reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
HALO HALO prosze o uwage
właśnie piszę 1000-ego posta :-D:-D:-D:-D

Justyna ja nie wiem czy to dobry pomysl z tymi butami, Ty szykuj 252zl plus koszt przesyłki kevlar czeka na nową właścicielkę :-D:-D\

Agula szczerze to ja bym wolała żeby Jula najpierw nauczyła sie sikać do nocnika... kiepskko nam to wychodzi...

ciekawe jak tam Kasia....

HALO HALO prosze o uwage
właśnie piszę 1000-ego posta :-D:-D:-D:-D

Agula szczerze to ja bym wolała żeby Jula najpierw nauczyła sie sikać do nocnika... kiepskko nam to wychodzi...

.
grtulacje 1000:tak::tak::tak:
ja też wolę najpierw piekluchy, dziś zużyliśmy jedną ( na dwór) no i jedna w nocy:tak::tak::tak: Mały jak jest na dworze to i tak kuca i mówi : siku i bije sobie brawo:-D

Kasia pewnie wykończona juz śpi

Ja jestem ale robię obiad na jutro:rofl2:i w między czasie zaglądam:tak:
Gagulec coś pisala że jak by dlugo jej nie bylo tzn, że siedzi za kratkami za falszowanie podpisów:nerd:pewnie jest pochlonięta nową pracą którą niedawno też rozpoczela i nie ma już sil na BB
KAsiu odezwij sie jak minąl 1 dzień w pracy?

lubicie truskawki???:happy::laugh2:
zalezy jakie :-)

MYSIAPYSIA a czy my sie juz czasem nie znamy???

Z wlosami to ja tak jak Agulka jak bylam mlodsza probowalam juz chyba kazdej farby tecze na glowie mialam i zawsze byly zdrowe i mocne ale to mam chyba po mamie ktora chyba w zyciu u fryzjera nie byl sama podcina a myc to by mogla raz w miesiacu w ogole jej sie nie przetluszczaja

JEzeli chodzi o smoczek to ja niestety czuje ze bede mala wielki problem bo moje dziecko nie chce go oddac nawet na 5 minut :-(

reklama
Do góry