reklama
To ja chyba (jak zwykle) przeoczylamu mnie bez zmian, czytam na biezaco, przeciez wczoraj sie odezwalam
Widze ze ty JUZ w 20 tygodniu:-)...ale ten cza sleci. To juz II trymestr:-) Widac brzuszek? Ajakies roznice co do objawow poprzedniej ciazy zauwazylas?
donkat
Fanka BB :)
A moje dziecko jest bardzo wrażliwe. Płacze, gdy w bajce ktoś/coś płacze :-baffled:
Julitka nie lubi, gdy sie cos zlego dzieje, bo tez poplakuje:-(
alez sie na nia wq***** czasem juz nie mam cierpliwosci i nawrzeszcze na te mala panikare nie dosc, ze caly czas panikuje przy robieniu kupki i zwleka jak moze ( dzis juz drugi dzien nie robila), to jeszcze sobie ubzdurala, ze nie da obciac paznokcikrogulce jak u orla, aona wrzeszczy i sie rzucado tej pory sama sie upominala o obcinanie a od 3 dni jest NIE
czy wy nigdy nie krzyczycie na dzieci? mnie sie to nie udaje:-(
Jestem i ja;-) niuńka jeszcze szaleje ale na szczęście wrócił M więc mam trochę spokoju jeszcze z 15 minut i nie ma bata idzie spać ja to już wogóle nie mam nastroju z Szymkiem znów się coś dzieje. Drugi dzień temperatura ponad 39 stopni i widzę jakie błędy są popełniane i aż przykro przyznać ale jak patrzę co robią to tylko odliczam czas do czasu aż konsekwencje ich postępowania znów się objawią:-( nie mam siły już im nic tłumaczyć bo i tak nic nie dociera a tak bardzo mi go szkoda:-( wiem wiem pewnie większość z Was myśli sobie że to wszystko wyolbrzymiam i że wogóle Wam tu przynudzam na okrągło tym tematem ale nie mam się komu w tej kwesti wyżalić:-( najwyżej olewajcie moje posty mi jest chociaż lżej ze mogłam to napisać
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
facet zawsze będzie plejbojem(spolszczyłam),a kobitka dziwkąfacetowi bardziej uchodzi zdrada, kariera kosztem rodziny, rozwod bez dziecka itd Oczywiscie bardzo uogoleniam ale spolecznie bardziej Im to uchodzi niz Nam...
Ale w kwestii "byc kobieta byc kobieta tarlalala" wlasnie wywoskowalam swoje nozki i bikini - "brazylijskie" - jak szalec to szlalec
Sama się woskujesz?? Tak,czy inaczej to bikini-AŁĆĆĆĆ!!!
Ciekawe jak Adaś i Maja ze zdrówkiem się spisali. Właściwie to kiedy oni wracają?
No pewnie ze krzycze. Ostatnio dosc czesto bo Stas jest nie do zniesienia - ciagle w szale rzuca rzeczami...alez sie na nia wq***** czasem juz nie mam cierpliwosci i nawrzeszcze na te mala panikare nie dosc, ze caly czas panikuje przy robieniu kupki i zwleka jak moze ( dzis juz drugi dzien nie robila), to jeszcze sobie ubzdurala, ze nie da obciac paznokcikrogulce jak u orla, aona wrzeszczy i sie rzucado tej pory sama sie upominala o obcinanie a od 3 dni jest NIE
czy wy nigdy nie krzyczycie na dzieci? mnie sie to nie udaje:-(
A kto? Przeciez jestem kosmetyczkaWcale nie boli:-)serrrjo:-)facet zawsze będzie plejbojem(spolszczyłam),a kobitka dziwką
Sama się woskujesz?? Tak,czy inaczej to bikini-AŁĆĆĆĆ!!!
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Donka ja też krzyczę na młodego. No przecież nie będę go lała bez przerwy. A tak jak sobie krzyknę to i mnie ulży Ostatnio kuzynka S stwierdziła,że musi przyjechać na lekcję krzyczenia na dzieciaka
Aneta mnie też boli wiele błędów popełnianych przy Mikołaju. To chyba normalne. Szymek nie jest dla Ciebie jakimś tam dzieckiem, tylko prawie jak syn więc martwisz się.
Aneta mnie też boli wiele błędów popełnianych przy Mikołaju. To chyba normalne. Szymek nie jest dla Ciebie jakimś tam dzieckiem, tylko prawie jak syn więc martwisz się.
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
MASOCHISTKA!! Ja jak przejadę sobie depilatorem i to w zasadzie trochę więcej jak w pachwinach to kwiczę. A tak czysto teoretycznie zapytam się: "brazylijskie" to cieniutki paseczek na wzgórku,a reszta też woskiem??A kto? Przeciez jestem kosmetyczkaWcale nie boli:-)serrrjo:-)
Podziel się: