reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No patrz a jednak najmiejszy w tym twoj interes mam prawo tak jak i wy byc na tym forum
masz prawo byc na forum, ale tutaj u nas nikomu nie chce sie z toba gadac, uczepilas sie jak rzep psiego ogona. Dziewczyno znajdz sobie inne foum gdzie nikt cie nie zna a nie zawracja nam tu d*upy. Bo nie dosc ze jestes bezczelnna, oklamujesz wszystkich to jeszcze nie masz odwagi sie przyznac kim jestes. A jak ci ktos prawde napisze to tylko bys ublizala nic innego.

Pfu, czyli kupa? Woła już na nocnik?
wołała do tej pory pfu jak już było "po" :-D nie wiem co dzis jej się stało... aha i nie mówiłam wam, wczoraj moje dziecko o mało mi nie złamało nosa główką jak usypiała koło mnie, a przed chwilą jak leżała po obiadku ze mną to mi podbiła oko. to się nadaje na niebieską linie, przemoc w rodzinie:)

wszystkie mam albo na spacerku albo w pracy- prócz Hrudzi bo ta pewnie biega za Stasiem i dalej próbuje się spakować :-D

ja kończe robić bigos i musze jeszcze chatke ogarnąć bo jutro wracam do pracy:-:)-( koniec mojego L4:-:)-:)-( a tak fajnie bylo siedziec w domu...:-(

mysiapysia23 nie dziwie się że Cie tu nikt nie chce.. szkoda mi Twojego dziecka.. ;] i Ciebie też , poza tym nie rozumiem jak mogłaś na dziecko pisać takie rzeczy. ;]

reklama
Do góry