majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No, ufam im ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jutro wybory. idziecie??
my zaczynamy starania w grudniu/styczniu. tak zeby piotrus poszedl do przedszkola zanim sie malenstwo urodzi.Donkat, ja też już bym chciała starać się o drugie, ale najpierw muszę iść do pracy, bo teraz z kasą różnie, to co by było przy dwójce dzieci :-(
wiesz, u nas teraz tez nie jest kolorowo. jest szansa na spore pieniadze. to zalezy w duzej mierze od P, ale on jest czasem taki niemadry, ze nie moge do niego dotrzec. wmowil sobie, ze nie lubi tego, co robi i ze nie widzi szans na zmiane i poprawe finansowa. a to jest w zasiegu reki, bo znajomi nam sa gotowi pomoc i chca mu to ulatwic. jednak nikt za niego nic nie zrobi i dopoki P sie nie otworzy na ich pomoc i nie podejdzie mniej emocjonalnie do pracy, to nic z tego wyjdzie.
robie mu pranie mozgu co jakis czas i licze na to, z wkoncu przejrzy na oczy
Asiu, podaj namiary na niego.
U nas noc nawet, nawet. Młody obudził sie o 4:30 i przez godzinke nie mógł usnac powtarzał tylko mama, mama o smoku nie wspomniał. Zasnął po przytulankach, kołyskankach w moich ramionach, spalismy do 7:20.
Odpieluszkowania ciąg dalszy, tylko jest taki mały problem bo Adaś wołał dziś w mieście kupę i nawet zaczął się rozbierać na środku chodnika............ i co? Musiał zrąbać sie w pampera......
Wszystko mu się pomiesza niedługo jak raz będą krzyczeć że robi w pampera a za drugim razem mówie by robił......
a gdzie jest hruda?macie pozdrowinia od Hrudzi;-)
a czemu mialabym kasowac na zamknietym?Iza daj jakies zdjęcia aktualne Piotrusia na zamknięty, za 3 dni skasujesz
mlody ma 38 gorączki i chyba ma oskrzela zadygane,bo tak chrzęści
my zaczynamy starania w grudniu/styczniu. tak zeby piotrus poszedl do przedszkola zanim sie malenstwo urodzi.
tez bym tak chciala, wtedy urodzilo by sie w podobnym terminie do julitki i ubranka by pasowaly na odpowiednia pore roku . jednak wrazie czego wole wczesniej zaczac sie starac, to do grudnia moze zaskoczy
chyba juz kiedys o tym pisalas i wydawalo mi sie, ze macie sprawe zalatwiona
polowicznie zalatwiona: na razie P pracuje u znajomych i ma sie usamodzielnic, tlko ze on jest wielki idealista i ma opory
z nocnikiem u nas jest problem bo piotrek nie chce znow na nim usiasc.
a gdzie jest hruda?
w Amsterdamie. pojechala na spotkanie integracyjne od J z pracy
piotrus od kilku dni ma katar. nie chce pic syropow to mu je w piciu przemycam. dzisiaj ja podlapalam od niego i szlag mnie trafia bo nie moge nijak odetkac nosa
skoro teście schowali nowe DVD do kartona to ja mam w nosie nagrywanie,bo to dla nich miało być,ale dzięki,z moim chłopem nie mogęsobie poradzić,a z 2 to chyba na głowę bym dostałaJustyna, my też mamy Wiwę już kilka lat i działa bardzo dobrze. Jak chcesz, to dam Ci tu za chwilę mego męża, może coś Ci pomoże. Ja idę oglądać film na tvn.
Z moim dałabyś radę, ugodowy jest bardzo i posłuszny ;-)z moim chłopem nie mogęsobie poradzić,a z 2 to chyba na głowę bym dostała
Dla niego zrobienie 10 brzuszków, to katorga.to zapros go do cwiczen