reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

MASOCHISTKA!! Ja jak przejadę sobie depilatorem i to w zasadzie trochę więcej jak w pachwinach to kwiczę. A tak czysto teoretycznie zapytam się: "brazylijskie" to cieniutki paseczek na wzgórku,a reszta też woskiem??:szok::szok::szok:
Brazylijskie znaczy Z E R O!!!:szok::rofl2:

Nuska -podpisuje sie pod tym co napisalas ALE nie pod tym ze maz szuka innej bo ma w domu matke polke. Tzn moze tak jest ale nie to powinno byc motorem do tego zeby cos ze soba zrobic. Motorem powinny byc ambicje, marzenia ( jakiekolwiek one sa!), wenw ped itp Moze mialas to na mysli:sorry:..ale ja podkresle - nie bede KIMS tylko dlatego zeby On mnie kochal! Bede kims bo zycie po to jest by sie rozwijac, jak sie da - na maxa.I nie tylko w kwestii pracy, kariery ale na jakielkolwiek plaszczyznie.

Ostatnia edycja:
reklama
no niestety, nie mozesz:no:

Wiem wiem że nie mogę to tylko takie myśli:-( bo tak bardzo kocham to dziecko i tak bardzo mnie boli że ma nie odpowiedzialnych opiekunów:zawstydzona/y:

Jak u małej dziewczynki?:baffled::eek: Nie, dziękuję :no::sorry::-p

Czemu?;-)Facetów to kręci:rofl2: ja raz na jakiś czas robię M takie święto;-)

Nuśka to co napisałaś to zresztą już nie poraz pierwszy odzwierciedlenie moich myśli:tak: tyle że mimo wszystko myślę ze gdyby bilans zarobkowy wychodził po odjęciu kosztów na zero lub nie daj Boże na minusie to jednak każda z nas by się wstrzymała przynajmniej do czasu oddania dziecka do przedszkola:tak:

Ok ja uciekam:tak: bo muszę młodej właśnie obciąć pazury na śpika;-) bo u nas inaczej się nie da:no: także Donkat mamy podobny problem :-( życzę wszystkim dobrej nocy i kolorowych snów:tak:

Brazylijskie znaczy Z E R O!!!:szok::rofl2:

Nuska -podpisuje sie pod tym co napisalas ALE nie pod tym ze maz szuka innej bo ma w domu matke polke. Tzn moze tak jest ale nie to powinno byc motorem do tego zeby cos ze soba zrobic. Motorem powinny byc ambicje, marzenia ( jakiekolwiek one sa!), wenw ped itp Moze mialas to na mysli:sorry:..ale ja podkresle - nie bede KIMS tylko dlatego zeby On mnie kochal! Bede kims bo zycie po to jest by sie rozwijac, jak sie da - na maxa.I nie tylko w kwestii pracy, kariery ale na jakielkolwiek plaszczyznie.

oczywiście że nie dlatego ja podałam tylko przykład a wiadomo żeby Was nie zanudzać nie będę tu na forum opisywała czyjegoś życia chciałam tylko podkreślić że kobieta poświęcała się cały czas rodzinie dzieciaczkom a "pan i władca" stwierdził żegnaj radź sobie sama i co......

Pewnie że nie!!! nie to miałam na myśli chciałam tylko powiedzieć że czasami możemy z różnych powodów zostać same i wtedy WARTO SPOJRZEĆ W LUSTRO I powiedzieć DAM SOBIE RADĘ a nie np Boże co ja teraz zrobię ..........

I oto mi chodziło my też mamy prawo być kimś ....... kurcze tylko to nie takie łatwe...... sama mam sobie wiele do zarzucenia w tej kwestii ........wiecie co te moje przemyślenia to chyba syndrom 30 :-D:-D:-D

Ale obiecuję już koniec tematu i dziękuję za zrozumienie mnie i prawo wyrażenia własnego zdania
bo troszkę się bałam że się pogniewacie ale Wy kochane jesteście miłej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Mateusz się porzygał:eek: Cały dzien gluba leciała, czasem kichną,czasem zakaszlał. Zasnął bez problemu i obudził go wcale nie duży kaszel i chyba z 5 razy rzygnął w zasadzie samą flegmą. A taki biedny wystraszony. No nic, śpi na narożniku, posprzątałam,ale ja chyba tylko zęby w biegu umyję dzisiaj:zawstydzona/y:

Do góry