Szczerze mówiąc ja nie mam jakiegoś zbytniego parcia na tv wiec nie dziwie się Małemu i z drugiej strony nie podejmuje szczególnych starań na zmuszenie Młodego do oglądania Jak nie chce to nie. Ja jakoś przeżyje Dla mnie ważniejsze jest, ze chce oglądać książeczki i ze słuchamy radia.To tak jak moja siostra;-) ona też o tym marzy właśnie na dzien dziecka sprezentowałam młodemu kolekcję teletubisi z nadzieja że może to go zainteresuje a siostra znajdzie choc chwilę wytchnienia;-)
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam. Ja mam właśnie chwilę wytchnienia ;-):-)
doti80
Wrześniowe mamy'07
Hej dzień dobry :-)
Ja też mam chwilę na swoje sprawy bo małego dałam do łóżka. Piszczał niemiłosiernie, zauważyłam że w łóżku się uspokaja;
pewnie zaśnie, dzisiaj taki senny dzień, pogoda paskudna.
Telewizora to bym się najchętniej pozbyła, tylko P nie chce Uważam że bardzo zaburza rozwój koncentracji u dzieci, zwłaszcza takich małych jak nasze. Oskar lubi słuchać bajek (bajki-grajki, ulubiona to chatka puchatka), wtedy się ładnie skupia i wycisza.
Ja też mam chwilę na swoje sprawy bo małego dałam do łóżka. Piszczał niemiłosiernie, zauważyłam że w łóżku się uspokaja;
pewnie zaśnie, dzisiaj taki senny dzień, pogoda paskudna.
Telewizora to bym się najchętniej pozbyła, tylko P nie chce Uważam że bardzo zaburza rozwój koncentracji u dzieci, zwłaszcza takich małych jak nasze. Oskar lubi słuchać bajek (bajki-grajki, ulubiona to chatka puchatka), wtedy się ładnie skupia i wycisza.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
to oni jeszcze istnieją??w sobotę jest u nas koncert naszej kłodzkiej kapeli SHOUT i kupiłam sobie wczoraj ich płytę i teraz słucham ach jak to było pięknie jak miałam 17 lat
U nas słonko:-) Nareszcie!
Witam. Ja mam właśnie chwilę wytchnienia ;-):-)
zazdroszecze na 12 mam do pracy a w domu jeszcze tyle do zrobienia ale mam LENIA
dzieki dziewczyny za słowa pocieszenia jutro ide z niunia do pediatry po sierowanie
milego dnia bez zepsutych truskawek życzę
majandra
Asiek, z tego co wiem, to do okulisty nie trzeba skierowania
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Aneta,a zrzuć płytę na Chomika.
majandra
No, dobra, zbieramy się na spacer. Słońce wyszło, więc trzeba skorzystać. O, Maciek siku do nocnika zrobił, Lambada gra
U nas ostatnio jest mega wrzask jak chcę posadzić małego na nocnik:-( lepiej zsikać się na podłogęNo, dobra, zbieramy się na spacer. Słońce wyszło, więc trzeba skorzystać. O, Maciek siku do nocnika zrobił, Lambada gra
reklama
Asiek, z tego co wiem, to do okulisty nie trzeba skierowania
to nie wiedizałam, to nawet lepiej :-)dzieki
Podziel się: