reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Niestety poszłam, bo już popłakiwał, ale usiadłam cichutko przy drzwiach, tak, że mnie nie widział, jak wychodziłam ;-)Majandra chyba poszła jednak zażegnać kryzys dnia trzeciego;-)
Mimo że mąż dziś w domu, czuję, że padam na ryj. Muszę się położyć. Poczytam trochę i wrócę.
donkat
Fanka BB :)
witam!!
mielismy dzis mily dzien:-)
po obiadku u tesciow poslzismy z P na spacerek i na lody:-)w koncu swobodnie pogadalismy, na spokojnie bez pospiechu
oj, a wczesniej, za kawalerskich czasow to ciagle chodzilismy na spacerki....troche mi tego zal...
potem jeszcze glosowanie zaliczylismy. przy okazji przy szkole jest plac zabaw, wiec Julitka nie przepuscila zjezdzalni
na podworku sie jeszcze wyhasala z psem i teraz ciagnie mleko an wpol zywa
faaajnie
u nas prawie 20st i cieplo, nawet duszno bo deszczowo
ty zandarmie
to nie twoj J, to moj P
a najsmieszniej to wyglada jak czyta Lokomotywe
mielismy dzis mily dzien:-)
po obiadku u tesciow poslzismy z P na spacerek i na lody:-)w koncu swobodnie pogadalismy, na spokojnie bez pospiechu
oj, a wczesniej, za kawalerskich czasow to ciagle chodzilismy na spacerki....troche mi tego zal...
potem jeszcze glosowanie zaliczylismy. przy okazji przy szkole jest plac zabaw, wiec Julitka nie przepuscila zjezdzalni
na podworku sie jeszcze wyhasala z psem i teraz ciagnie mleko an wpol zywa
A i nie pochwaliłam się że wczoraj wybrałam się z mamą na poszukiwania tego dywaniku dla małej i udało się wydałam raptem 72zł :-) i przy okazji mama zrobiła mi już prezent na urodziny i kupiła firaneczkę do nowej sypialni:-)
faaajnie
cały dzień pada i było 10 stopni....... w domciu cieplutko bo w piecu napalone
u nas prawie 20st i cieplo, nawet duszno bo deszczowo
Tak jak mówiłam, musiałam wkroczyć, po jednej mojej bajeczce dzieci spią
ty zandarmie
u niego jest taki problem, że strasznie szybko mówi/czyta i wszystko jednym ciągiem , jakby na jednym oddechu, bez kropek, przecinków... itp....... nie intonuje również niczego.....
to nie twoj J, to moj P
to nie twoj J, to moj P
Witam i ja melduję posłusznie że wszystko przeczytałam i teraz mogę iść posłusznie spać no może nie aż tak posłusznie ;-);-);-)
A muszę się pochwalić że samodzielne zasypianie udało się już piąta noc mija a druga noc z rzędu bez marudzenia grymasów mały do łóżeczka ja mówię dobranoc a on zasypia :-):-):-) aby tak dalej
Anetasa ja już tęsknię
A muszę się pochwalić że samodzielne zasypianie udało się już piąta noc mija a druga noc z rzędu bez marudzenia grymasów mały do łóżeczka ja mówię dobranoc a on zasypia :-):-):-) aby tak dalej
Anetasa ja już tęsknię
Anetasa ja już tęsknię
Miło słyszeć takie słowa:-)
Gratulacje dla Igorka teraz to już chyba z górki napewno będzie wszystko ok
Ja skorzystałam jeszcze że kompek podłączony może mi się uda jeszcze jutro do południa zajrzeć moi panowi od remontu twierdzą że do czwartku powinno być już po wszystkim więc mam nadzieję że najdalej w czwartek się przywitam spowrotem choć może się uda gdzieś u kogoś przy okazji do Was zajrzeć;-)
donkat
witam sie jako pierwsza:-)
nie poszalalyscie wczoraj wieczorem z pisaniem;-)
znowu wstalam do P i juz sie nie chce klasc, bo wstane ledwo zywa. tym bardziej, ze na 11 mamy jechac do alergologa
od wczoraj boli mnie gardlo. najadlam sie tabletek jedna po drugiej az mnie podniebienie boli, a efekt ledwo widoczny. nie chce, zeby nam sie cos przyplatalo, P teraz mowi, ze jego tez delikatnie boli. Julitka jakby sapala przez nos:-( oby tylko nie prztziebienie
planowalalm jechac z nia jutro do mamy, ale z nie zawioze im przeciez wirusow:-(
Hruda, wrocilas juz z wojazy?
Gagulec, a podoba sie twojemu M jego nowa wymarzona praca? Tobie pewnie mniej, ciagle sama
oby tak bylo:-)
trzymamy kciuki
nie poszalalyscie wczoraj wieczorem z pisaniem;-)
znowu wstalam do P i juz sie nie chce klasc, bo wstane ledwo zywa. tym bardziej, ze na 11 mamy jechac do alergologa
od wczoraj boli mnie gardlo. najadlam sie tabletek jedna po drugiej az mnie podniebienie boli, a efekt ledwo widoczny. nie chce, zeby nam sie cos przyplatalo, P teraz mowi, ze jego tez delikatnie boli. Julitka jakby sapala przez nos:-( oby tylko nie prztziebienie
planowalalm jechac z nia jutro do mamy, ale z nie zawioze im przeciez wirusow:-(
Hruda, wrocilas juz z wojazy?
Gagulec, a podoba sie twojemu M jego nowa wymarzona praca? Tobie pewnie mniej, ciagle sama
ja się żegnam i zbieram do domku mam nadzieję że remont pójdzie sprawnie i niebawem znów do Was zajrzę proszę mi tutaj nie szaleć żebym mogła nadrobić;-)
oby tak bylo:-)
trzymamy kciuki
donkat
najnowszy wymysl Julitki: stojac rozkracza nogi, przykuca troszczeczke i steka:eee - to nic innego jak nasladowanie zalatwiajacej sie Psotki
wczoraj natomiast u tesciow na balkonie chciala, zebym ja wziela na rece. wzielam, a ona wychilila sie za barierke i zaczela pluc - hultaj pierwsza klasa
wczoraj natomiast u tesciow na balkonie chciala, zebym ja wziela na rece. wzielam, a ona wychilila sie za barierke i zaczela pluc - hultaj pierwsza klasa
reklama
dobre. naprawdę wymyśliła. a już myślałam że tylko ten mój mały rozbójnik ma takie pomysłynajnowszy wymysl Julitki: stojac rozkracza nogi, przykuca troszczeczke i steka:eee - to nic innego jak nasladowanie zalatwiajacej sie Psotki
Podziel się: