och zazdroszcze zazdrzoszcze, ja nie moge przebic tej okrutnej acz niestety prawdziwie brutalnej granicy 70!!!!:-zawstydzona/y:Dokładnie 69kg!!![/B] Ale mi to dodało wiary w to, że w końcu schudnę i rozwinełam skrzydła jeszcze bardziej się zmobilizuje. Od dziś ćwiczę dwa razy dziennie. Raz kiedy młody ma drzemke, a drugi jak już idzie spać.
reklama
donkat
Fanka BB :)
Kasiu, oby tak dalej!
ja mam 1kg mniej i jak na razie brak nathcnienia do wielkiej walki, wiec czekam az samo dalej poleci
w koncu poprasowalam sterte prania, bo rosla niemilosiernie i jakos nikt sie za nia nie bral
przez kolejne 3 dni nie bedzie u nas przez 10godz pradu
robia nam droge, chodnik i przestawiaja slupy, stad to wszystko
a halasuja przy tym strasznie
wjazd mam rozkopany, ledwo sie samochodem mieszcze
ja mam 1kg mniej i jak na razie brak nathcnienia do wielkiej walki, wiec czekam az samo dalej poleci
w koncu poprasowalam sterte prania, bo rosla niemilosiernie i jakos nikt sie za nia nie bral
przez kolejne 3 dni nie bedzie u nas przez 10godz pradu
robia nam droge, chodnik i przestawiaja slupy, stad to wszystko
a halasuja przy tym strasznie
wjazd mam rozkopany, ledwo sie samochodem mieszcze
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A u mnie 52 kg :-)
Kasiu, z tymi ćwiczenia to nie przesadzaj. W końcu masz dziecko do opieki, potrzeba Ci siły.
Kasiu, z tymi ćwiczenia to nie przesadzaj. W końcu masz dziecko do opieki, potrzeba Ci siły.
donkat
Fanka BB :)
fajnie to zabrzmialo, tak groznie
chudzina :-) chcialabym byc taka chociaz przez jeden dzienA u mnie 52 kg :-)
chyba sie faktycznie wezme za siebie, chce isc na to wesele w sierpniu bo to dwa dni idziemy, w mojej sukience ze studniowki, bardzo mi sie podobala i jest mi w niej wygodnie tylko sie w biuscie troszku nie mieszcze i jesli bym schudla to moze... moze kto wie
dzieki za pocieszenie :-)w zasadzie jak sie chudnie, to po calosci, biust tez, wiec jest szansa
reklama
Podziel się: