reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra,Alusia zdrówka dla dzieciaczków:tak:Agulka dla Maji również dużo zdrówka życzę aby sie wykurowala przed tym waszym przyjazdem
Hurda faktycznie trochę nieciekawie:-(ale może jednak nie okaże się tak źle może akurat :sorry2:
wczoraj pisalam o tym Kolobrzegu że jednak tam nie pojedziemy ale po calodziennych szukaniach czegoś bliżej morza wkońcu pozostaliśmy przy tamtym bo wszędzie chcą już ponad 160zl:szok::szok::szok:

reklama
moje ladaco jeszcze nie spi:szok::-D
wlasnie zrzuca poduszki z kanapy i bedzie skakac:cool2:

a tak w ogole wczoraj w sklepie zakolegowala sie z taka starsza dziewczynka i tamta pokazala Julitce jak umie skakac, wiec dzis niunia cwiczy skakanie na podlodze.:-Dwychodzi jej to komicznie:-Da ile ma radosci:-D

jak jutro nie ebdzie u nas lalo, to lece na spotkanko z dziewczynami z radomskiego forum:-)

My dziś od samego rana w drodze. Na popołudnie byłam umówiona z Enią

Enia juz do nas nie chce zagladac/?pozdrowaiaj ja od nas;-):-)

Maciuś od wczoraj wieczór ma gorączkę. Prawie nic nie je. :-( Szkoda mi go. Chyba zęby :confused:

nam tez go szkoda:-(

A ja mam znow humor do kitu.

hrudzia, wszystko pewnie tak czarno wyglada teraz, ale z czasem sprawy zaczna sie ukladac. zawsze tak jest:tak:
nie zamartwiaj sie zlymi myslami, postaraj sie popatrzec bardziej rozowo i bedzie ok.:-)
trzymam kciuki;-)

choc tak szczerze, to nie rozumiem jednego: przez 2 godz pracy maja stwirdzic, czy robisz obrot? t zn czy masz klientki, tak? przeciez akurat w TE 2 godz moze nikt nie przyjsxc:szok:

choc tak szczerze, to nie rozumiem jednego: przez 2 godz pracy maja stwirdzic, czy robisz obrot? t zn czy masz klientki, tak? przeciez akurat w TE 2 godz moze nikt nie przyjsxc:szok:
Te 2 godziny to czas przeszkolenia: jak pracowac na kosmetkach ktore maja w Spa. I to w te sobote. A potem w nastepnym tygodniu bede miala specjalnie poumawiane jakies klientki ( 2 dni po 4 godziny) i wtedy sie okaze czy da sie "ze mnie" zrobic kase:nerd:

Stas nie umie jeszcze skakac choc mu pokazywalam:sorry2: ale za to umie tanczyc z wywijaniem nog i machamiem raczek "jak drzewo":-)
Brawo dla Julitki-skoczka!!!

Monia - to w ogole nie jedziecie? a moze gdzies indziej? Moze jakis maniej znany kurort, tanszy?

Ostatnia edycja:
Stas nie umie jeszcze skakac choc mu pokazywalam:sorry2: ale za to umie tanczyc z wywijaniem nog i machamiem raczek "jak drzewo":-)
też go uczyłaś?? a nagraj, plisss:sorry2:
Mateusz był dziś tak łaskawy dla babci,ż epuszczał jej oczko. Babcia zanim zaskoczyła o co chodzi to wnukowi pół oka by wydłubała,bo myślał,że coś mu wpadlo:-D

Enia juz do nas nie chce zagladac/?pozdrowaiaj ja od nas;-):-)

Nie, dziewczyna nie ma czasu na neta :-(

Hruda ze ściśniętym sercem czyta się takie słowa :-( tak się cieszyłaś, że będziesz mogła się realizować w dziedzinie, którą tak kochasz :-( mam tylko nadzieję, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Czecs Babony
Ja nie wiem co sie dzieje z tym moim malym szczesciem - obudzil sie po 23:oo i tak wrzeszczal ( nie plakal, nie zawodzil) - normalnie furia:angry: Nie wiecie co to moze byc? jakies odreagowanie energii czy co? No i rano powtorka. Ladnie mnie budzi i wola a potem jak go przewijam i daje mleko to rzuca poduszkami, kopie mnie i wyrzuca butelke itd A przeciez robie to co rano i "spelniam" jego zyczernie dajac mleczko ( bo jak wychodze to wypija je z rozkosza)...moze on chce cos innego...sama nie wiem...

I dzis od rana nakopalam sobie do tylka!!!! KM dostane te robote chocby nie wiem co, naucze sie sama tych zabiegow bo musi mi sie udac. W koncu w wieku 23 lat sama pojechalam do Wilna i sama przeprowadzilam pokaz-szkolenie dla 50 litewskich kosmetyczek ( z tlumaczem!) wiec teraz ja stara dupa sie lekam? Norlamnie wciry mi sie naleza!!!:wściekła/y::sorry2:

Poza tym mielgo dnia zycze - u nas slonce:cool2::-)

reklama
No Hruda trochę mi ulżyło jak przeczytałam Twojego posta :-D:-D Bardzo dobrze, tym bardziej jak nie macie kasy to idź do pracy i rób taki obrót że J oko zbieleje :tak:;-):-):-)

Do góry