reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzczyny y ktoras zna szybki sposob na przeslanie filmow z innego komputera
Jedna dziewczyna mi bajki przesyla poczta nie idzie bo za duzy plik skeypem jedna bajka pol dnia idzie

witam z rana dzis WOLNE:-D:-D:-D:-D
jutro mamy festyn pracowniczy z okazji dnia dziecka , mała trochę poszaleje:-)

dziewczyny jak tam noc bez smoka???

Luandzia ja tez bym chciala 2 córcie suuuper

ja kiedyś próbowałam wywołać w Rosmanie,ale nie wyszło,bo coś tam z rozdzielczością nie tak. Ja mam taki osobny folder ze zdjęciami do wywołania i jak na razie tylko do niego dodaję:zawstydzona/y:
Luandzia to W będzie miał przegibane w domu, 3 siadary:-D

ja wywołuje na allegro u jednego sprzedawc ma tanio a zdjęcia ładniutkie :-)

Ostatnia edycja:
ja normalie jestem w SZOKU :szok::szok::szok:
Jak Hani zasnela bez smoczka tak sie rano obudzila co prawda godzine wczesniej bo o 7:00 ale obeszlo sie w nocy bez placzu dwa razy moze sie krecila troche napila sie wody i sapa dalej

ale slyszalam niby ze trzecia noc najgorsza :-)
rano wstala zawolala ale pokazalam ze daisy smoczek zjadla i ta smoczek lezy nawet na niego uwagi nie zwraca

ja normalie jestem w SZOKU :szok::szok::szok:
Jak Hani zasnela bez smoczka tak sie rano obudzila co prawda godzine wczesniej bo o 7:00 ale obeszlo sie w nocy bez placzu dwa razy moze sie krecila troche napila sie wody i sapa dalej

ale slyszalam niby ze trzecia noc najgorsza :-)

Klavell u nas było tak samo tzn ja myślałam że będzie jazda bez trzymanki a tymczasem obyło się bez płaczu:-) tylko raz mieliśmy gorszą noc:happy: wiec myślę że i Wam się uda- gartulacje

Jakoś nie przemawiają do mnie te związania:baffled: Jak taki wiecheć:zawstydzona/y: Ja wolę takie spływające. Tak czy inaczej jak ognia unikaj organzy,bo się zapłaczesz przy prasowaniu
#002# Gotowe firanki, taśma i lamowanie 150 x 320 (645103617) - Aukcje internetowe Allegro
Taką można w zasadzie samemu zrobić NOWA FIRANKA NA BALKON = GIPIURA (648309147) - Aukcje internetowe Allegro
Z nietypowych to ta mi się bardzo podoba TUBY ''PASY'' NOWY STYL OKNA (647716065) - Aukcje internetowe Allegro
a jak jesteśmy przy temacie lambrekin - Lambrekiny kuchenne i dla dzieci 160cm (653120996) - Aukcje internetowe Allegro

Jeśli chodzi ogólnie o ekrany to mam wrażenie,że one są raczej do sypialni,bo mogą nie przepuszczać tyle światła,czy "wyciszać" pokój,a jak my mamy aż 1 pokój to nie pokusiłabym sięna nie

reklama
Dzień dobry :-)

Asiek
to wszystko zależy od wnętrz pokoju/salonu gdzie mają wisieć niemniej jednak wariant 3 jest superrr :tak::tak: tylko nie wiem jak później z praniem i prasowaniem

Ostatnia edycja:
Do góry