reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Czy któras tu dzis będzie?????????????????///

Moje dzieci dzis dostały od mojej mamy obrazy haftowane Maja Anioła stróża z dziećmi a Adaś MAtkę Boską tulącą maleństwo o wymiarach gdzieś 50/40cm. Weszłam na allegro a tam niektórzy ( ocipieli) chcą za cos podobnego 550zł i o wiele mniejsze.
Chyba namówię mamę by spróbowała zrobic taki na aukcję. Co o tym myslicie?

reklama
wirtam z wieczora!!!

moje male juz niby bylo spiace, ale chyba emocje wziely gore i bawi sie z tatusiem;-)
P jaki steskniony:-D:-D musimy czesciej go opuszczac;-)

cos mnie bierze: od kilku dni drapalo mnie w gardle. u mamy dzieci kichaly i mnie zaczelo z nosa kapac. dzis mam juz czerwony nochal i mnie boli:baffled:oby tylko gwiazde nie zlapalo:no:

Witam:-)

Donkat gdzie byłaś jak cię nie było:rofl2:
Agulka najlepsze życzenia urodzinowe dla J i udanej imprezki;-)

odmeldowywlaam sie w weekend, ze jade an kilka dni do mamy;-)

Agulka, dzis twopj J ma urodzimy? wszystkiego najlepszego :-)
a my mamy dzis 5 rocznice slubu:-)

Witam. Maciuś zasypia. Coraz lepiej nam idzie. Praktycznie wystarczy włożyć go do łóżeczka i po paru minutach śpi :tak::-)

fajnie, oby tak dalej:tak:

Była u mnie moja siostra z brzuchem, Oskar na pytanie "gdzie jest Mati" pokazuje na brzuch :-D

a jak siostra znosi ciaze?

Witam i ja. Nie zagrzeje miejsca długo ponieważ książki mnie wciągnęły- a jak mam taki fazy to nic nie jest w stanie mnie oderwać od czytania:szok: - ale to mija :-p
Ogólnie cali, zdrowi i wymęczeni-mały zrezygnował z drzemki wiec mama stawała na rzęsach, żeby dziecko dotrwało chociaż do 19. zaliczył przy tym- kontakt ze ścianą (czerwona szrama na policzku), uderzenie o ławę ( szrama na uchu i ciut za uchem) , bliski kontakt z przyczepą od autka ( szrama w poprzek nosa) a na końcu źle wymierzył łóżko i spadł na plecy z wyrka - na szczęście nie mamy wysokiego łoza.
Tyle mnie było spadam czytać.
Miłego wieczorku. papa

ja tez jak dorwe fajna ksiazke, to mnie nie ma:-D:-D
tym razem jakies badziewia wypozyczylam i musze je szybko oddac:crazy:

oj, laez sie Damianek narozbijal:-(

Jultika ma szrame kolo oka, bo wpadla na meble:baffled::rofl2:

Nie uwierzycie jaki ten tort jest:eek::eek::eek: Maja jak go zobaczyła to powiedziała: O dla Shreka:rofl2::sorry::laugh2::laugh2: Dodałam do biszkoptu barwnik od malowania jajek i wyszedł piekny zielony

a ten barwnik jest zjadliwy?:szok::szok:

Moje dzieci dzis dostały od mojej mamy obrazy haftowane Maja Anioła stróża z dziećmi a Adaś MAtkę Boską tulącą maleństwo o wymiarach gdzieś 50/40cm. Weszłam na allegro a tam niektórzy ( ocipieli) chcą za cos podobnego 550zł i o wiele mniejsze.

siostra P wysyzwa takie obrazy, ale tylko dla siebie
bardo ladnie jej to wychodzi

uwazam, ze trzeba miec odpowiednio dobrane wnetrze, ale pewnie takich maniakow nie brakuje

ja będę zaglądac :tak:mam zaplanowane na wieczór sprzątanie ale co tam przerwy się przecież należą:-p
Agulka myślę że to dobry pomysł warto spróbowac a może akurat się uda :tak:

Gagulec to Damianek dziś miał wypadkowy dzień:-(
Majandra chyba niedawno Piotruś Izy miał drzazgę i Iza pisała czym se z nią poradzili tylko to chyba nie było na tym wątku:eek:

Moje dzieciaczki dopiero poszły spac.:sorry:
D przyjechał dziś do domu Jeepem od jakiegos klienta i musiał obowiązkowo mnie przewieźc bo zawsze o takim aucie marzyłam:-pfajna bryczka no i komfort jazdy super:tak:no i byliśmy w Biedronce kupiłam w promocji pieluszki Bella Happy za 34,90zł za 62szt:tak:

