reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Wręcz maly pedantyk :-D ciągle biega ze ściereczką i coś wyciera a jak widzi odkurzacz to aż się trzęsie mógłby cały dzień się nim bawić:-D wszelkie miotły, mopy i szufelki to najbardziej cieszące go akcesoria;-)

reklama
Anetasa - Stasiu tez lubi odkurzacz - siada na nim, albo wylacza i wlacza, ale za sprzatanie sie nie bierze, a szkoda. Chcialabym zeby u mnie w domu bylo tak jak w domu rodzinnym - brat sprzatal rowno z nami - dziewczynami, potrafi nawet ugotowac, a zona ma w nim duze wsparcie. Jak sa imieniny czy jakas impreza, to taka samo lataja kolo gosci, robia w kuchni, a moj maz to zasiądzie za stołem i sie zagada, nawet trunkow zapomina nalewac. Nie powiem potrafi ugotowac, czy teraz jak nie moge to on sprzata, ale to nie jest takie na porzadku dziennym.
Justyna - chwale sobie Bioaron, dawalam Stasiowi w zeszlym roku i cala zime raz tylko mial katar, bardzo lubie takie naturalne rozwiazania i to dobrze ze robi sie popularny bo warto. Moze faktycznie ta lipa tak dokuczyla Mateuszowi. Jak teraz pada, to te pyłki osiądą i powinno sie mu poprawić.

Carioca tylko z tego sprzątania to więcej szkody niż porzytku;-) ale może jak będzie starszy to faktycznie coś z tego będzie:tak:

Agulka witaj!:-)Tęskniłyśmy i to bardzo zresztą jak podczytasz to sama zobaczysz;-) ja się wczoraj domyślałam że jesteście spowrotem bo zauważyłam że chyba moje dziecię wysłało Ci jakiegoś mms a ze swoją nogą w roli głównej:-D Sorki ale jestes pierwsza na liście stąd Ty zostałaś obdarowana takim filmikiem;-):-D super że w sumie wakcje się udały i tzrymam kcikasy co byś szybko bagaż odzyskała:tak:
filmik super, hihihihi:tak::-D:-D:-D przyszedł jak bylismy w Tunezji ale nie mogłam go odebrac tam, więc jak tylko przylecielismy dotarł do mnie w całości, tylko taki krótki i mało czytelny;-):tak::tak:
Agulka, witamy :-) Nie chciałam nic dziewczynom pisać, ale miałam przedwczoraj sen, w którym zgubiliście aparat :szok::-(
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: prorok;-) a nie mogłas czegos miłego wyśnić:-), to teraz się kładź do łóżka i śnij , że odzyskamy go:-D:-D:tak::tak::tak:
Agulka - witOjcie! :-)Dobrze ze pod koniec "transmisji" z wyjazdu dodalas ze ogolnie bylo ok...bo az wlos sie jezyl jak czytala te pechowe przypadki. A opaleni???:sorry::-)
:-)
ociupeńkę;-):tak:
nie moglam spac w nocy:szok::szok:

pogoda do du**:wściekła/y:zimno i pada:wściekła/y:

witaj, iwtaj!!! dobrze, ze nie ma zdjec bo bysmy z zazdrosci padly!:-D:-D
my spalismy dziś jak zabici, a Maja od 21 do 10:30:szok:

u nas pogoda nawet, nawet ( ale nie taka jak na wczasach:no:;-)) słońce, kilka chmurek ale wiatr mocny:tak:

Donakt oj bardzo bym chciała te zdjęcia odzyskać, bo zostana tylko wpomnienia:-:)-:)-:)-( a jak chcesz to nie pokaże zdjęć :no:

Anetasa my też zaczęliśmy odpieluszkowanie, tzn mały sam chciał, do spania teraz nawet nie chciał jej założyć, mówił : tyko matki ale załozyłam, jak sie obudzi to od razu ściągam:tak::tak::tak:
Tam jak chciał siusiu to wyciągał siusiaka i sobie trzymał i robił:tak::tak::tak:

filmik super, hihihihi:tak::-D:-D:-D przyszedł jak bylismy w Tunezji ale nie mogłam go odebrac tam, więc jak tylko przylecielismy dotarł do mnie w całości, tylko taki krótki i mało czytelny;-):tak::tak:

No wiesz to był jej pierwszy w życiu samodzielnie nakręcony i jeszcze wysłany filmik;-) daj jej trochę czasu podszkoli się i wyśle Ci w pełni profesjonalny;-):-D

No wiesz to był jej pierwszy w życiu samodzielnie nakręcony i jeszcze wysłany filmik;-) daj jej trochę czasu podszkoli się i wyśle Ci w pełni profesjonalny;-):-D
:-D:-) no no - Tuska mistrzynia festiwalu OffCamera:-p:-D

Anetasa my też zaczęliśmy odpieluszkowanie, tzn mały sam chciał, do spania teraz nawet nie chciał jej założyć, mówił : tyko matki ale załozyłam, jak sie obudzi to od razu ściągam:tak::tak::tak:
Tam jak chciał siusiu to wyciągał siusiaka i sobie trzymał i robił:tak::tak::tak:
:szok::-D:szok::-D
:-) Nie chciałam nic dziewczynom pisać, ale miałam przedwczoraj sen, w którym zgubiliście aparat :szok::-(
:szok::-p
Carioca - wlasnie bylismy ze Staskiem w Empiku i kupialm mu zestaw ksiazeczek wlasnie na DzienDziecka. Temtyka to pojazdy i koparki:baffled::-D

Witam się i ja :-) u nas jakby słoneczko troszkę zaczynało świecić :tak:w końcu, bo ta pogoda to nawet psa na dwór nie wygonisz:rofl2:
probowałam wkleic jakoś zdjęcia tej sukienki i butów ale nie wiem czy mi sie udalo, sprobuje jeszcze moze do sygnatury wkleic :sorry:

Załączniki

• DSC05172.JPG
    DSC05172.JPG
    36,3 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC05173.JPG
    DSC05173.JPG
    32,1 KB · Wyświetleń: 27
ufff udało się, oceńcie czy Wam się podoba. zdjęcie nie jest takie jak powinno, ale fotograf to ze mnie żaden:rofl2::sorry: mam jeszcze kurcze sukienke na lato, ciążową jeszcze:-p też wkleję, może któraś oczekująca wrześniówka się skusi, jest szyta przez krawcową, znajomą, bo nie cierpiałam chodzić po sklepach a poza tym byłam za słaba, lepiej było iść na kawę :tak: jeszcze bluzkę mam i spodnie jasne, kremowe, tez sprobje wkleic, jeśli żadna nie będzie chciała to na allegro wystawię, każda rzecz po 25zł :rofl2:

reklama
Do góry