reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!

przypieka u nas porzadnie, az chodze w koszulce na ramiaczkaCH:szok::cool2:

nudzi nam sie. poszlabym na plac zabaw, alejak pomysle, ze trzeba mala myc i ubierac od podstaw, bo oczywiscie "czysta" jest:-D to mi sie juz nie chce:zawstydzona/y:

Zanim zacznę czytać co tu dziś naprodukowałyście przekazuję wiadomość od Agulki:-) przeprasza ale zabrakło jej czasu w tym pędzie i pakowaniu na neta właśnie wyjechali i pozdrawia Nas wszystkie mocno:tak: :-)

wlasnie chciaalm napisac, bo wczoraj w nocy tez do niej pisalam:-D
dodatkowo byla jeszcze z Maja u lekarza, bo sie utzrymywala goraczka:szok::-(

a tak wogóle to D próbuje mnie upic winkiem żebym byla latwiejsza....

udalo mu sie?:-p

:-D:-D:-D:-D
oj u mnie z tym to ostatnio ciężko:zawstydzona/y:nigdy nie mam ochoty:no:

oj, a ja mam i to czesto:zawstydzona/y:
we wtorek to kladac sie po 23 obudzilam P, bo...wcale sie nie sprzeciwial:szok::-D

M się jeszcze nie odezwał i trochę się denerwuję:-( bo to 500km w jedną i 500km w drugą a on wczoraj przed wyjazdem nawet się nie zdrezmnął. Czekam aż coś napisze chociaż jak do 10 się nie odezwie to sama go zaatakuje;-) Miłego dnia BBonki kochane i być może do później :tak:

no i jak , ok?

Witam sie i ja. no i stało sie... po wczorajszych wybrykach mała obudzila sie z katarem i goraczka:wściekła/y::crazy:

zdrowka dla malej:-:)tak:

reklama
:szok::szok::szok:polozylam Julitke do lozeczka, bo chciala i momentalnie zasnela:szok::szok:o tej porze:szok::szok: juz widze, jaki bedzie wieczor, pewnie dluuugi:-D

och zazdroszcze zazdrzoszcze, ja nie moge przebic tej okrutnej acz niestety prawdziwie brutalnej granicy 70!!!!:crazy::angry::no::wściekła/y::-:)zawstydzona/y::dry:

Alusia ja kiedy zobaczyłam siódemkę z przodu byłam w szoku :szok: bo nigdy tyle nie ważyłam no chyba, że w ciąży.

A u mnie 52 kg :-)

Kasiu, z tymi ćwiczenia to nie przesadzaj. W końcu masz dziecko do opieki, potrzeba Ci siły. :sorry2:

Majandra ale mi te ćwiczenia własnie dodają sił i czuję się jak nowo narodzona :tak::tak::tak:

Zanim zacznę czytać co tu dziś naprodukowałyście przekazuję wiadomość od Agulki:-) przeprasza ale zabrakło jej czasu w tym pędzie i pakowaniu na neta właśnie wyjechali i pozdrawia Nas wszystkie mocno:tak: lecę podzczytać i zaraz będę pisać dalej:-)

Tak jak myślałam :tak: dziewczyna miała tyle roboty, że nie miała czasu na BB

Witam się pierwsza z rana:szok: Tuśka po wczorajszym popołudniu na placu zabaw pospała dziś do prawie 9 :szok: oczywiście mama z nią:-) tylko teraz się zastanawiam o której pójdzie na drzemkę:baffled: M się jeszcze nie odezwał i trochę się denerwuję:-( bo to 500km w jedną i 500km w drugą a on wczoraj przed wyjazdem nawet się nie zdrezmnął. Czekam aż coś napisze chociaż jak do 10 się nie odezwie to sama go zaatakuje;-) Miłego dnia BBonki kochane i być może do później :tak:

Oj szkoda mi tego Twojego chopa :-( tyle kilosów i zero snu może wykonczyć i fizycznie i psychicznie.

:szok::szok::szok:polozylam Julitke do lozeczka, bo chciala i momentalnie zasnela:szok::szok:o tej porze:szok::szok: juz widze, jaki bedzie wieczor, pewnie dluuugi:-D

No widzisz :-) a wieczorem pewnie Cię zaskoczy i pójdzie ładnie spać o ludzkiej porze.

My dziś od samego rana w drodze. Na popołudnie byłam umówiona z Enią więc z rana pozałatwiałam wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy jak np zakupy. Przegrałam sobie od mamy kilka filmów.

Spacerek z Krzysiem był CUDOWNY!!!!! :cool2: Krzysio jak to Krzyś aniołek!!!! Kuba jak zwykle :cool2: ale po czasie zaklimatyzowania się przysiadł nieco na pupce i równie wyrosły mu skrzydełka aniołka. Po spacerku Enia zaprosiła Nas do siebie na kawke i zabawy ciąg dalszy :-D sumując bardzo udane popołudnie i już jesteśmy umówione na przyszły tydzień.
Jako sklerotyczka zapomniałam aparatu, ale Enia miała i porobiła kilka fajnych fotek później ma mi je przesłać na meila to wkleje na zamknięty.

ps córeczka Enii Natalka śliczna jak aniołek!!!!!

Anetko również mam nadzieję, że praca wypali :tak:

Maciuś od wczoraj wieczór ma gorączkę. Prawie nic nie je. :-( Szkoda mi go. Chyba zęby :confused:
Oj bidulek, obserwuj go. Bo moze cos sie rozwinie. Stas przez 5 dni mial tylko goraczke a potem zapalenie oskrzeli. Radze na 3 dobe goraczki isc do lekarza. Ale zycze zeby to byly "tylko" zeby.

A ja mam znow humor do kitu. Wyzale sie ok?:zawstydzona/y::nerd:
Okazalo sie ze J nie dostanie zwrotu z podatku z UK tylko ma jeszcze doplacic jeszcze nie wiemy ile:szok::-( ale...wlasnie tez zwrot mial ratowac nasze finanse w tych kilku miesiacach gdzie zarabia naparwde niewiele bo sie szkoli i firma placi mu tylko symbolicznie - w zasadzie starczy na oplaty.
Teraz pod wielkim znakiem zapytania jest moja praca bo wiadomo - na poczatku nie bede zarabiala na tyle zeby wyjsc na prosta a raczej pensje pochlonie niania ( albo i na to nie starczy ). Okaze sie wszystko w przyszlym tygodniu kiedy bede miala testy w Spa czy potrafie robic obrot ale...jesli nawet spoodbam sie szefowej nie wiem czy podejmie sie te pracy...bo J nie bedzie mial z czego dolozyc na wstepie a przeciez w polowie czerwca mam dostac kuroniowke - nie wiel ile ale chyba okolo 600zika - zawsze cos!.
Poza tym wkurzyl mnie plan szkolen - tylko 2 godziny szkolen? zeby poznac wszyskie zabiegi??? I po tym wszystkim mam robic obrot??? mam byc wiarygodna i rewelacyjna??? jak ja szkolilam kosmetyczki to trwalo to 4 godziny a obejmowalo raptem 3 zabiegi a nie 10...szkoda slow...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Justyna - a na allegro sprzedaje stolik edukacyjny bo Stas ma go juz w powazaniu. Ale martwi mnie kompletne niezainteresowanie reszta. Wystawilam np bandamke Stasia w czachy z zeszlego roku gdzie bilam sie w zazartej licytacji i wygralam. Jest super! A tu widze jakas bryndza - kryzys czy co?

Ostatnia edycja:
Oj bidulek, obserwuj go. Bo moze cos sie rozwinie. Stas przez 5 dni mial tylko goraczke a potem zapalenie oskrzeli. Radze na 3 dobe goraczki isc do lekarza. Ale zycze zeby to byly "tylko" zeby.

A ja mam znow humor do kitu. Wyzale sie ok?:zawstydzona/y::nerd:
Okazalo sie ze J nie dostanie zwrotu z podatku z UK tylko ma jeszcze doplacic jeszcze nie wiemy ile:szok::-( ale...wlasnie tez zwrot mial ratowac nasze finanse w tych kilku miesiacach gdzie zarabia naparwde niewiele bo sie szkoli i firma placi mu tylko symbolicznie - w zasadzie starczy na oplaty.
Teraz pod wielkim znakiem zapytania jest moja praca bo wiadomo - na poczatku nie bede zarabiala na tyle zeby wyjsc na prosta a raczej pensje pochlonie niania ( albo i na to nie starczy ). Okaze sie wszystko w przyszlym tygodniu kiedy bede miala testy w Spa czy potrafie robic obrot ale...jesli nawet spoodbam sie szefowej nie wiem czy podejmie sie te pracy...bo J nie bedzie mial z czego dolozyc na wstepie a przeciez w polowie czerwca mam dostac kuroniowke - nie wiel ile ale chyba okolo 600zika - zawsze cos!.
Poza tym wkurzyl mnie plan szkolen - tylko 2 godziny szkolen? zeby poznac wszyskie zabiegi??? I po tym wszystkim mam robic obrot??? mam byc wiarygodna i rewelacyjna??? jak ja szkolilam kosmetyczki to trwalo to 4 godziny a obejmowalo raptem 3 zabiegi a nie 10...szkoda slow...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Justyna - a na allegro sprzedaje stolik edukacyjny bo Stas ma go juz w powazaniu. Ale martwi mnie kompletne niezainteresowanie reszta. Wystawilam np bandamke Stasia w czachy z zeszlego roku gdzie bilam sie w zazartej licytacji i wygralam. Jest super! A tu widze jakas bryndza - kryzys czy co?
Hruda qrcze faktycznie nieciekawie:-( szkoda tylko że się tak zaraz na początku zniechęciłaś do tej pracy, może nie będzie aż tak źle:tak: jeśli nie spróbujesz to się nie dowiesz :-)

reklama
Jak mnie dobija to,że pieniądz ma aż takie znaczenie:wściekła/y: W zasadzie wkracza w każdą sferę naszego życia. W dupę idzie się ugryźć:wściekła/y:
Majandra podawaj Maćkowi coś wzmacniającego,bo gorączka osłabia, obojętnie czym jest powodowana i latwo może złapać jakieś dziadostwo z powietrza.

Do góry