reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Alusia - ja w pierwszym odruchu chcialam juz od Ciebie kypowac, ale z drugiej strony mam sporo ciuszkow po Sasiu, staralam sie kupowac unisexy, a w zasadzie i cos rozowego sie przyda, ale bede chciala zeby dzidzka miala tez cos nowego.
no ja mam prawiw wszystkie różowe... chociaż... chyba nie 3/4:rofl2: mozesz kupowac, chociaz rozumiem ze chcesz nowe. ale akurat moje są jak nowe, niektóre nawet nie ubrane ani razu, jeśli będziesz mieć córeczkę to akurat :tak:pozdrawiam

reklama
Witam po przerwie 5-cio godzinnej:rofl2: mała dostała skierowanie na badania kału, ja mam przepisane leki i ok. :-) pobiła 3-letnia dziewczynkę bo jej zabrała krzesło :szok: ale nie dała sobie zabrać:rofl2: taka waleczna jest no kurcze :sorry:
Dzieki dziewczyny za troskę, jeszcze ktoś o mnie pamięta :-)
Hruda witaj i pisz jak było :tak:
Alusia i bardzo dobrze,że dziewczyna zaradna, nie zginie w życiu:-D

Witam wieczorem. Padam na twarz. Cały dzień sama z małym. Mąż dopiero wraca :szok::wściekła/y: Maciuś zasypia. Jak na razie byłam 2 razy u niego. Teraz cisza jest.:-)

Hruda, witamy. Już tęskniłyśmy za Tobą. :tak:

Alusia, sprzedajesz ubranka na 98? :szok: to ile Twoja córcia ma wzrostu?:baffled::eek:

reklama
Hej BaBony, to ja Tulipanowa Hrudzia:rofl2:
Wrocialam wczoraj wieczorem ale do jutra zostaje u rodzicow. Wpadlam tylko na chwile z mlodym do mojego gnaiazdka bo maja mi te antene montowac. Jutro zawitam na dluzej:-)
Mam nadzieje ze zdrowe i mamy i wrzesniatka!
Witamy, witamy i o zdrowie pytamy:happy:

Gagulec - widze, ze jestes zadowolona z pracy w samorzadowce, wcale sie nie dziwie:tak:. Praca przy wyborach w komisji to raczej caly dzien roboty, nawet dla przewpodniczacego - co sie robi tylko w 1,5 h?
t :-)
Jest się operatorem Kalkulatora wyborczego:happy: W sumie to zajmuje jakieś 10 minut +szkolenia dwa i dwa testy przed wyborami. Ale, ze ja jeszcze pomagałam zliczać głosy wiec "nazbierało" sie1,5 godziny;-)

Do góry