reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A moje dziecko jest bardzo wrażliwe. Płacze, gdy w bajce ktoś/coś płacze :-:)baffled::eek:

Julitka nie lubi, gdy sie cos zlego dzieje, bo tez poplakuje:-(

alez sie na nia wq*****:crazy::baffled: czasem juz nie mam cierpliwosci i nawrzeszcze na te mala panikare:baffled: nie dosc, ze caly czas panikuje przy robieniu kupki i zwleka jak moze ( dzis juz drugi dzien nie robila), to jeszcze sobie ubzdurala, ze nie da obciac paznokci:wściekła/y:krogulce jak u orla, aona wrzeszczy i sie rzuca:wściekła/y:do tej pory sama sie upominala o obcinanie a od 3 dni jest NIE:angry:
czy wy nigdy nie krzyczycie na dzieci? mnie sie to nie udaje:-(

Donkat - pewnie zapuszcza, lakier do paznokci kup malej damie :-D
Hruda - u nas jest takie powiedzenie - cudze dzieci szybko rosna :happy: Dla mnie to DOPIERO 20 tygodni, odetchnę dopiero po 30tym. Ta ciaza jest zupelnie inna.

Jestem i ja;-) niuńka jeszcze szaleje ale na szczęście wrócił M więc mam trochę spokoju :tak: jeszcze z 15 minut i nie ma bata idzie spać:tak: ja to już wogóle nie mam nastroju z Szymkiem znów się coś dzieje. Drugi dzień temperatura ponad 39 stopni i widzę jakie błędy są popełniane i aż przykro przyznać ale jak patrzę co robią to tylko odliczam czas do czasu aż konsekwencje ich postępowania znów się objawią:-( nie mam siły już im nic tłumaczyć:zawstydzona/y: bo i tak nic nie dociera a tak bardzo mi go szkoda:-( wiem wiem pewnie większość z Was myśli sobie że to wszystko wyolbrzymiam i że wogóle Wam tu przynudzam na okrągło tym tematem ale nie mam się komu w tej kwesti wyżalić:-( najwyżej olewajcie moje posty mi jest chociaż lżej ze mogłam to napisać:zawstydzona/y:

facetowi bardziej uchodzi zdrada, kariera kosztem rodziny, rozwod bez dziecka itd Oczywiscie bardzo uogoleniam ale spolecznie bardziej Im to uchodzi niz Nam...

Ale w kwestii "byc kobieta byc kobieta tarlalala" wlasnie wywoskowalam swoje nozki i bikini - "brazylijskie":szok::rofl2: - jak szalec to szlalec
facet zawsze będzie plejbojem(spolszczyłam:-p),a kobitka dziwką:sorry:
Sama się woskujesz?? Tak,czy inaczej to bikini-AŁĆĆĆĆ!!!

Ciekawe jak Adaś i Maja ze zdrówkiem się spisali. Właściwie to kiedy oni wracają?

alez sie na nia wq*****:crazy::baffled: czasem juz nie mam cierpliwosci i nawrzeszcze na te mala panikare:baffled: nie dosc, ze caly czas panikuje przy robieniu kupki i zwleka jak moze ( dzis juz drugi dzien nie robila), to jeszcze sobie ubzdurala, ze nie da obciac paznokci:wściekła/y:krogulce jak u orla, aona wrzeszczy i sie rzuca:wściekła/y:do tej pory sama sie upominala o obcinanie a od 3 dni jest NIE:angry:
czy wy nigdy nie krzyczycie na dzieci? mnie sie to nie udaje:-(
No pewnie ze krzycze. Ostatnio dosc czesto bo Stas jest nie do zniesienia - ciagle w szale rzuca rzeczami...:baffled::wściekła/y::crazy:
facet zawsze będzie plejbojem(spolszczyłam:-p),a kobitka dziwką:sorry:
Sama się woskujesz?? Tak,czy inaczej to bikini-AŁĆĆĆĆ!!!
A kto? Przeciez jestem kosmetyczka:rofl2:Wcale nie boli:-)serrrjo:tak::-)

Donka ja też krzyczę na młodego. No przecież nie będę go lała bez przerwy. A tak jak sobie krzyknę to i mnie ulży:sorry: Ostatnio kuzynka S stwierdziła,że musi przyjechać na lekcję krzyczenia na dzieciaka:zawstydzona/y:
Aneta mnie też boli wiele błędów popełnianych przy Mikołaju. To chyba normalne. Szymek nie jest dla Ciebie jakimś tam dzieckiem, tylko prawie jak syn więc martwisz się.

reklama
Do góry