reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam wieczorem
Justyna nie zazdroszczę przepraw z teściową mnie też ostatnio delikatnie mówiąc moja działa na nerwy ale tak to już chyba jest że gdzie są dzieci i zbyt bliska odległość to trudno o rozejm między teściową a synową ...
Alusia ja chyba będę miała dziewczynkę ale ubranek mam sporo po Zuzi jeszcze coś tam do kupię i raczej wystarczy bo drugie dziecko też będzie jesienno-zimowe
masz bardzo wysoką córeczkę Zuzka też nie jest niska ale ma "tylko" 90 cm;-)
nam dzisiaj dzień minął dość przyjemnie przed drzemką Zuzi byłyśmy na placu zabaw Zuzka zakochała się w karuzeli a potem odwiedziła nas koleżanka z córeczką w podobnym wieku jak Zuzia więc trzeba było przetestować nową piaskownicę
następnie wspólna kąpiel z mamą i koniec dnia przynajmniej dla małej
chyba nie pisałam że zdemontowaliśmy szczebelki w łóżeczku Zuzi i teraz ma taki dorosły tapczanik trochę się baliśmy że będzie nam uciekać ale nie jest źle położyłam ją dzisiaj do łóżeczka pooglądałyśmy bajkę o franklinie przeczytałyśmy o czerwonym kapturku i jak zaczęłam mówić aniele Boży to tylko powiedziała mamusiu daj tygryska i żyrafkę
(jej szmatki do zasypiania) a jak skończyłam to powiedziała dobranoc tak sama od siebie no to sobie poszłam... aż się dziwię że tak gładko mi poszło bo ostatnio kładł ją W

reklama
Justyna relacje z teściową widze że masz nieciekawe:-(Współczuję poparzenia przez pokrzywy:eek:
Alusia to moja Ola nosi ubrania na 104-110:szok:a ma 4 lata
Majandra i jak Maciuś usnoł znów ładnie dzis sam?

mój stachu jeszcze nie spi, co usłysze ze cicho i zagladam zeby go przykryc, to lezy goły, ciagle sie rozbiera, a ze niepotrafi sam sciagnac pieluchomajtek to tylko ptaszka wyciaga. Ale zeby go ubrac to trzeba go obudzic i tak w koło. Jeszcze raz to chyba go ubiore i pozaszywam na nim ubranko.

mój stachu jeszcze nie spi, co usłysze ze cicho i zagladam zeby go przykryc, to lezy goły, ciagle sie rozbiera, a ze niepotrafi sam sciagnac pieluchomajtek to tylko ptaszka wyciaga. Ale zeby go ubrac to trzeba go obudzic i tak w koło. Jeszcze raz to chyba go ubiore i pozaszywam na nim ubranko.
:-D:-D:-D:-D:-Dudany jest:-D:-D:-D:-D

Hej

Pogoda mnie dzis doprowadzała do szału. Trzy razy wychodziłam i z przybudówki sie cofalismy.
Kiedy w końcu udało mna się wyjśc to w połowie drogi złapała na burza z błyskawicami, ledwo zdążylismy do marketu, a kiedy wychodzilismy nie było ani jednej chmurki na niebie, świeciło piekne słońce................ wrrrrrrrrrrrrrrr

Dobrą wiadomość J dzis przyniósł z pracy, uznali nam ta 80% dotację do wczasów i podatku za dzieci nie zapłacimy, tylko za siebie, czyli kolejne około 300zł zaoszczędzone...........

Mam dzis jakis do dupy humor........... zarejestrowałam się do dentysty na druga połowę lipca, wrr............................

Hrudzia witaj

Majndra ale Maćka wymęczyłaś......

Alusia ale Twoja córcia jest wysoka, mój Adaśko zaledwie 84 cm

Justyna nie zazdroszczę teściowej, szczerze współczuję. A dlaczego sie tak dzieje, to nie mam zielonego pojęcia ...... szkoda mi Ciebie.

Ostatnia edycja:
moja hani tez jeszcz enie spi lezy i psa pszytula tego co jej smoczek zjadl :-)

Ubranka na 104 :szok::szok::szok:
oja to 86 nosi od biedy i w 80 sie wcisnie :-)

No sama nie wiem czemu taki ewenement :-D ale mi to tam nie przeszkadza. wole jej dawac ubranka wieksze a nie zeby miala wode w piwnicy:tak::-) Monia nie wiem czemu tak z tymi rozmiarami, jedni produkują takie inni zas takie :-p :-) zalezy co kupujesz i gdzie. ja się żegnam. padnięta jestem. spokojnej nocki (chyba już drugi raz ) :-D

reklama
ale najlepsze mnie czeka teraz :-D mam z trzech kupek zebrać do pojemniczków z apteki próbki :rofl2::nerd: taka łyżeczka tam jest zajeb..... :-D tylko nie powiedzieli mi co jeśli dziecko robi kupke co drugi dzień??? i gdzie mam przechowywać te pozostałe :rofl2::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd:

Do góry