reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam kochane jestem w pracy właśnie jem śniadanko no i muszę Wam przekazać super wieści CARIOCA wraca dziś do domku:-):-):-)

Buziaczki i pozdrawiam jak doczytam zaległosci to postaram sie jeszcze odezwać........

Wspaniałe wieści!!!! :tak:

Nuśka też raz tak miałam :dry: pisałam jak oszalała, a jak doszło do "zatwierdz" strona wygasła :wściekła/y: po tym zawsze kopiuje swoje posty.

Haniu :-) jesteś tak piękną kobietą, że wcale się nie dziwię, że szefowa zakazała zmieniać kolorku choć jakby spojrzała na to z innej strony, że pięknej kobiecie w każdym kolorze ładnie :tak: a co do stroju mówiła już jak powinnaś wyglądać??? Czy dostaniesz jakiś sexy fartuszek????

Asiu oj kiepsko z tą biegunką :-(

Ja już po złożeniu podania, a raczej listu motywacyjnego i CV oby to nie okazało się zbędne :angry: bo chyba bym oszalała z wściekłości!!!!! Ten ponad godzinny odpoczynek od Kubusia bardzo dobrze mi zrobił :tak::tak::tak:

reklama
Kasiu - trzymam kciuki. Mnie dluuuuga Staskowa drzemka Staskow tez powoli prostuje zszargane nerwy:baffled::sorry2:
I dziekuje za komplementy. Co do faruszka to nie wiem...Mam swoj ladny lniany! W zasadzie duzo rzeczy nie wiem i to mnie martwi...a to przedluzanie i testowanie mnie tez zastanawia...nie zdziwie sie jak nic z tego nie wyjdzie bo nie bede robila obrotu a to w tym salonie priorytet.:dry:

Justyna - podawalas wieki temu stronke w fryzurami ( wklejam swoja fotke i dobieram z szablon kolor i uczesanie) podasz raz jeszcze?plizzzz:-)

Hrudzia o ile się nie mylę to było to Komputerowe Dobieranie Fryzur - Wirtualny Fryzjer
Jakie zabawki sprzedajesz? Taakie zwykłe? I schodzą,bo ja mam cały wielki karton w piwnicy
Młody ma spać,a coś go energia rozpiera. Kupiłam mu dzisiaj 4 truskawki. Smak nie najgorszy. Mam nadzieję,że go nie wywali,bo w zeszłym roku nie mogł jeść.
I kupiłam sobie srebrne japonki za UWAGA!! 5,50:-p

Justyna ale zaszalalas :-p:-) niekiedy te za 5,50 są mocniejsze niz te 50 :tak:
my już w domku, byłam dziś u mamy, mała się wyszalała jak nie wiem, a mama pierwszy raz od czasu ciąży jechała na skuterze :cool2::tak::-):szok: ale fajnie było...
a potem był grill :happy2:
życzę miłego wieczorku

Witam, jestem juz w domu, musze prowadzic bardzo oszczedny tryb zycia. Bezposredniego zagrozenia juz nie ma, na ta chwile mozna powiedziec, ze sie wykaraskalismy, ale to dopiero polowa ciazy, jeszcze sporo "atrakcji" moze sie wydazyc. dziekuje za pamiec i wsparcie.

witam!!

dzis mialam zabiegany dzien:
pojechalysmy do tesciow, potem na testy alergologiczne, znow do tesciow, z tesciowa na bazarek, potem obiadek, po drodze do domu jeszcze wpadlam obejrzec koeljne buty-uufff:cool2::szok:

w domu oczywiscie mnostwo obowiazkow: podlewanie tunelu, kwiatkow, itp itd...

niunka darla sie u lekarza jakby ja ze skory obdzierali:-(a w poniedizalke koeljny raz ta sama atrakcja:-(nie oklamuje jej i mowie dokad idziemy i ona sie tak stresuje. moze powinnma zataic i nie mowic? ale wtedy moze sie poczuc zawiedziona, jak myslicie?:sorry2:

witam pierwsza
mała nadal ma biegunkę -

troszke dlugo, prawda? niedobrze:no:

