reklama
ja też się boję tej nocy, bo dziś już nie planuj ę w ogóle mu dawać nawet na śpiuka.ech najgorsze przed nami dopiero
oki spadam, pa
witam z rana dzis WOLNE
jutro mamy festyn pracowniczy z okazji dnia dziecka , mała trochę poszaleje:-)
dziewczyny jak tam noc bez smoka???
Luandzia ja tez bym chciala 2 córcie suuuper
ja wywołuje na allegro u jednego sprzedawc ma tanio a zdjęcia ładniutkie :-)
jutro mamy festyn pracowniczy z okazji dnia dziecka , mała trochę poszaleje:-)
dziewczyny jak tam noc bez smoka???
Luandzia ja tez bym chciala 2 córcie suuuper
ja kiedyś próbowałam wywołać w Rosmanie,ale nie wyszło,bo coś tam z rozdzielczością nie tak. Ja mam taki osobny folder ze zdjęciami do wywołania i jak na razie tylko do niego dodaję
Luandzia to W będzie miał przegibane w domu, 3 siadary
ja wywołuje na allegro u jednego sprzedawc ma tanio a zdjęcia ładniutkie :-)
Ostatnia edycja:
ja normalie jestem w SZOKU
Jak Hani zasnela bez smoczka tak sie rano obudzila co prawda godzine wczesniej bo o 7:00 ale obeszlo sie w nocy bez placzu dwa razy moze sie krecila troche napila sie wody i sapa dalej
ale slyszalam niby ze trzecia noc najgorsza :-)
rano wstala zawolala ale pokazalam ze daisy smoczek zjadla i ta smoczek lezy nawet na niego uwagi nie zwraca
Jak Hani zasnela bez smoczka tak sie rano obudzila co prawda godzine wczesniej bo o 7:00 ale obeszlo sie w nocy bez placzu dwa razy moze sie krecila troche napila sie wody i sapa dalej
rano wstala zawolala ale pokazalam ze daisy smoczek zjadla i ta smoczek lezy nawet na niego uwagi nie zwraca
ja normalie jestem w SZOKU
Klavell u nas było tak samo tzn ja myślałam że będzie jazda bez trzymanki a tymczasem obyło się bez płaczu:-) tylko raz mieliśmy gorszą noc wiec myślę że i Wam się uda- gartulacje
kurcze dziewczyny masakra jestem typową babą wogóle nie mogę się zdecydować którą firankę wybrać pomóżcie...
wariant pierwszy
ZESTAW WOAL!!!W SUPER CENIE!!!!!!!!!!!! (650671155) - Aukcje internetowe Allegro
wariant drugi
ZESTAW ORYGINALNY-WOAL!!!SUPER CENA!!!!!!!! (653599649) - Aukcje internetowe Allegro
wariant trzeci najdroższy
WACHLARZE -nowy styl (651938241) - Aukcje internetowe Allegro
juz sama nie wiem chyba wszystkie 3 kupie- tylko kto za to zapłaci
wariant pierwszy
ZESTAW WOAL!!!W SUPER CENIE!!!!!!!!!!!! (650671155) - Aukcje internetowe Allegro
wariant drugi
ZESTAW ORYGINALNY-WOAL!!!SUPER CENA!!!!!!!! (653599649) - Aukcje internetowe Allegro
wariant trzeci najdroższy
WACHLARZE -nowy styl (651938241) - Aukcje internetowe Allegro
juz sama nie wiem chyba wszystkie 3 kupie- tylko kto za to zapłaci
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Jakoś nie przemawiają do mnie te związania Jak taki wiecheć Ja wolę takie spływające. Tak czy inaczej jak ognia unikaj organzy,bo się zapłaczesz przy prasowaniu
#002# Gotowe firanki, taśma i lamowanie 150 x 320 (645103617) - Aukcje internetowe Allegro
Taką można w zasadzie samemu zrobić NOWA FIRANKA NA BALKON = GIPIURA (648309147) - Aukcje internetowe Allegro
Z nietypowych to ta mi się bardzo podoba TUBY ''PASY'' NOWY STYL OKNA (647716065) - Aukcje internetowe Allegro
a jak jesteśmy przy temacie lambrekin - Lambrekiny kuchenne i dla dzieci 160cm (653120996) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli chodzi ogólnie o ekrany to mam wrażenie,że one są raczej do sypialni,bo mogą nie przepuszczać tyle światła,czy "wyciszać" pokój,a jak my mamy aż 1 pokój to nie pokusiłabym sięna nie
#002# Gotowe firanki, taśma i lamowanie 150 x 320 (645103617) - Aukcje internetowe Allegro
Taką można w zasadzie samemu zrobić NOWA FIRANKA NA BALKON = GIPIURA (648309147) - Aukcje internetowe Allegro
Z nietypowych to ta mi się bardzo podoba TUBY ''PASY'' NOWY STYL OKNA (647716065) - Aukcje internetowe Allegro
a jak jesteśmy przy temacie lambrekin - Lambrekiny kuchenne i dla dzieci 160cm (653120996) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli chodzi ogólnie o ekrany to mam wrażenie,że one są raczej do sypialni,bo mogą nie przepuszczać tyle światła,czy "wyciszać" pokój,a jak my mamy aż 1 pokój to nie pokusiłabym sięna nie
reklama
Podziel się: