reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
mielismy brac Julitke na slub i poczatek wesela. to jest slub mojej kolezanki z liceum. odbedzie sie 15km od mojej mamy. mieslimy niunke w razie czego odtransportowac do mamy, gdy bedzie zmeczona. jednak patrzac na te kichowata pogode to jej nie wezmiemy. zostanie z babcia i reszta ferajny;-)

:tak::tak::tak:My idziemy na wesele 20 czerwca ale misiek zostanie z babcią nie chcemy go zabierać bo on jest jeszcze za malutki i tylko by się tam męczył

Muszę się wygadać :-p kiedy dziś teściowa odebrała telefon i powiedziała, że mam natychmiast jechać do Sosnowca staneło mi przed oczami Nasze mieszkanko :rofl2: nowe mebelki Kubusia, remont łazienki i kuchni!!!!! Oj nie chce krakać, ale aby się spełniło!!!! Nie mam zamiaru też twierdzić, że się nie sprawdzi bo wiecie jak to jest ze samospełniającymi się przepowiedniami.

Nuśka wkońcu się doczekalaś może zdjęci nie najlepsze bo robione późnym wieczorem ale jest:tak:;-)

W czym wystapisz????

i oto jest pytanie???????????? Na które ja nie znam odpowiedzi:rofl2::-)
Rozejrzę się za czymś ale jak nic ciekawego nie będzie to pójdę w tej samej sukience co we wrześniu byłam na weselu, tu już jest inny skład więc w razie czego będzie ok

reklama
Ja sie żegnam bo czas do domku się zbierać:tak: a po przyjeżdzie chyba odrazu pójdę do łóżka chyba ta pogoda tak na mnie działa:eek: depresyjnie:-(
Donkat udanej imprezy jutro życzę i oby pogoda się nad Wami zlitowała:tak:

Do góry