reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Zanim zacznę czytać co tu dziś naprodukowałyście przekazuję wiadomość od Agulki:-) przeprasza ale zabrakło jej czasu w tym pędzie i pakowaniu na neta właśnie wyjechali i pozdrawia Nas wszystkie mocno:tak: lecę podzczytać i zaraz będę pisać dalej:-)

No to podczytałam i mogę odpisać:-) ale widzę że większość już ucieka:-( nam dzień minął bardzo aktywnie na placu zabaw przede wszystkim ale o dziwo muszę pochwalić córcię że i rano i po południu ładnie pożegnała się z dziećmi i poszła z mamą do domu:szok: co po ostatniej akcji wprawiło mnie w osłupienie:baffled: M bidoka już śpi bo o 24 ma jechać pod Budapeszt jeden z naszych smochodów się rozkraczył i musi jechać na miejsce dowieźć części i naprawić:-( a w efekcie ja poraz pierwszy mam pobudkę rano bez niego gdy jest dziecko i pies z którym trzeba wyjść:zawstydzona/y: jakoś dam sobie radę tylko ja nie przywykłam do wyskakiwania z szlafreoka w dzień wolny od pracy wcześniej niż o 9:30:zawstydzona/y:

Witam kochane jestem w pracy właśnie jem śniadanko no i muszę Wam przekazać super wieści CARIOCA wraca dziś do domku:-):-):-)

Buziaczki i pozdrawiam jak doczytam zaległosci to postaram sie jeszcze odezwać........

Prosimy częściej takie rewelacyjne wiadomości:-)

Ja już po złożeniu podania, a raczej listu motywacyjnego i CV oby to nie okazało się zbędne :angry: bo chyba bym oszalała z wściekłości!!!!! Ten ponad godzinny odpoczynek od Kubusia bardzo dobrze mi zrobił :tak::tak::tak:

Oj to ja trzymam kcikasy bardzo bardzo mocno:-) i mam nadzieję że się załapiesz bo ze wstydem przyznam że ja po takim dniu kiedy Tuśka mi da popalić marzę o tych 14 godzinach odpoczynku od niej:zawstydzona/y:

I kupiłam sobie srebrne japonki za UWAGA!! 5,50:-p

Gdzie dają takie japonki:baffled: ja też chcę też chcę:-D

Witam, jestem juz w domu, musze prowadzic bardzo oszczedny tryb zycia. Bezposredniego zagrozenia juz nie ma, na ta chwile mozna powiedziec, ze sie wykaraskalismy, ale to dopiero polowa ciazy, jeszcze sporo "atrakcji" moze sie wydazyc. dziekuje za pamiec i wsparcie.

Witamy witamy!:-)I ogromnie się cieszymy że wszystko się tak potoczyło:tak: dbaj o siebie kobitko i o swoją fasolkę a z mojej strony możesz liczyć na codzienną modlitwę i mocno zaciśnięte kciukasy:tak:

dobra dziewczyny ja uciekam, 3majcie się i do juterka :-) moja dzidzia spi dzis pierwsza noc w łóżku własnym a nie w łóżeczku :szok: wiec trzymajcie kciuki, moze za tydzien łóżeczka juz nie bedzie :tak::-)

To ja zaciskam najmocniej za tą pierwszą noc bo Tuśka początkiem czerwca przy okazji remontu też otrzyma taki prezent;-) także koniecznie zdaj relacje z nocki;-)

niunka darla sie u lekarza jakby ja ze skory obdzierali :-( a w poniedizalke koeljny raz ta sama atrakcja :-( nie oklamuje jej i mowie dokad idziemy i ona sie tak stresuje. moze powinnma zataic i nie mowic? ale wtedy moze sie poczuc zawiedziona, jak myslicie?:sorry2:
ja zawsze mówię gdzie idziemy, po co ma się nakręcać,że fajnie może być, będzie rozczarowana i nie będzie Ci ufała

a propo's TYCH zwierzatek, to P mi opowiadal jak kiedys kiedys w pracy bajerowali fakturzystki, to one na ich zaloty mialy jeden tekst: z takimi glizdami to idzcie lepiej na ryby:-D:-D:-D:-D

dobre, dobre

jak ci zwazyli i policzyli kase za 4 szt?:szok::szok: u nas sa juz po 8zl /kg. ztanialy, bo juz jest sporo na rynku truskawek spod wlokniny. smaczne:tak:
u nas były po 12, zapach truskawki i smak też, ale jeszcze nie ta słodycz, za 4 duże zapłaciłam 1,30

w zasadzie jak sie chudnie, to po calosci, biust tez, wiec jest szansa:tak:
w zsadzie to przede wszystkim cycki lecą, przynajmniej u mnie

Gdzie dają takie japonki:baffled: ja też chcę też chcę:-D
u nas w sklepie z serii "Wszystko z 5zł" są buty. Co prawda trzeba je porządnie wywietrzyć,ale później jest ok

Naszło mnie dzisiaj na pieczarki w pomidorowej zalewie:shocked2: no i robię

Naszło mnie dzisiaj na pieczarki w pomidorowej zalewie:shocked2: no i robię
ja wlaśnie robię kapustę zasmażaną na jutrzejszy obiad:cool2:nie ma to jak odpowiednia pora na gotowanie:-Dziemniaki na jutro obrane a mięsko się odmraża:shocked2:

u nas ostatnio dni tak lecą że nawet nie mam kiedy zajrzeć na BB:zawstydzona/y:calymi dniami jesteśmy na dworze albo na placu zabaw albo na wysiadach:tak:jutro umówilam sie z bratową że przyjadę po nią i Olivcie i spędzimy ten dzień u nas na dworze a dzieci się wyszaleją.
Ciarocia super że już jesteś w domku oby reszta ciąży obyla się bez przykrych niespodzianek:happy2:no i odpoczywaj bardzoooo dużooooo ale też zaglądnij czasem do nas
Asia chyba jednak nie spotkamy się w tym Kołobrzegu:-:)no:tak weszliśmy sobie na Zumi i tam do morza jest ponad 1km napewno a nie tak jak piszą 750m no i podwyższyli nam cenę do 80zl i jeszcze pierwsze 2 dni bylibyśmy w pokoju bez lazienki a dopiero po 2 dniach mieli byśmy inny pokój z łazienką:sorry2:więc raczej zrezygnujemy D uważa że woli zaplacić te 50 zl więcej i mieć bliżej do morza, pokój z lazienką i bez przeprowadzek. Więc szukam dalej....
Nuśka D ostatnoio zrobil fotki auta ale nie mam kiedy ich wkleić:zawstydzona/y:
a tak wogóle to D próbuje mnie upic winkiem żebym byla latwiejsza....

Ostatnia edycja:
Witam się pierwsza z rana:szok: Tuśka po wczorajszym popołudniu na placu zabaw pospała dziś do prawie 9 :szok: oczywiście mama z nią:-) tylko teraz się zastanawiam o której pójdzie na drzemkę:baffled: M się jeszcze nie odezwał i trochę się denerwuję:-( bo to 500km w jedną i 500km w drugą a on wczoraj przed wyjazdem nawet się nie zdrezmnął. Czekam aż coś napisze chociaż jak do 10 się nie odezwie to sama go zaatakuje;-) Miłego dnia BBonki kochane i być może do później :tak:

Witam i ja
My juz z rana bylismy w bylej pracy po sw. pracy bo tocomialam znow trafione bylo:angry::baffled:. Potem do PUP po decyzje o kuroniowce - mam ja dostac w polowie czerwca...ciekawe tylko co bedzie z umowa w tym moim SPA..:confused::dry:
I bylam wszedzie z moim kompanierem - nawet nawet grzeczny byl!:-)

Aneta - Stas za to mnie budzi o 5:oo ostatnio i od samego rana jest boruta w domu - rozlewanie, wysypaywanie, wlazenie, przewracanie i piski...:wściekła/y::angry:...a jak tylko ciepla kawke bym sabie wypila:sorry2:

Zadowlona jestem jak bąk bo udalo mi sie w koncu kupic moj wymarzony perfumik na allagro - czailam sie na niego od tygodnia i wciaz go nie bylo! Ot taki gifcik na Dzien Mamy ( dla siebie:-))

reklama
Witam sie i ja. no i stało sie... po wczorajszych wybrykach mała obudzila sie z katarem i goraczka:wściekła/y::crazy: spała w łózku, ale sie obudzila. nie owilam wam ale drzemki popoludniowe to tylko w lóżku spi:tak: Donkat ma osłonę zrobioną więc nie wypadnie:-) Anetasa bardzo fajnie śpi, ma więcej miejsca i nie "obija" się jak się kreci :tak:dzis jest zmierzla jak stara baba :-D:szok::rofl2::baffled::angry::wściekła/y::crazy: i spała po poludniu tylko godzinke. ach kurcze zeby się cos gorszego nie przyplatalo tylko. pozdrawiam

Do góry