juz wrocilam z miasta
szybko sie dzis uporalam ze wszystkim.
pani alergolog nam podziekowala za wizyty
t zn odeslalal do dermatologa, bo po testach wyszlo, ze Julitka alergii nie ma, wiec to moze byc typowe AZS
Julitka sie darla w nieboglosy, ale gdy zauwqazyla, ze nie ebdzie KUJ, to sie uspokoila;-)
teraz popijam gorace mleko z miodem i maslem. moze mi pomoze na gardlo.
Jultika jakby nie miala kataru. rano nosek byl troszke zapchany, ale teraz nie ma nic. zobaczymy jak wstanie.
szybko rano jej zaaplikowalam wode morska i masc do noska, zeby sie wykurowala na jutrzejszy wyjazd do babci
Alusia, skoro czarne, to nie owsiki. skoro mala spadla z wagi to moga to byc jakies pasozyty
jak po wizycie?
Takie cos mi siepodoba- za 1,5 godziny pracy człowiek dostaje 170zł brutto
Oby wiecej takich robótek.
i
szkoda, ze tylko nieliczni maja do nicgh dostep:-(
witam :-)
jakoś humor taki nijaki mam
Ola robila juz o 4 pobudkę ale wygnalam jeszcze do łóżka i jakos do 6.30 przekimaliśmy
dzieciaki od rana marudziły i działały mi na nerwy
dobrze że pogoda ładna to większośc dnia spędzimy na dworze.Dzieci będą się bawic a mnie czeka plewienie w ogródku
deszczyk byl, to chwasiciki porosly
jak nerwy i dzieci? lepiej?
Dzis słoneczko wygląda , więc na pewno w końcu pójdziemy na spacerek......
u nas cieplo. czasem duszno jak przed desczem, jak zajdzie slonko to chlodnawo
co do czytania to moj wczoraj malej czytal ja czytam tylko polskie ksiazeczki bo te jakos bardziej mi sie podobaja, moj zas czyta niemickie i nie oge narzekac jakos mu to idzie
3 noc bez dydusia ani jednej pobudki, ani lyka wody co do tej pory sie nie zdarzalo, w ogole zauwazylam ze odkad hani nie ma smoczka spi lepiej tzn nie budzi sie w nocy jak miala smoczek i jej wypadl to go szukala poplakiwala przebudzala sie duzo wody pila teraz nic
a kiedy wy czytacie dzieciom? przed snem? my bardzo malo czytamy Julitce, bo ona najzwyczajniej nie chce. woli jak jej sie opowiada obrazki
a jak chce w trkacie zabawy mowic jakies rymowanki, to od razu mi przerywa: NIE!
nie mam pojecia czemu?
Mam nerwa na niego dziś, ale nie daję mu tego odczuć, bo będzie jeszcze bardziej nieznośny.
Byliśmy już na placu zabaw, bo jęczał niemiłosiernie.
Zaraz sobie chyba drugą kawę strzelę.
.
spokojnie, spokojnie:-)
to mój S jak analfabeta, on przeczyta początek,a resztę wyrazu zgaduje i nawet nie słyszy,że bez sensu czyta
Co za muła znalazłam
U nas weekend minął jak zawsze,czyt. cieszę się,że S już nie ma w domu:-(
ale komplementy pod adresem meza, ucieszyl by sie
Mały nie chce spać w południe............ teraz chyba po pół godzinie meczarni usnął........ jak tak dalej pójdzie to rezygnujemy z przymusowej drzemki, będę kładła tylko wtedy jak będzie chciał.
to dziala. Julitka teraz w te senne dni sama sie upominala o spanie
a jak jest wypoczeta to nie spi w dzien i juz
:-(
za niedlugo jedziemy na plac zabaw bo umówiona jestem z koleżanką i jej córeczkami
milej zabawy:-)