Justyna - ale co dalej z tym kotkiem...? ze on ma go tam?:szok::-p:-D To moze jakies inne zwierzatko..jakies malenkie:-p;-):-D

a propo's TYCH zwierzatek, to P mi opowiadal jak kiedys kiedys w pracy bajerowali fakturzystki, to one na ich zaloty mialy jeden tekst: z takimi glizdami to idzcie lepiej na ryby:-D:-D:-D:-D

W przyszlym tygodniu ide do ftyca ( jak czas pozwoli:baffled:) i pofarbowalabym sie na miedziany blond z bordowymi refleksami...mam stracha bo od zawsze jestem platynowa blondina wiec co to bedzie????...i juz nawet moja ewent przyszla pracodawczynui powiedzial ze pod zadnym wzgledem mam nie zmieniac koloru wlosow...mobbing? juz?:szok::wściekła/y::dry:

a co jej do twoich wlosow?:szok:

Dziewczyny napisałam ogromnego posta odpisałam każdej po koleji i.......... wcięło mi go :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to chyba kara za to że pisze w pracy niestety czas mnie goni i chociaż bym chciała to juz nie zdąże wam od nowa tego napisać......... a moze poprosu nie miałyście tgo czytać :sorry2::rofl2: to teraz wściekła zla ide pracować

pewnie zle o nas napisalas:-D:sorry2:

Młody ma spać,a coś go energia rozpiera. Kupiłam mu dzisiaj 4 truskawki. Smak nie najgorszy.

jak ci zwazyli i policzyli kase za 4 szt?:szok::szok: u nas sa juz po 8zl /kg. ztanialy, bo juz jest sporo na rynku truskawek spod wlokniny. smaczne:tak:

my już w domku, byłam dziś u mamy, mała się wyszalała jak nie wiem, a mama pierwszy raz od czasu ciąży jechała na skuterze :cool2::tak::-):szok: ale fajnie było...

fajnie spedzilyscie dzionek:tak:

ja bedac ostatnio u mmay jechalam po raz pierwszy w zyciu skuterem:zawstydzona/y: faaajnie:tak: a balam sie, ze hej!:-D:-D

Witam, jestem juz w domu, musze prowadzic bardzo oszczedny tryb zycia. Bezposredniego zagrozenia juz nie ma, na ta chwile mozna powiedziec, ze sie wykaraskalismy, ale to dopiero polowa ciazy, jeszcze sporo "atrakcji" moze sie wydazyc. dziekuje za pamiec i wsparcie.

oj, jak fajnie:tak::tak:
laptop na kolanach nie przeciaz zbytnio, wiec widzimy sie czesto, taaak?:-D:cool2:

a propo's TYCH zwierzatek, to P mi opowiadal jak kiedys kiedys w pracy bajerowali fakturzystki, to one na ich zaloty mialy jeden tekst: z takimi glizdami to idzcie lepiej na ryby:-D:-D:-D:-D
heheheh dobre :-D a swoja droga ciekawe co ci faceci im mowili ze one musialy i tak odpowiadac:szok::confused::-D
Carioca super ze jestes, cieszymy się bardzo. życzę zdrówka dla ciebie i fasolki :-) odpoczywaj i bywaj często na BB :-D:tak:;-)

reklama

:tak: Dobrze, że już jesteś!!!!

Dziewczyny waga drgnęła!!!!! Dziś na moim przedpotopowym sprzecie zobaczyłam szóstkę z przodu!!!! Dokładnie 69kg!!! Ale mi to dodało wiary w to, że w końcu schudnę i rozwinełam skrzydła :cool2: jeszcze bardziej się zmobilizuje. Od dziś ćwiczę dwa razy dziennie. Raz kiedy młody ma drzemke, a drugi jak już idzie spać.

Do góry