reklama
dziewczyny ale sie zmartwiłam dzis zauważyłam że jedno oczko Juli czasem ucieka na bok:----( zdarza się to rzadko ale jednak :----(
Ponoć do 2 lat ma prawo tak robić
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Asiek, idź z Julią do okulisty i nic się nie martw. Agulka pisała o takich specjalnych kropelkach.
Mysiapysia, przegięłaś. Dziewczyny mnie już znają i nie będę owijać w bawełnę: nie chcemy chamów na naszym forum. Jak brakuje Ci przyjaciół, to wypij kielicha do lustra, będzie Ci raźniej. A od nas wara, gruba świnio
Mysiapysia, przegięłaś. Dziewczyny mnie już znają i nie będę owijać w bawełnę: nie chcemy chamów na naszym forum. Jak brakuje Ci przyjaciół, to wypij kielicha do lustra, będzie Ci raźniej. A od nas wara, gruba świnio
Nuska - jak nastroje?
A taka jakoś rozbita dalej jestem ale miałam nie zasmucać więc nie wracajmy już do tematu
Udanej podróży no i imprezuj ile się da:-):-):-)
Agulka - ja również gratuluje odpieluchowania:-)
Idę poprasować to najlepsze na zły dzień :-)
Właśnie wróciliśmy z leroy merlin i ostatnia rzecz do remontu czyli panele zostały wybrane:-) patrzyłam jeszcze za dywanikiem dla młodej ale ceny mnie załamały muszę się wybrać na miasto i zobaczyć o co kaman bo nie dam 300zł za dywanik rozmaiaru 120/150 no chyba że ja się mylę no i naklejki na ściany dla niuńki jednak jutro zamówię na allegro Teraz M jeszcze ma zagadać z żoną swojego kolegi bo ona tam pracuje czy nie kupiłaby nam tego bo pracownicy mają 10% rabatu to zawsze taniej by wyszło mam nadzieję że się zgodzi.
Asiek ale mi narobiłaś smaka na bigos:-) chyba rozmrożę na dniach ostatnią porcję;-)
Asiek ale mi narobiłaś smaka na bigos:-) chyba rozmrożę na dniach ostatnią porcję;-)
Ku*rwa mac, do cholery jasnej kto tu komu dupe zawraca, ty regularnie zakladasz sobie konta na BB pod roznymi nazwami piszesz posty byle nastukac najwiecej. Zrozum w koncu to ze nikt cie tu nie chce ani nie zaprasza.zajmij sie soba i swoja brzydka i gruba corka a nie zawracaj mi dupy
A gruba i brzydka to jestes ty wystarcz w lustro spojrzec do tego glupia i tepa mam tylko nadzieje ze twoja corka nie upadnie tak nisko jak ty i genow po mamusi nie odziedziczy
I to ty zajmij sie soba a jak ci sie nudzi to zajmij sie czyms pozytecznm a nie ublizaj innym
A twoje teksty w stosunku do mojej corki akurat malo mnie ruszaja
Bo moja Hanifka jest dla mnie najpiekniejsza i najmadrzejsza na calym swiecie
Asiek pop pierwsze nie ma co panikować do 2 latek ma się tak prawo dziać po drugie dla świętego spokoju przejdź się z małą do okulisty a po trzecie w razie najgorszego powiem Ci że moja kuzynka (obecnie ma 9lat) gdy miała lat 6 miała operacje bo oba oczka jej usiekały ale jej to tak totalnie jak to się mówi jedno na Maroko a drugie na Kaukaz zabieg był mało inwazyjny śladu po nim żadnego za to piękne oczęta:-)
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Asiu, co Ty wygadujesz? Jak by było przez bajki, to Maciusiowi by tak uciekały oczka, jak Aneta opisała wcześniej przypadek jej kuzynki ;-)to pewnie przez te cholerne bajki
Podziel się: