no ja mam prawiw wszystkie różowe... chociaż... chyba nie 3/4 mozesz kupowac, chociaz rozumiem ze chcesz nowe. ale akurat moje są jak nowe, niektóre nawet nie ubrane ani razu, jeśli będziesz mieć córeczkę to akurat pozdrawiamAlusia - ja w pierwszym odruchu chcialam juz od Ciebie kypowac, ale z drugiej strony mam sporo ciuszkow po Sasiu, staralam sie kupowac unisexy, a w zasadzie i cos rozowego sie przyda, ale bede chciala zeby dzidzka miala tez cos nowego.
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Alusia i bardzo dobrze,że dziewczyna zaradna, nie zginie w życiuWitam po przerwie 5-cio godzinnej mała dostała skierowanie na badania kału, ja mam przepisane leki i ok. :-) pobiła 3-letnia dziewczynkę bo jej zabrała krzesło ale nie dała sobie zabrać taka waleczna jest no kurcze
Dzieki dziewczyny za troskę, jeszcze ktoś o mnie pamięta :-)
Hruda witaj i pisz jak było
też tak pomyślałamAlusia i bardzo dobrze,że dziewczyna zaradna, nie zginie w życiu
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam wieczorem. Padam na twarz. Cały dzień sama z małym. Mąż dopiero wraca Maciuś zasypia. Jak na razie byłam 2 razy u niego. Teraz cisza jest.:-)
Hruda, witamy. Już tęskniłyśmy za Tobą.
Alusia, sprzedajesz ubranka na 98? to ile Twoja córcia ma wzrostu?
Hruda, witamy. Już tęskniłyśmy za Tobą.
Alusia, sprzedajesz ubranka na 98? to ile Twoja córcia ma wzrostu?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Kurna,ale mnie ręce pieką. Bo z tej złości to zbierałam pokrzywy bez rękawic
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Justyna, je też dziś wyrywałam pokrzywy gołymi rękami, ale na naszym placu zabaw. Jest po prostu żałosny. Nie dość, że wszystko się rozpada, to jeszcze zielskiem zarasta
reklama
Witamy, witamy i o zdrowie pytamyHej BaBony, to ja Tulipanowa Hrudzia
Wrocialam wczoraj wieczorem ale do jutra zostaje u rodzicow. Wpadlam tylko na chwile z mlodym do mojego gnaiazdka bo maja mi te antene montowac. Jutro zawitam na dluzej:-)
Mam nadzieje ze zdrowe i mamy i wrzesniatka!
Jest się operatorem Kalkulatora wyborczego W sumie to zajmuje jakieś 10 minut +szkolenia dwa i dwa testy przed wyborami. Ale, ze ja jeszcze pomagałam zliczać głosy wiec "nazbierało" sie1,5 godziny;-)Gagulec - widze, ze jestes zadowolona z pracy w samorzadowce, wcale sie nie dziwie. Praca przy wyborach w komisji to raczej caly dzien roboty, nawet dla przewpodniczacego - co sie robi tylko w 1,5 h?
t :-)
Podziel się: