reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka za nami trzy dni i dwie noce super zadnego plkania, marudzenia zupelnie nic naprawde jestem zdziwiona bo moje dzieco przez ostatnie pol roku jak chodzila do opiekunki ze smoczkkiem sie zrzyla smoczus jej mame zastepowal z buzki malo co wyciagany byl a tu taka niespdzianka
dzis rzeca noc zobaczymy jak to bedzie

reklama
Agulka za nami trzy dni i dwie noce super zadnego plkania, marudzenia zupelnie nic naprawde jestem zdziwiona bo moje dzieco przez ostatnie pol roku jak chodzila do opiekunki ze smoczkkiem sie zrzyla smoczus jej mame zastepowal z buzki malo co wyciagany byl a tu taka niespdzianka
dzis rzeca noc zobaczymy jak to bedzie
no to tylko gratulować:tak::tak::tak:

Teraz J czyta dzieciom książeczki, ale chyba będę musia i ja tam wkroczyc, bo podgladam i po Adasiu nic nie widac aby chciał isc spać, tata go jakos rozprasza i zamaist byc uspionym to jest rozbudzony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzień nam minał po domowemu, nawet na minutkę nosa nie wystawilismy za drzwi....... cały dzień pada i było 10 stopni....... w domciu cieplutko bo w piecu napalone

dzień nam minał po domowemu, nawet na minutkę nosa nie wystawilismy za drzwi....... cały dzień pada i było 10 stopni....... w domciu cieplutko bo w piecu napalone

A u nas przeciwnie rozpogodziło się i nawet teraz siedzę przy otwartych drzwiach i wcale nie jest mi zimno:no: mam nadzieję że teraz już będzie tylko lepiej:tak:

reklama
Do góry