reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

juz wybrane i zkalepane: Chłapowo. jedziemy 20-26.06. mysl o spotkanku bardzo mnie ucieszyla:-):tak:
moze reszta bandy z Trojmaista dolaczy?:laugh2:
Powiedz tylko gdzie i kiedy a bedzieMY. Podjade czy do Sopotu czy do Gdyni. A i moze w ramach wycieczki nawet do tego calego Chlapowa! Super!:-):-):-)

Dzis to chyba mialam cisnienie 90/40 bo snieta chodze i naprawde do mnie dzis trzeba mowic p o w o l i i DRUKOWANYMI. Malzonek juz niebawem zawita...:rofl2:

reklama
ja wczorja sie tak kiespko czulam. bol glowy, spiaca caly dzien, a potem zansac nie moglam:crazy:

niunka cos sie wierci, kreci , oby tylko nie potraktowala tego jako drzekmi i nie wstala, bo bedziemy miec niezla zaprawke przed weselem:szok::-D:-D

mielismy brac Julitke na slub i poczatek wesela. to jest slub mojej kolezanki z liceum. odbedzie sie 15km od mojej mamy. mieslimy niunke w razie czego odtransportowac do mamy, gdy bedzie zmeczona. jednak patrzac na te kichowata pogode to jej nie wezmiemy. zostanie z babcia i reszta ferajny;-)
tym bardziej, ze Julitka ostatnio jest taka przekorna, ze czasem boje sie ja dokadkolwiek zabrac:zawstydzona/y:
wszystko jest na NIE! dzis oczywiscie umyc glowki tez nie chciala, choc nie bylo ztym juz problemow:crazy:

a tak w ogole to mam malego stresa przed weslem, bo pan mlody jest Wlochem, wiec z nim gadka tylko po ang, dodatkowo maz siostry pani mlodej jest Brazylijczykiem, wiec zno po ang:szok:a ja dawno nie gadalam i sie boje:szok:

a tak w ogole to mam malego stresa przed weslem, bo pan mlody jest Wlochem, wiec z nim gadka tylko po ang, dodatkowo maz siostry pani mlodej jest Brazylijczykiem, wiec zno po ang:szok:a ja dawno nie gadalam i sie boje:szok:
A taaam...z tego co pamietam to ty poliglotka jestes i z pewnoscia dasz rade...swoja droga fajne miedzynardowe wesele:-)...no i Wloch i Brazylijczyk:szok::-):cool2:... to i koledzy Wlosi i Brazylijczycy beda:cool2::cool2::cool2:

reklama
ja też witam:-)

Powiedz tylko gdzie i kiedy a bedzieMY. Podjade czy do Sopotu czy do Gdyni. A i moze w ramach wycieczki nawet do tego calego Chlapowa! Super!:-):-):-)

Dzis to chyba mialam cisnienie 90/40 bo snieta chodze i naprawde do mnie dzis trzeba mowic p o w o l i i DRUKOWANYMI. Malzonek juz niebawem zawita...:rofl2:
a do Kolobrzegu podjedziesz? bo jak wiecie ja i Asia będziemy tam w lipcu w tym samym czasie jakoś przez kilka dni więc może się wszystkie spotkamy???

Kasia gratulacje pracy:tak:

Do góry