reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam pierwsza
mała nadal ma biegunkę - ręce mi już opadają:-:)-( byłam wczoraj u lekarza ale kazał mi przeczekać i nadal podawac tylko ryz i marchew a ona juz tego nie chce jesc:-:)-(
przepraszam ze tak o sobie ale nie nadrobilam wczorajszych zaleglosci:zawstydzona/y:

reklama
witam pierwsza
mała nadal ma biegunkę - ręce mi już opadają:-:)-( byłam wczoraj u lekarza ale kazał mi przeczekać i nadal podawac tylko ryz i marchew a ona juz tego nie chce jesc:-:)-(
przepraszam ze tak o sobie ale nie nadrobilam wczorajszych zaleglosci:zawstydzona/y:
Asiek - to poj ja duzo ale nie zmuszaj do jedzenia..bo marchwinka nie jest zupa wykwitna:no::wściekła/y:A biegunka musi swoje trwac...ale nie wymiotuje?
Justyna - ale co dalej z tym kotkiem...? ze on ma go tam?:szok::-p:-D To moze jakies inne zwierzatko..jakies malenkie:-p;-):-D

Glowa mi peka od rana bo Stas postanowil obudzic mnie o 5:10 wiec dalam mu mleko i wrocilam do wyrka ale mysli wciaz krazyly wokol mojeje nowej pracy i tak o to nie spie od godzin 2:wściekła/y::baffled: Poza tym byla juz akcja porannego krzyku i pisku wiec mam dosc...:angry::angry::angry::dry:

Witam sie z rana, ja juz wolna :-)
gnaj szkol :-)
Wczoraj mialam zakonczenie w piatek i w sobote jeszcze egzamin i luz

Pogoda ladna i zarazna zajecia z hanifka jedziemy wiec zawitam jak wrocimy

Witam i ja o poranku!Choć w humorze :wściekła/y: i tym razem nie Tuska bo ona oby nie zapeszyć grzeczniutka tylko M:wściekła/y: szkoda gadać:wściekła/y: za oknem piękne słoneczko więc zaraz lecimy z Tuśką w rejs mamy w planach pobliskiego lumpka bo pani mówiła w poniedziałek że będzie mieć towar dla dziewczynek i żebym dziś przyszła to może coś ciekawego trafię dla Tuśki na poprawę nastroju;-) a i bardzo szybko przetłumaczyłam mojej gwiazdce że nie tylko mamusia robi ble ble ble:-D:-p więc M już wcale nie taki zachwycony nową umiejętnością córeczki:-p Miłego dnia dziewczyny i do później:-)

Asiek coś już długo ta biegunka trwa :baffled:może jednak lepiej podać małej ten nifuroksazyd:sorry2:

Witam się i ja o poranku :-) dzieki za rady co do sukienki, faktycznie nie tylko czarna pasuje do czerwonych butow... ta ostatnia z orsaya bylaby super ktora Justyna wkleila :-) tylko ze znajac siebie bedzie za ciasna:-(
Donkat buciki super ja mam takie wlasnie czerwone :tak:
No Aneta ma racje, tak dlugo trwajaca biegunka to znak ze cos jest nie tak i wymaga silniejszych lekow... zrobisz jak uwazasz ale mala po tak dlugiej biegunce moze byc nie tyle odwodniona ale wszystkie witaminy i co tam jeszcze beda "wyplukane" i moze miec slabsza od[ornosc i byc oslabiona...

Ostatnia edycja:
Justyna - ale co dalej z tym kotkiem...? ze on ma go tam?:szok::-p:-D To moze jakies inne zwierzatko..jakies malenkie:-p;-):-D
no kotka to ma się w głowie;-)w zeszłe wakacje młodzież z Kruszwicy próbowała tego nauczyć młodego,ale nie załapał:-)
Zazdroszczę Ci,że zły nastrój możesz poprawić sobie spacerkiem nad morze z goferkiem:cool2:

Asiek coś już długo ta biegunka trwa :baffled:może jednak lepiej podać małej ten nifuroksazyd:sorry2:
idź do apteki i wyżebraj bez recepty (bo chyba potrzebna) to naprawdę dobry i skuteczny syrop
Zbieram się z teściową do miasta

Witam kochane jestem w pracy właśnie jem śniadanko no i muszę Wam przekazać super wieści CARIOCA wraca dziś do domku:-):-):-)

Buziaczki i pozdrawiam jak doczytam zaległosci to postaram sie jeszcze odezwać........

O to super!!!!! dzieki Nuska za info:tak::-)

A co do goferka na poprawe to jakos nie mam sil dzis...troche prac domowych, wystawienei zabawek na allegro, male zakupki i finito na dzis. Nawet koncepcji na obiad nie mam...:-:)zawstydzona/y:
W przyszlym tygodniu ide do ftyca ( jak czas pozwoli:baffled:) i pofarbowalabym sie na miedziany blond z bordowymi refleksami...mam stracha bo od zawsze jestem platynowa blondina wiec co to bedzie????...i juz nawet moja ewent przyszla pracodawczynui powiedzial ze pod zadnym wzgledem mam nie zmieniac koloru wlosow...mobbing? juz?:szok::wściekła/y::dry:

reklama
Dziewczyny napisałam ogromnego posta odpisałam każdej po koleji i.......... wcięło mi go :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to chyba kara za to że pisze w pracy niestety czas mnie goni i chociaż bym chciała to juz nie zdąże wam od nowa tego napisać......... a moze poprosu nie miałyście tgo czytać :sorry2::rofl2: to teraz wściekła zla ide pracować

Do góry