reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Miałam już wcześniej zapytać bo ja czasami podczytuję Was w pracy i rzuciło mi się w oczy hasło "olej z mrówek" czy jakoś tam ??? O co chodziło bo jakos nie doczytałam albo coś przeoczyłam ??????????????

reklama
ja normalie jestem w SZOKU :szok::szok::szok:
Jak Hani zasnela bez smoczka tak sie rano obudzila co prawda godzine wczesniej bo o 7:00 ale obeszlo sie w nocy bez placzu dwa razy moze sie krecila troche napila sie wody i sapa dalej

ale slyszalam niby ze trzecia noc najgorsza :-)
rano wstala zawolala ale pokazalam ze daisy smoczek zjadla i ta smoczek lezy nawet na niego uwagi nie zwraca
no to super oby tak dalej:tak:
kurcze dziewczyny masakra jestem typową babą:crazy: wogóle nie mogę się zdecydować którą firankę wybrać:crazy: pomóżcie...
wariant pierwszy
ZESTAW WOAL!!!W SUPER CENIE!!!!!!!!!!!! (650671155) - Aukcje internetowe Allegro
wariant drugi
ZESTAW ORYGINALNY-WOAL!!!SUPER CENA!!!!!!!! (653599649) - Aukcje internetowe Allegro
wariant trzeci najdroższy
WACHLARZE -nowy styl (651938241) - Aukcje internetowe Allegro

juz sama nie wiem chyba wszystkie 3 kupie- tylko kto za to zapłaci:baffled::laugh2:
najbardziej z tych 3 to podoba mi się chyba ta 2 ale jakoś przy tych drzwiach balkonowych tak związana do mnie nie przemawia:no:a te co podała Justyna są bardzo fajne zresztą mam podobne w kuchni te 1od Justyny :-)

ja już obiadek mam przyszykowany i musiałam wyjśc z kuchni bo taki pyszny sos pieczarkowo cebulowy mi wyszedl że nie mogę się jemu oprzec:zawstydzona/y:pierwszy raz do sosu zrobiłam zasmażkę i sos jest przepyszny:tak::-)teraz tak kombinuje czy nie zrobic sernika na zimno:eek:

witam wszystkie BBony! :-D zanim cokolwiek przeczytam i komus odpisze melduje, ze z dniem dzisiejszym firma eurosolar ROZPOCZYNA DZIALALNOSC!!!
Gratulacje!!
Dzczyny y ktoras zna szybki sposob na przeslanie filmow z innego komputera
Jedna dziewczyna mi bajki przesyla poczta nie idzie bo za duzy plik skeypem jedna bajka pol dnia idzie
JA nie mam pojęcia bo mam podobny problem:-(

ja wywołuje na allegro u jednego sprzedawc ma tanio a zdjęcia ładniutkie :-)
Asiu, podaj namiary na niego.

Dziewczyny orientujecie sie jak teraz jest z roamingiem w komórkach. Pamiętam, ze kiedyś jak ktoś z Polski dzwonił na Polski numer będący za granicą to płaciło się tak jak za połączenie wychodzące międzynarodowe.Czy to sie zmieniło czy jest po staremu?

Witam

U nas noc nawet, nawet. Młody obudził sie o 4:30 i przez godzinke nie mógł usnac powtarzał tylko mama, mama o smoku nie wspomniał. Zasnął po przytulankach, kołyskankach w moich ramionach, spalismy do 7:20.

Klavell gratulacje, oby tak dalej.

Asiek firanek nie zdążyłam obejrzeć przed napisaniem tego posta.

Gagulec nie mam pojęcia z tym roamingiem. J się tym interesował przed wyjazdem, jak do wieczora sie nie dowiesz to zapytam jak wróci z budowy.

Odpieluszkowania ciąg dalszy, tylko jest taki mały problem bo Adaś wołał dziś w mieście kupę i nawet zaczął się rozbierać na środku chodnika............ i co? Musiał zrąbać sie w pampera......
Wszystko mu się pomiesza niedługo jak raz będą krzyczeć że robi w pampera a za drugim razem mówie by robił......

witam!!!

mam @ i ledwo chodze:-(jestem nie do zycia, choc i tak sie juz troche rozruszalam:sorry:

musialam przerwac odkurzanie, bo julitka zarzyczyla sobie spanie, wiec...

macie pozdrowinia od Hrudzi;-)

witam wszystkie BBony! :-D zanim cokolwiek przeczytam i komus odpisze melduje, ze z dniem dzisiejszym firma eurosolar ROZPOCZYNA DZIALALNOSC!!!

gratuluje!:-)

ach zapomniałam wam napisac ze jak bylam dzis w Urzędzie Pracy to dostałam skierowanie na staż:eek:

wlasnie sie niedawno dowiedizalam, ze teraz mozna byc stazysta w kazdym momencie zycia, nie tylko jako swiezo upieczony absolwent

ale jaja... wiecie co... rzucilam okiem na swoje suwaczki... potem na kalendarz... w niedziele mamy z M 6 rocznice slubu... zapomnialam...

a my mamy 12.06 piata rocznice. jako ze w przyszly weeknd bedziemy u mamy, to jutro sobie wyskoczymy sami po poludniu spedzic troche razem czasu:-)

witam z rana dzis WOLNE:-D:-D:-D:-D
jutro mamy festyn pracowniczy z okazji dnia dziecka , mała trochę poszaleje:-)

zazdroszcze festynu, tym bardziej, ze pogoda sie zapowiada ciekawa:tak:

ja normalie jestem w SZOKU :szok::szok::szok:
Jak Hani zasnela bez smoczka tak sie rano obudzila co prawda godzine wczesniej bo o 7:00 ale obeszlo sie w nocy bez placzu dwa razy moze sie krecila troche napila sie wody i sapa dalej

ojej, ale wam fajnie, ze tak gladko to idzie. ja az sie boje co bedzie u nas:-:)-(

Asiek, dla mnie firanki nr 1 i 3. ta druga to juz za bardzo oklepana

ja już obiadek mam przyszykowany i musiałam wyjśc z kuchni bo taki pyszny sos pieczarkowo cebulowy mi wyszedl że nie mogę się jemu oprzec:zawstydzona/y:

lakomczuch:szok::-D

Dziewczyny orientujecie sie jak teraz jest z roamingiem w komórkach. Pamiętam, ze kiedyś jak ktoś z Polski dzwonił na Polski numer będący za granicą to płaciło się tak jak za połączenie wychodzące międzynarodowe.Czy to sie zmieniło czy jest po staremu?

to jest tak: dzwonisz z Pl na polski nr za granica i ty placisz za normalne polaczenie krajowe, a nr bedacy za granica placi stawke roamingowa. jesli on dzwoni do ciebie jest tak samo

Odpieluszkowania ciąg dalszy, tylko jest taki mały problem bo Adaś wołał dziś w mieście kupę i nawet zaczął się rozbierać na środku chodnika............ i co? Musiał zrąbać sie w pampera......
Wszystko mu się pomiesza niedługo jak raz będą krzyczeć że robi w pampera a za drugim razem mówie by robił......

i tak juz 90% sukcesu za wami:tak:

przeoczylam, ze stuknelo mi juz 3000 postow:-)a 9 czerwca beda moje pierwsze urodzinki na BB:-)
To Ty gaduła jesteś rok na forum i juz 3000 postów:szok: BRAWO:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Justyna a to nie jest przypadkiem tak że to zależy od odtwarzacza DVD? przecież są takie co piratów w ogóle nie czytają

halo jest tu ktoś???????????????????????

reklama
Witam czy mnie ktoś jeszcze pamięta??? :-p

Nie mam siły ani ochoty czytać co napisałyscie bo brakuje mi sił. Dziś byłam w pracy teraz czas spędzam z Kubusiem tzn mam małą przerwe na przypomnienie się.

Agulka gratulacje pomysłu ze smoczkiem przedni!!!! :tak: Trzymam kciuki za odpieluchowanie i akcje nocnik.

Moniu firanka bardzo ładna :tak::laugh2:

Donkat gratulacje 3000 postów.

U mnie w pracy mam więcej obowiązków niż myślałam, że będę mieć. Jako kasjer główny czy raczej gówny :rofl2: mam więcej papierkowych rzeczy do wypełniania i więcej kasy do liczenia.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry