reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
no to super oby tak dalejja normalie jestem w SZOKU
Jak Hani zasnela bez smoczka tak sie rano obudzila co prawda godzine wczesniej bo o 7:00 ale obeszlo sie w nocy bez placzu dwa razy moze sie krecila troche napila sie wody i sapa dalej
ale slyszalam niby ze trzecia noc najgorsza :-)
rano wstala zawolala ale pokazalam ze daisy smoczek zjadla i ta smoczek lezy nawet na niego uwagi nie zwraca
najbardziej z tych 3 to podoba mi się chyba ta 2 ale jakoś przy tych drzwiach balkonowych tak związana do mnie nie przemawiaa te co podała Justyna są bardzo fajne zresztą mam podobne w kuchni te 1od Justyny :-)kurcze dziewczyny masakra jestem typową babą wogóle nie mogę się zdecydować którą firankę wybrać pomóżcie...
wariant pierwszy
ZESTAW WOAL!!!W SUPER CENIE!!!!!!!!!!!! (650671155) - Aukcje internetowe Allegro
wariant drugi
ZESTAW ORYGINALNY-WOAL!!!SUPER CENA!!!!!!!! (653599649) - Aukcje internetowe Allegro
wariant trzeci najdroższy
WACHLARZE -nowy styl (651938241) - Aukcje internetowe Allegro
juz sama nie wiem chyba wszystkie 3 kupie- tylko kto za to zapłaci
ja już obiadek mam przyszykowany i musiałam wyjśc z kuchni bo taki pyszny sos pieczarkowo cebulowy mi wyszedl że nie mogę się jemu oprzecpierwszy raz do sosu zrobiłam zasmażkę i sos jest przepyszny:-)teraz tak kombinuje czy nie zrobic sernika na zimno
Gratulacje!!witam wszystkie BBony! zanim cokolwiek przeczytam i komus odpisze melduje, ze z dniem dzisiejszym firma eurosolar ROZPOCZYNA DZIALALNOSC!!!
JA nie mam pojęcia bo mam podobny problem:-(Dzczyny y ktoras zna szybki sposob na przeslanie filmow z innego komputera
Jedna dziewczyna mi bajki przesyla poczta nie idzie bo za duzy plik skeypem jedna bajka pol dnia idzie
Asiu, podaj namiary na niego.ja wywołuje na allegro u jednego sprzedawc ma tanio a zdjęcia ładniutkie :-)
Dziewczyny orientujecie sie jak teraz jest z roamingiem w komórkach. Pamiętam, ze kiedyś jak ktoś z Polski dzwonił na Polski numer będący za granicą to płaciło się tak jak za połączenie wychodzące międzynarodowe.Czy to sie zmieniło czy jest po staremu?
Witam
U nas noc nawet, nawet. Młody obudził sie o 4:30 i przez godzinke nie mógł usnac powtarzał tylko mama, mama o smoku nie wspomniał. Zasnął po przytulankach, kołyskankach w moich ramionach, spalismy do 7:20.
Klavell gratulacje, oby tak dalej.
Asiek firanek nie zdążyłam obejrzeć przed napisaniem tego posta.
Gagulec nie mam pojęcia z tym roamingiem. J się tym interesował przed wyjazdem, jak do wieczora sie nie dowiesz to zapytam jak wróci z budowy.
Odpieluszkowania ciąg dalszy, tylko jest taki mały problem bo Adaś wołał dziś w mieście kupę i nawet zaczął się rozbierać na środku chodnika............ i co? Musiał zrąbać sie w pampera......
Wszystko mu się pomiesza niedługo jak raz będą krzyczeć że robi w pampera a za drugim razem mówie by robił......
U nas noc nawet, nawet. Młody obudził sie o 4:30 i przez godzinke nie mógł usnac powtarzał tylko mama, mama o smoku nie wspomniał. Zasnął po przytulankach, kołyskankach w moich ramionach, spalismy do 7:20.
Klavell gratulacje, oby tak dalej.
Asiek firanek nie zdążyłam obejrzeć przed napisaniem tego posta.
Gagulec nie mam pojęcia z tym roamingiem. J się tym interesował przed wyjazdem, jak do wieczora sie nie dowiesz to zapytam jak wróci z budowy.
Odpieluszkowania ciąg dalszy, tylko jest taki mały problem bo Adaś wołał dziś w mieście kupę i nawet zaczął się rozbierać na środku chodnika............ i co? Musiał zrąbać sie w pampera......
Wszystko mu się pomiesza niedługo jak raz będą krzyczeć że robi w pampera a za drugim razem mówie by robił......
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
mam @ i ledwo chodze:-(jestem nie do zycia, choc i tak sie juz troche rozruszalam
musialam przerwac odkurzanie, bo julitka zarzyczyla sobie spanie, wiec...
macie pozdrowinia od Hrudzi;-)
gratuluje!:-)
wlasnie sie niedawno dowiedizalam, ze teraz mozna byc stazysta w kazdym momencie zycia, nie tylko jako swiezo upieczony absolwent
a my mamy 12.06 piata rocznice. jako ze w przyszly weeknd bedziemy u mamy, to jutro sobie wyskoczymy sami po poludniu spedzic troche razem czasu:-)
zazdroszcze festynu, tym bardziej, ze pogoda sie zapowiada ciekawa
ojej, ale wam fajnie, ze tak gladko to idzie. ja az sie boje co bedzie u nas:--(
Asiek, dla mnie firanki nr 1 i 3. ta druga to juz za bardzo oklepana
lakomczuch
to jest tak: dzwonisz z Pl na polski nr za granica i ty placisz za normalne polaczenie krajowe, a nr bedacy za granica placi stawke roamingowa. jesli on dzwoni do ciebie jest tak samo
i tak juz 90% sukcesu za wami
mam @ i ledwo chodze:-(jestem nie do zycia, choc i tak sie juz troche rozruszalam
musialam przerwac odkurzanie, bo julitka zarzyczyla sobie spanie, wiec...
macie pozdrowinia od Hrudzi;-)
witam wszystkie BBony! zanim cokolwiek przeczytam i komus odpisze melduje, ze z dniem dzisiejszym firma eurosolar ROZPOCZYNA DZIALALNOSC!!!
gratuluje!:-)
ach zapomniałam wam napisac ze jak bylam dzis w Urzędzie Pracy to dostałam skierowanie na staż
wlasnie sie niedawno dowiedizalam, ze teraz mozna byc stazysta w kazdym momencie zycia, nie tylko jako swiezo upieczony absolwent
ale jaja... wiecie co... rzucilam okiem na swoje suwaczki... potem na kalendarz... w niedziele mamy z M 6 rocznice slubu... zapomnialam...
a my mamy 12.06 piata rocznice. jako ze w przyszly weeknd bedziemy u mamy, to jutro sobie wyskoczymy sami po poludniu spedzic troche razem czasu:-)
witam z rana dzis WOLNE
jutro mamy festyn pracowniczy z okazji dnia dziecka , mała trochę poszaleje:-)
zazdroszcze festynu, tym bardziej, ze pogoda sie zapowiada ciekawa
ja normalie jestem w SZOKU
Jak Hani zasnela bez smoczka tak sie rano obudzila co prawda godzine wczesniej bo o 7:00 ale obeszlo sie w nocy bez placzu dwa razy moze sie krecila troche napila sie wody i sapa dalej
ojej, ale wam fajnie, ze tak gladko to idzie. ja az sie boje co bedzie u nas:--(
Asiek, dla mnie firanki nr 1 i 3. ta druga to juz za bardzo oklepana
ja już obiadek mam przyszykowany i musiałam wyjśc z kuchni bo taki pyszny sos pieczarkowo cebulowy mi wyszedl że nie mogę się jemu oprzec
lakomczuch
Dziewczyny orientujecie sie jak teraz jest z roamingiem w komórkach. Pamiętam, ze kiedyś jak ktoś z Polski dzwonił na Polski numer będący za granicą to płaciło się tak jak za połączenie wychodzące międzynarodowe.Czy to sie zmieniło czy jest po staremu?
to jest tak: dzwonisz z Pl na polski nr za granica i ty placisz za normalne polaczenie krajowe, a nr bedacy za granica placi stawke roamingowa. jesli on dzwoni do ciebie jest tak samo
i tak juz 90% sukcesu za wami
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mam problem z nagraniem filmu na płytę tak żeby chodził na DVD
To Ty gaduła jesteś rok na forum i juz 3000 postów BRAWOprzeoczylam, ze stuknelo mi juz 3000 postow:-)a 9 czerwca beda moje pierwsze urodzinki na BB:-)
Justyna a to nie jest przypadkiem tak że to zależy od odtwarzacza DVD? przecież są takie co piratów w ogóle nie czytają
halo jest tu ktoś???????????????????????
reklama
Witam czy mnie ktoś jeszcze pamięta???
Nie mam siły ani ochoty czytać co napisałyscie bo brakuje mi sił. Dziś byłam w pracy teraz czas spędzam z Kubusiem tzn mam małą przerwe na przypomnienie się.
Agulka gratulacje pomysłu ze smoczkiem przedni!!!! Trzymam kciuki za odpieluchowanie i akcje nocnik.
Moniu firanka bardzo ładna
Donkat gratulacje 3000 postów.
U mnie w pracy mam więcej obowiązków niż myślałam, że będę mieć. Jako kasjer główny czy raczej gówny mam więcej papierkowych rzeczy do wypełniania i więcej kasy do liczenia.
Nie mam siły ani ochoty czytać co napisałyscie bo brakuje mi sił. Dziś byłam w pracy teraz czas spędzam z Kubusiem tzn mam małą przerwe na przypomnienie się.
Agulka gratulacje pomysłu ze smoczkiem przedni!!!! Trzymam kciuki za odpieluchowanie i akcje nocnik.
Moniu firanka bardzo ładna
Donkat gratulacje 3000 postów.
U mnie w pracy mam więcej obowiązków niż myślałam, że będę mieć. Jako kasjer główny czy raczej gówny mam więcej papierkowych rzeczy do wypełniania i więcej kasy do liczenia.
Podziel się: