnie do razu polubila i by zjadla kazda ilosc

Do góry