reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka fajnie że już jesteście i pobyt się udał :tak: brakowało tu Ciebie :tak: i nie zazdroszcze przeprawy z bagażem:no:
Aneta ta kuchnia to taka duża, czy mała?? bo też się zastanawialiśmy... :tak::-)

reklama
Ale pogoda:szok: Zaczęło lać, normalnie oberwanie chmury. Troszku pogrzmilo i grad dał czadu. A teraz słonko się przebija:eek:
Alusia dobre zdjęcia:tak: Do sukienki masz jeszcze coś czerwonego? Torebka? Kolczyki?

Witam ponownie :-D:cool2:

Pzrychodzę ze wspaniałymi neewsami MAM PRACE!!!!!!! :cool2::-):-) Od wtorku zaczynam!!!! Dziś byłam w Sosnowcu zadzwonili o 10.30 i kazali natentychmiasy przyjeżdzać to wpadłam w autobus pociąg miałam za 8 minut to nie musiałam czekać :laugh2: wypełniłam ponownie kwestionariusz osobowy i załatwiłam sobie badania tak, że nie muszę ich robić bardzo sympatyczna pielęgniarka pani Grażynka podpisała mi ciągłość badań do 2011roku!!!!! W poniedziałek dowiem się co i jak tzn jaka umowa, na ile itp....

Anetko no tak jak masz dobry kontakt z teściowa to jak z własną mamą. Ale chyba sama o malutkiej nie decyduje?????

Majandra ale z Ciebie prorok!!!!:szok:

Pzrychodzę ze wspaniałymi neewsami MAM PRACE!!!!!!! :cool2::-):-) Od wtorku zaczynam!!!! Dziś byłam w Sosnowcu zadzwonili o 10.30 i kazali natentychmiasy przyjeżdzać to wpadłam w autobus pociąg miałam za 8 minut to nie musiałam czekać :laugh2: wypełniłam ponownie kwestionariusz osobowy i załatwiłam sobie badania tak, że nie muszę ich robić bardzo sympatyczna pielęgniarka pani Grażynka podpisała mi ciągłość badań do 2011roku!!!!! W poniedziałek dowiem się co i jak tzn jaka umowa, na ile itp....

Anetko no tak jak masz dobry kontakt z teściowa to jak z własną mamą. Ale chyba sama o malutkiej nie decyduje?????

Kasiu no to gratulacje:-) choć pewnie masz też mieszane uczucia co do zostawienia Kuby z teściową:sorry: ja ze swoja może nie mam takich kontaktów jak z mamą ale nasze relacje nazwałabym pozytywnymi i fakt ona o małej sama nie decyduje zawsze wszystko ustala ze mną z tymi pamkami to też nie było tak że ona zarządziła tylko uznała że już chyba czas i zasugerowała mi to więc się zgodziłam;-) powiem Ci że praktycznie do półtora roczku Tuśki sama nawet nie podjęła decyzji w cą ją ubrać na dwór tylko dzwoniła zawsze zapytać:tak: do jedzenia wszystko co ja przygotowałam sama nigdy niczego nie wprowadziła małej:no: aż czasami myślałam że mogłaby być trochę bardziej samodzielna w opiece nad małą:sorry: ale teraz już robi się coraz lepiej i teściowa już tak nie wydzwania;-)

Kasia - cudownie:-):-):-)
Alusia - jesli moge doradzic...bo ty te kiecki chcesz srzedac na allegro, prawda? Radzilabym zrobic fotki tak jak tej czerwonej czyli na podlodze...przyznam ze bardzo zniechecaja mnie fotki wiszacych ubran na wieszku na drzwiach:eek::-:)crazy: - takie nie marketingowe:-p

Kasia - cudownie:-):-):-)
Alusia - jesli moge doradzic...bo ty te kiecki chcesz srzedac na allegro, prawda? Radzilabym zrobic fotki tak jak tej czerwonej czyli na podlodze...przyznam ze bardzo zniechecaja mnie fotki wiszacych ubran na wieszku na drzwiach:eek::-:)crazy: - takie nie marketingowe:-p
heheh no dzieki, nie mam doświadczenia, nigdy nic nie sprzedawalam :-p a ta biała to moja i nie na sprzedaż :tak: na wesele w sierpniu:cool:

witam wieczorowo:-)

wykapana, gladziutka i pachnaca;-)

Julitka usnela o 19:szok::szok:taka padnieta byla, ze nawet zabawianie nic nie dalo, bo nie reagowala:cool2:

musze wypoczac przed jutrem, zeby miec sile smigac po parkiecie:-)

Alusia, butki mi sie bardzo podobaja, mam podbne;-)

Donkat nie musialam nigdy szukac tu kwatery :) wiec nie potrafie nic polecic. W jakim miesiacu sie wybieracie? Jakbym byla w miare na chodzie, to moze bysmy podjechali ze Stasiem do Julitki, albo moze Wy byscie sie wybrali na spacer na sopockie molo :-)

juz wybrane i zkalepane: Chłapowo. jedziemy 20-26.06. mysl o spotkanku bardzo mnie ucieszyla:-):tak:
moze reszta bandy z Trojmaista dolaczy?:laugh2:

S przyjechał przed 5. Pada i zimno. Młody kaszle i smarka. I jezscze takie oczka ma załzawione i z ropką. Wiecie tak sobie myślę,ze to zaczęło się w DM,a wtedy było gorąco i topola strasznie pyliła. Może to coś alergicznego??

to musialo bardzo mocno na niego zadzialc, skoro az taka flegme ma

Chcialabym zeby u mnie w domu bylo tak jak w domu rodzinnym - brat sprzatal rowno z nami - dziewczynami, potrafi nawet ugotowac, a zona ma w nim duze wsparcie. Jak sa imieniny czy jakas impreza, to taka samo lataja kolo gosci, robia w kuchni, a moj maz to zasiądzie za stołem i sie zagada, nawet trunkow zapomina nalewac. Nie powiem potrafi ugotowac, czy teraz jak nie moge to on sprzata, ale to nie jest takie na porzadku dziennym.
.

moja ciocoa ma 2 synow i doslownie wsyzstko zrobia wdomu, jak kobiety. na polu meskim tez sa bardzo dobrzy;-)
niestety moj P nie gotuje, ze sprztania tylko odkurza i czasem zmyje podloge:sorry:
chco nie powiem, bo jak mamy gosci, to zawsze dzielnie mi pomaga i dba na rowni ze mna:tak:

Carioca tylko z tego sprzątania to więcej szkody niż porzytku;-) ale może jak będzie starszy to faktycznie coś z tego będzie:tak:

moj siostrezniec byl pedancikiem bedac malcem. az do przesady. nie poszedl spac bez mycia , kapcie musialy rowno stac pod lozkeim itp itd. a teraz:szok::szok:sodoma i gomora:-D

Donakt oj bardzo bym chciała te zdjęcia odzyskać, bo zostana tylko wpomnienia:-:)-:)-:)-( a jak chcesz to nie pokaże zdjęć :no:

:-D:-D:-D:-D

Pzrychodzę ze wspaniałymi neewsami MAM PRACE!!!!!!!

suuuuper!!!!!!!!!!

reklama
Do góry