reklama
a to jest najgorsze jak Ci to ciągle wypominatak na górze jesteśmy, mozemy sie wrocic do rodzicow, do spokoju, bo iklez mozna sluchac pretensji ze oni mi nic nie dali jak wychodzilam z domu, (bo nie mieli)
ach nawet nie mów, maskara, to jest taki czlowiek który nie zna slow dziekuje, proze, przepraszam, uwaza sie za pana wszystkiego i wszystkich. ale sie pomylil i sie mu skonczyl dzien dziecka.a to jest najgorsze jak Ci to ciągle wypomina
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
filmJustyna czyżby aktor fajny?Czy film?
Alusia to kiepską macie sytuację. Taki dyb w domu, nie wiadomo co jeszcze do głowy mu przyjdzie skoro twierdzi,że siostra Twojego męża to nie jego córka. Wiesz o co mi chodzi? A to przecież już panienka:-( No i Wasza niuńka słucha tego wszystkiego. Tylko z tego co kojarzę to chyba u Ciebie znowu za mężem nie przepadają. Oj ciężko jest... Nie ma jak mieszkać u siebie. My mamy kawalerkę i jak to mówią ciasne,ale własne. Może i dla Was łaskawsze czasy nadejdą.
Justyna co do moejgo męża to już się teraz przekonali że jest ok i nie taki jak myśleli, moze sie troche uspokoil bo sie okazalo ze jego tata tez nie jest wspanialy. moi rodzice dziś mi powiedzieli ze mozemy wrocic, tylko co my zrobimy z ta cala chalupa nowych mebli i sprzetu????????
reklama
Podziel się: