reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

dzieki:tak: czyzby byla dzis zajeta pakowaniem, z enie zaglada?:sorry2:

hruda, a kiedys wspominalas, ze rodzice mieli ci zafundowac ten kurs makijazu permanentnego i co? chyba nie bylas jeszcze?
A jakos tak przelecialo - a poza tym potrzebowalabym kaski na sprzet zeby od razu praktykowac a z tym gorzej. A teraz to w ogole lipa bedzie bo J duzo mniej bedzie zarabial w ramach szkolen firmowych:sorry2::baffled:i nie wylozy:-(

reklama
Agulka zapewne zajeta pakowaniem, aby jutro na szybcika o czymś nie zapomnieć :tak: no mam nadzieję, ze koleżanka nie zapomni o pocztówce bo wymówka braku adresu nie przejdzie w moim przypadku :-p:cool2:

dobra kobietki, milo mi sie z wami gada, ale niunka nie daje mi za bardzo pospac w nocy i pewnie rano tez sie wczesnie zerwie, wiec czas na mnie:tak:

milej nocki!!

oj to ja sie musze usmiechnac do naszej agulki. tez w sierpniu musimy przenocowac w warszawie i szukam czegos tanszego. a moze ktoras z dziewczyn z okolic mi pomoze?
oni zdecydowali się kimnąć w aucie

podoba mi sie taki fason buta, kolor tez super, tylko cena nie dla mnie, no i nie wiem jak z ta wysokoscia:szok:
Pantofle Buffalo Sonia 1077244 taupe - Damskie Półbuty Buffalo - butyk.pl
podobne oglądałam w CCC, tylko,że były na piętę i palce

mmm buciki super...

Iza, super z tym biznesem, powodzenia.

Dobranoc, OSkarek się budzi o 5:30 więc lepiej już idę spać. Sama, bo p w pracy :zawstydzona/y::-:)-:)no::no:

A mam Was:-D ja się pożegnałam to wszystkie się zleciały i piszą:szok: jak nie chcecie ze mną pisać to poproszę o nie owijanie w bawełnę tylko prosto z mostu i stąd zmykam:-p a ja po powrocie miałam niespodziankę bo moje dziecko postanowiło zaczekać na powrót mamy z pracy:szok: i wiecie co mądry tatuś ją dziś nauczył:wściekła/y: na pytanie jak robi mama odpowiada ble ble ble:wściekła/y::-D och jutro zemsta będzie słodka tylko co ja mogę wymyśleć na tatę:dry:
Donkat buciki rewelacja ale ja obawiam się że na takim obcasie bym się zabiła:zawstydzona/y:
Iza szacun za odwagę i pomysł na biznes myślę że ma to ogromne szanse powodzenia i tego Ci życzę:tak:

reklama
Do góry