reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zona sadystka:-D:-D:-D:-D:-D

lece spac, dobranoc:-)

milej niedzielki kobietki!!

w poniedizalke mamy alergologoa, a we wtorek chyba jade na kilka dni do mamy, wiec dluuugo mnie nie bedzie;-)

Witam w niedzielny poranek z pracy:crazy: ale od jutra urlop jupi:-) małej pokoik już gotowy tylko kwiatki z allegro nie przyszły:-( no i firaneczkę muszę jej zmienić:tak: co do sofki to śmiechowa jest bo wydaje się bardzo malutka:eek: ale po rozłożeniu spokojnie mogę się położyć razem z nią;-) i wydaje się bardzo wygodna. Więc pierwszą noc Tuśka ma za sobą w swoim pokoiku tylko po 3 przyleciała do nas i spała z nami:baffled: mam jednak nadzieję że szybko przyzwyczai się do nowej sytuacji i nie będzie przychodzić do nas co noc:baffled: odrazu uprzedzam że przez ten remont nie będę mogła regularnie zaglądać do Was:zawstydzona/y: bo pokój w którym do tej pory był kompek od poniedziałku będzie robiony a nie mam gdzie specjalnie go przenieść bo małej już nie chcę gracić:no: mam tylko nadzieję że szybko pójdzie i niebawem zawitam:tak:
No i ogromne gratulacje dla dzieciaczków które z taką w sumie łatwością dostosowują się do nowej sytuacji:-) pożegnanie pieluch i smoczków no i samodzielne zasypianie :-) no no dzieciaczka nam doarastają:tak: no i trzymajcie kciuki bo ja również zamieżam ten urlop wykorzystać na odpieluchowanie:tak: tylko mam nadzieję że prognozy się sprawdzą i od jutra będzie już cieplej;-)
Miłej niedzieli wszystkim życzę:tak:

Z moim dałabyś radę, ugodowy jest bardzo i posłuszny ;-):tak::-p
ciekawe gdzie taki egzemplarz wyszperałaś;-)

Ale on już nie ćwiczy. Powiedział, że chcę go zabić i ćwiczyć nie będzie. :no:
niestety żeby chłop zrobił coś ze sobą to potrzebuje bardzo silnej motywacji. Przeważnie działają tylko względy zdrowotne. No i kochanka:-p
Aneta no to jak zaplanowałaś ten remont? W urlopie? Tak to chociaż z pracy zajrzałabyś do nas:confused2:
Dzisiaj znowu brzydko. Młody nieciekawie. Coraz mocniej kaszle,ale nachyla się żeby wypluć:tak: Gorączki nie ma. Jutr kierunek przychodnia. Chyba ,że S uprze się dzisiaj to pojedziemy na pogotowie.

No niestety tak wyszło:-( nie chcę żeby teściowa siedziała z małą w tym syfie bo chyba by ją szlak trafił a ja dam sobie jakoś radę;-) bo o przeprowadzce do rodziców na czas remontu już nawet nie myślę:no: choć padła taka propozycja:zawstydzona/y:

To Ty gaduła jesteś rok na forum i juz 3000 postów:szok: BRAWO:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a co ja mam powiedziś , dwa m-ce dłużej niż Donkat i prawie 4300postów:szok:, muszę sobie to przykrócić bo czasami mam wrażenie że mnie czytać juz nie możecie:sorry:
Witam czy mnie ktoś jeszcze pamięta??? :-p
pamiętamy, pamiętamy:tak:
Nie mam siły ani ochoty czytać co napisałyscie bo brakuje mi sił. Dziś byłam w pracy teraz czas spędzam z Kubusiem tzn mam małą przerwe na przypomnienie się.

Agulka gratulacje pomysłu ze smoczkiem przedni!!!! :tak: Trzymam kciuki za odpieluchowanie i akcje nocnik.
dzieki, ale jak smok poszedł w odstawkę to mamusi mu się zachciało przy sobie w czasie zasypiania, ale lepsze to niż ta guma w buzi:tak:
Moniu firanka bardzo ładna :tak::laugh2:

Donkat gratulacje 3000 postów.
:tak::tak::tak:
U mnie w pracy mam więcej obowiązków niż myślałam, że będę mieć. Jako kasjer główny czy raczej gówny :rofl2: mam więcej papierkowych rzeczy do wypełniania i więcej kasy do liczenia.
Czyli jesteś teraz na innym stanowisku?

