Już wiem skąd ta suma 94,80 to kwota za cały rok z góry po 7,90 muszę kuźwa zapłacić i tak przez złe zrozumienie wyskoczy mi z portfela stóweczka. Rezygnacje wysłałam na ich stronie było napisane, że można wysłać rezygnacje drogą elektroniczną. Usunięcie konta nastąpi również po zakończeniu zawartej umowy czyt za rok no i ten rok po opłaceniu będę mogła ściągać pliki, ale ironia losu.
reklama
doti80
Wrześniowe mamy'07
Kasia tak ci napisali że już nie możesz zrezygnować? A co będzie jak nie zapłacisz? przecież ci chyba komornika nie wyślą? Znajdz sobie tam jakiś regulamin i zobacz jakie są konsekwencje
Kasia tak ci napisali że już nie możesz zrezygnować? A co będzie jak nie zapłacisz? przecież ci chyba komornika nie wyślą? Znajdz sobie tam jakiś regulamin i zobacz jakie są konsekwencje
Napisali, że jak nie zapłace to wejdą na droge sądową lub przekażą sprawe windykatorowi długów. Poza tym trafię na czarną listę i będę miała problemy z otrzymaniem kredytu. Ja wolę nie ryzykować i nauczyć się na własnych błędach drugi raz będę coś czytać 50x zanim się gdzieś zarejestruje
R jest na mnie wściekły. Powiedziałam mu, że zapłace ze swoich pieniędzy czyt pożycze od mamy a po wypłacie jej oddam.
No patrz a jednak najmiejszy w tym twoj interes mam prawo tak jak i wy byc na tym forum
no pewnie ze masz prawo tylko... czy Ty byś chciała rozmawiać z kimś kto Cię powyzywał?? my raczej na to ochoty nie mamy...
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
a pewnie,że takNo patrz a jednak najmiejszy w tym twoj interes mam prawo tak jak i wy byc na tym forum
Agulka, gratuluję postępów Adasiowych w odpieluchowywaniu.:-) U nas bez zmian
:---( dzis dwie wpadki, ale postępy są," Nie od razu Rzym zbudowano" prawda
Próbowałam teraz małego na troche połozyc, to za *** nie chciał a jest "troszkę" marudny
Ostatnia edycja:
Jesteśmy. Mała mi się porozbierała i woła pfu... i na golasa siedzi na nocniku
mój tata przywiózł dwa worki piasku do piaskownicy Wiktorii i zabawa na całego
Agulka jak ty to robisz że w twojej sygnaturze tak fajnie te zdjecia?? masz jakiś program??
mój tata przywiózł dwa worki piasku do piaskownicy Wiktorii i zabawa na całego
Agulka jak ty to robisz że w twojej sygnaturze tak fajnie te zdjecia?? masz jakiś program??
Ostatnia edycja:
Przyszłam i ja mała śpi po wielkich kłótniach poległa o 13 za oknem pogoda się chrzani a ja pranie na balkon wywaliłam
Właśnie już przyszła ta sofa otworzyłam tylko żeby sprawdzić czy dobry kolor i muszę przyznać że jestem pod wrażeniem:-) nie spodziewałam się że za takie śmieszne pieniądze w sumie może być coś tak porządnego ale jak się sprawdza to dopiero powiem w przyszłym tygodniu jak małej pokój będzie gotowy;-)
rewelacja!!!!!! i za taką cene ciekawe jaka jakośc ale generalnie jak 2 lata posłuży to ja będe zadowolona, musisz koniecznie napisac jak się sprawdza :-)
Właśnie już przyszła ta sofa otworzyłam tylko żeby sprawdzić czy dobry kolor i muszę przyznać że jestem pod wrażeniem:-) nie spodziewałam się że za takie śmieszne pieniądze w sumie może być coś tak porządnego ale jak się sprawdza to dopiero powiem w przyszłym tygodniu jak małej pokój będzie gotowy;-)
reklama
Czesc Babony
Agulka - gratuluje odpieluchowania:-)
Nuska - jak nastroje?
Aneta - fajne to wyrko, a jaki kolor?
Wlasnie jestesmy w szale pakowania...w szale bo to co ja spakuje Stas wypakowuje..i na domiar zlego ulalamala mi sie dzis licowka na jedynceAle na szczescie moja stomatolog ma okienko i mnie przyjmie o 19stej. Caler szcescie - ladnie bym szczerbila na tym spotakniu integracyjnym
Pociag do Wawy mam po 23o, wracam w poniedzialek...jeszcze mzoe cosik dzis skrobne
Agulka - gratuluje odpieluchowania:-)
Nuska - jak nastroje?
Aneta - fajne to wyrko, a jaki kolor?
Wlasnie jestesmy w szale pakowania...w szale bo to co ja spakuje Stas wypakowuje..i na domiar zlego ulalamala mi sie dzis licowka na jedynceAle na szczescie moja stomatolog ma okienko i mnie przyjmie o 19stej. Caler szcescie - ladnie bym szczerbila na tym spotakniu integracyjnym
Pociag do Wawy mam po 23o, wracam w poniedzialek...jeszcze mzoe cosik dzis skrobne
Podziel się: