donkat
Fanka BB :)
Dla niego zrobienie 10 brzuszków, to katorga.
.
dzisaj tak, nic dziwnego, ale za pol roku bedzie smigal jak sportowiec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla niego zrobienie 10 brzuszków, to katorga.
.
Ale on już nie ćwiczy. Powiedział, że chcę go zabić i ćwiczyć nie będzie.dzisaj tak, nic dziwnego, ale za pol roku bedzie smigal jak sportowiec
ciekawe gdzie taki egzemplarz wyszperałaś;-)Z moim dałabyś radę, ugodowy jest bardzo i posłuszny ;-)
niestety żeby chłop zrobił coś ze sobą to potrzebuje bardzo silnej motywacji. Przeważnie działają tylko względy zdrowotne. No i kochankaAle on już nie ćwiczy. Powiedział, że chcę go zabić i ćwiczyć nie będzie.
a co ja mam powiedziś , dwa m-ce dłużej niż Donkat i prawie 4300postów, muszę sobie to przykrócić bo czasami mam wrażenie że mnie czytać juz nie możecieTo Ty gaduła jesteś rok na forum i juz 3000 postów BRAWO
Witam czy mnie ktoś jeszcze pamięta???
pamiętamy, pamiętamy
Nie mam siły ani ochoty czytać co napisałyscie bo brakuje mi sił. Dziś byłam w pracy teraz czas spędzam z Kubusiem tzn mam małą przerwe na przypomnienie się.
Agulka gratulacje pomysłu ze smoczkiem przedni!!!! Trzymam kciuki za odpieluchowanie i akcje nocnik.
dzieki, ale jak smok poszedł w odstawkę to mamusi mu się zachciało przy sobie w czasie zasypiania, ale lepsze to niż ta guma w buzi
Moniu firanka bardzo ładna
Donkat gratulacje 3000 postów.
U mnie w pracy mam więcej obowiązków niż myślałam, że będę mieć. Jako kasjer główny czy raczej gówny mam więcej papierkowych rzeczy do wypełniania i więcej kasy do liczenia.
Czyli jesteś teraz na innym stanowisku?
oj ja wiem coś o tym, po Mai skończyła mi sie kuroniówka, i musielismy cos wymyślić by dalej choć te rodzinne było;-) a dwcyzja była trudna, ale szybko ja podjęlismy/ podjęłam bardziej ja;-) bo tak to jeszcze byli byśmy z jednym dzieckiemDonkat, ja też już bym chciała starać się o drugie, ale najpierw muszę iść do pracy, bo teraz z kasą różnie, to co by było przy dwójce dzieci :-(
wstyd sie przyznac ale pierwszy raz w zyciu nie ide.
Mi dopiero jest wstyd się przyznać, ale ja jeszcze ani razu w życiu nie byłam na wyborach
a czemu mialabym kasowac na zamknietym?
bo kiedyś było zamieszanie i był taki czas że kasowałyśmy zdjęcia nawet na zamkniętym
Witam w niedzielny poranek z pracy ale od jutra urlop jupi:-)
pracowity urlop
małej pokoik już gotowy tylko kwiatki z allegro nie przyszły:-( no i firaneczkę muszę jej zmienić co do sofki to śmiechowa jest bo wydaje się bardzo malutka ale po rozłożeniu spokojnie mogę się położyć razem z nią;-) i wydaje się bardzo wygodna. Więc pierwszą noc Tuśka ma za sobą w swoim pokoiku tylko po 3 przyleciała do nas i spała z nami mam jednak nadzieję że szybko przyzwyczai się do nowej sytuacji i nie będzie przychodzić do nas co noc
oby Natalka szybciutko polubila spanie samej w pokoiku
odrazu uprzedzam że przez ten remont nie będę mogła regularnie zaglądać do Was
nie pozwalamy na taki urlop
Dzisiaj znowu brzydko. Młody nieciekawie. Coraz mocniej kaszle,ale nachyla się żeby wypluć Gorączki nie ma. Jutr kierunek przychodnia. Chyba ,że S uprze się dzisiaj to pojedziemy na pogotowie.
Cześć dziewczyny.
Wy oduczacie swoje pociechy od smoka a ja od cyca w nocy, a w dzień totalne ograniczenie- dzisiaj w nocy skrzeczał co pół godziny ale ani razy nie dostał, za to jak sie przyssał rano to aż mi się śmiać chciało( po 25 minutach się oderwał i to z moja pomocą.)