Ja tez na chwilkę.
Agulka - pewnie, ze dobry pomysl. Ręcznie haftowane obrusy to teraz majątek, ja osobiście radziłabym robić wyroby takie w okolicach 100 zł - żeby ludzie kupowali komuś na prezenty itp. I koniecznie musisz sie z nami dzielic pomyslami na wykonczenie domu. Mysmy w zeszlym roku robili remont ekspresowo i nie moglam sie wyżyć, bo musielismy wszystko w niemal jeden weekend powybierać, bo wyjezdzalam do rodzicow. I teraz nie wyzyta jestem, tak wiec dawaj tu swoje pomysly.
Gagulec- ja to mam ochote czasem Staskowi kask kupic :baffled: Ale odpukac ostatnio bez siniakow. A nie, ma malucha na czole.
Doti - a w ktorym miesiacu jest siostra?
Majandra - to dobrze, ze Macius sam zasypia, znam tyle dzieci nie nauczonych samodzielnego zasypiania. Jak Ci idzie magisterka?
Donkat , Kasia - hejka ;-)
edit: Donkat wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!

wirtam z wieczora!!!

moje male juz niby bylo spiace, ale chyba emocje wziely gore i bawi sie z tatusiem;-)
P jaki steskniony:-D:-D musimy czesciej go opuszczac;-)
taka rozłąka to potem miód na serce i czujesz sie jak królowa:tak:
cos mnie bierze: od kilku dni drapalo mnie w gardle. u mamy dzieci kichaly i mnie zaczelo z nosa kapac. dzis mam juz czerwony nochal i mnie boli:baffled:oby tylko gwiazde nie zlapalo:no:
mnie treż w tamten weekend brało , nos totalnie zapchany pomogły tylko tabl, Sudafed

odmeldowywlaam sie w weekend, ze jade an kilka dni do mamy;-)
tak kochana usprawiedliwiałas się

Agulka, dzis twopj J ma urodzimy? wszystkiego najlepszego :-)
a my mamy dzis 5 rocznice slubu:-)
100 lat w miłości i szczęściu, no i oczywiście zdrówka..........

a ten barwnik jest zjadliwy?:szok::szok:
też mi pytania zadajeszz:sorry: myślę że nam nie zaszkodzi bo było go ociupińkę, dosłownie milimetr na końcu łyżeczki:sorry::rofl2::rofl2::rofl2:

siostra P wysyzwa takie obrazy, ale tylko dla siebie
bardo ladnie jej to wychodzi
bardzo ładnie
uwazam, ze trzeba miec odpowiednio dobrane wnetrze, ale pewnie takich maniakow nie brakuje
widać, że w necie oglądaja i nawet licytują, ale te ceny to tam sa to przerażające..........
J spi a ja. wcinam zielony tort:sorry:

Donkat wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:-)
Agulka byś się podzieliła tym zielonym tortem a nie sama jesz:-p

Agulka - pewnie, ze dobry pomysl. Ręcznie haftowane obrusy to teraz majątek, ja osobiście radziłabym robić wyroby takie w okolicach 100 zł - żeby ludzie kupowali komuś na prezenty itp. I koniecznie musisz sie z nami dzielic pomyslami na wykonczenie domu. Mysmy w zeszlym roku robili remont ekspresowo i nie moglam sie wyżyć, bo musielismy wszystko w niemal jeden weekend powybierać, bo wyjezdzalam do rodzicow. I teraz nie wyzyta jestem, tak wiec dawaj tu swoje pomysly.
sam koszt bez robocizny wyszedł mamie około 90zł:sorry:, no ale na pewno nie za 500zł:szok::no::no::no::no:

a sama igełka nie wyjmiesz tej drzazgi?????? Ja tak robiłam:eek:
Próbowaliśmy, ale jest za głęboko. Poza tym Maciek drze się przy tym, jakbym mu co namniej rękę obcinała :sorry::baffled::eek:

A czy są chętni na allegro na takie obrazy?

Majandra chyba niedawno Piotruś Izy miał drzazgę i Iza pisała czym se z nią poradzili tylko to chyba nie było na tym wątku:eek:
Wiem, znalazłam jej posty na Lekach z babcinej apteki. Piortusiowi wyszla sama po Rivanolu, dlatego jutro go kupię.

Jak Ci idzie magisterka?
Nie idzie :no::zawstydzona/y::sorry:

Donkat wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:-)
Agulka byś się podzieliła tym zielonym tortem a nie sama jesz:-p
Teściowa dzwoni do synusia z życzeniami, a J się chwali, że żona zrobiła mu zgniły tort :szok: i nie wie czy nastepnym razem jak będzie w okolicy to do niej zajedzie, ponieważ może nie dożyć,:wściekła/y: bo jakies wynalazki robię:crazy::crazy::crazy:

Tort pyszny, wszamałam dwa duże kawałki:tak::tak::tak: a J sam wrąbał duży kawałek

reklama
Do góry