Donkat, ja też już bym chciała starać się o drugie, ale najpierw muszę iść do pracy, bo teraz z kasą różnie, to co by było przy dwójce dzieci :sorry::-(
oj ja wiem coś o tym, po Mai skończyła mi sie kuroniówka, i musielismy cos wymyślić by dalej choć te rodzinne było;-):tak::tak::tak: a dwcyzja była trudna, ale szybko ja podjęlismy/ podjęłam bardziej ja;-) bo tak to jeszcze byli byśmy z jednym dzieckiem

wstyd sie przyznac ale pierwszy raz w zyciu nie ide.

Mi dopiero jest wstyd się przyznać, ale ja jeszcze ani razu w życiu nie byłam na wyborach:sorry::sorry::sorry:
a czemu mialabym kasowac na zamknietym?
bo kiedyś było zamieszanie i był taki czas że kasowałyśmy zdjęcia nawet na zamkniętym

Anetasa szybkiego remontu i kciukasy żeby odpieluszkowanie się powiodło.

Asiek ja też chcem namiary na tego faceta od zdjęć:tak::tak:

Justyna
nie ciekawei znów z tym kaszlem MAtiego, kurcze ale Was i nas choroby nie chcą opuścić i wracają co chwile jak bumerang

Klavel, jak u WAs nocka, bo u nas jak pisałaś była 3 noc i najgorsza, a może dzis będzie jeszcze gorzej.......... Mały budził się ze 4 razy i nie chciał usnąć tylko popłakiwał ale didi nie zawołał

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.
Wy oduczacie swoje pociechy od smoka a ja od cyca w nocy, a w dzień totalne ograniczenie- dzisiaj w nocy skrzeczał co pół godziny ale ani razy nie dostał, za to jak sie przyssał rano to aż mi się śmiać chciało( po 25 minutach się oderwał:szok: i to z moja pomocą.)
Poza tym mam takiego nerwa ,że mam ochotę wszystko roznieść i mały chyba kuma mój nastrój bo dopiero teraz zasnął:szok: (przeważnie zasypia w okolicach 11).
Co do wyborów- ja idę na koniec dnia bo tam dzisiaj pracuję;-) i też ciekawa jestem jak będzie z Młodym- kiedy sie przebudzi a mnie nie będzie ( idę na 22) to da babce popis.Nie martwię się na zapas.

witam!!

niunka wstala, wiec sie ub ieramy i spadamy na obiadek do tesciow:-)a potem my z P na romantyczny spacerk;-)

Witam w niedzielny poranek z pracy:crazy: ale od jutra urlop jupi:-)

pracowity urlop

małej pokoik już gotowy tylko kwiatki z allegro nie przyszły:-( no i firaneczkę muszę jej zmienić:tak: co do sofki to śmiechowa jest bo wydaje się bardzo malutka:eek: ale po rozłożeniu spokojnie mogę się położyć razem z nią;-) i wydaje się bardzo wygodna. Więc pierwszą noc Tuśka ma za sobą w swoim pokoiku tylko po 3 przyleciała do nas i spała z nami:baffled: mam jednak nadzieję że szybko przyzwyczai się do nowej sytuacji i nie będzie przychodzić do nas co noc:baffled:

oby Natalka szybciutko polubila spanie samej w pokoiku:tak:

odrazu uprzedzam że przez ten remont nie będę mogła regularnie zaglądać do Was:zawstydzona/y:

nie pozwalamy na taki urlop:-D:-D

Dzisiaj znowu brzydko. Młody nieciekawie. Coraz mocniej kaszle,ale nachyla się żeby wypluć:tak: Gorączki nie ma. Jutr kierunek przychodnia. Chyba ,że S uprze się dzisiaj to pojedziemy na pogotowie.

wazne, ze wypluwa, anie bedzie mu zalegac:tak:

Cześć dziewczyny.
Wy oduczacie swoje pociechy od smoka a ja od cyca w nocy, a w dzień totalne ograniczenie- dzisiaj w nocy skrzeczał co pół godziny ale ani razy nie dostał, za to jak sie przyssał rano to aż mi się śmiać chciało( po 25 minutach się oderwał:szok: i to z moja pomocą.)

no to super, oby wam gladko szlo:-)

reklama
Donkat wierz mi że dla mnie nałogowca taka przerwa w dostępie do netu czytaj do Was:-p będzie bardzo bolesna mam tylko nadzieję że w miarę gładko i sprawnie pójdzie:tak:
A i nie pochwaliłam się że wczoraj wybrałam się z mamą na poszukiwania tego dywaniku dla małej i udało się wydałam raptem 72zł :-) i przy okazji mama zrobiła mi już prezent na urodziny i kupiła firaneczkę do nowej sypialni:-)

Do góry