reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
mnie ta ostatnia tez sie njabardziej podoba

jesli chodzi o buty, to teraz mnie bardzo ciagnie do wysokich obcasow:szok:nie wiem, jak to bedzie w uzyciu, bo na pewno nie za wygodnie. zawsze uwielbialam niskie "cichobiegi". jednak wiem, ze na wysokim moja noga wyglada o wiele ladniej

no tak tylko ze biel to dla panny mlodej jest raczej zrezerwowana :cool2::dry:ale dzieki za rade, chyba faktycznie kupie czarna
Granatowa - styl a'la marynarski:-)
firma bedzie sie zajmowala glownie sprzedaza i montazem kolektorow slonecznych i klimatyzatorow. poza sezonem instalacjami wod kan i CO. docelowo planuje jeszcze sadzic i sprzedawac iglaki, pielegnowac ogrody, wypozyczac sprzet budowlany, moze zajme sie tez transportem (ale to jest pod duzym znakiem zapytania i nie bardzo chce mi sie w to bawic) no i obowiazkowo bedziemy tez instalowali gaz. ale cala ta reszta raczej nie w tym roku. na razie skupiam sie na kolektorach, klimatyzatorach i wod kan i CO.

czy sie znam? wychodze z zalozenia, ze wszystkiego mozna sie nauczyc :-D:-D:-p no i przeciez to nie ja bede ganiac po dachach i montowac kolektory tylko bede miala od tego ludzi :-p;-)
Jestem pod wielkim wrzeniem - i to jeszcze zatrudniasz ludzi do tego:szok::-). Prawdziwa biznes woman:szok::-):szok::-) Gratuluje!!!!!!!!!!!!
Ja dotacje odlozylm na pozniej 1) bo nie mam wkladu wlasnego 2) nie mam lokalu a w mojej profesji jest to niezbedne...a jakos nie moge soebie wyobrazic zarezerowanie lokalu pod wynajem w tym samym czasie co dostaje dotacje - takich lokali jest nie wiele:dry:- jak to zgrac???

Ciesze sie ze Carioca ma sie dobrze i ze wszystko jest na prostej drodze do...domu!:-)

A ja siedze na necie i powtarzam co zapomniec juz zdolalam przez te lata pracy nie-za-fotelem:baffled::sorry2:

podziwiam was za determinacje i uporczywe dazenie do celu. juz dawno wspominalas o tym biznesie, duuuzo czasu uplynelo i dopieliscie swego. my zawsze mamy pomysl, ale napotykajac trudnosci odpuszczamy, bo sie boimy, ze sie nie powiedize, ze sie nie oplaca itp itd:-:)zawstydzona/y:
oj duuuuuzo duuuuuuzo. wszystko przez urzedy, przepisy... ale dzialalam po cichu caly czas i juz koncze :tak: powiem ci, ze my tez mielismy juz wiele pomyslow, kilka z nich probowalismy realizowac z marnym skutkiem i gdyby nie M to dawno bym spasowala ale teraz widze jasniutkie swiatelko na mojej drodze i mysle, ze pomysl mam dobry, na czasie. a czy sie powiedzie, czy sie oplaca? nigdy nie ryzykuje takimi pieniedzmi, ze gdy je strace to sie zadluze na nie wiadomo ile lat. to nie watek na pisanie o konkretnych sumach ale wierz mi czasem warto poszukac bo okazuje sie, ze sa firmy, ktore szukaja do wspolpracy kogos takiego jak ty i pojda ci na wieeeelkie ustepstwa.

Jestem pod wielkim wrzeniem - i to jeszcze zatrudniasz ludzi do tego:szok::-). Prawdziwa biznes woman:szok::-):szok::-) Gratuluje!!!!!!!!!!!!
Ja dotacje odlozylm na pozniej 1) bo nie mam wkladu wlasnego 2) nie mam lokalu a w mojej profesji jest to niezbedne...a jakos nie moge soebie wyobrazic zarezerowanie lokalu pod wynajem w tym samym czasie co dostaje dotacje - takich lokali jest nie wiele:dry:
ja za to skorzystalam z dotacji. wlasnie zalatwiam ostatnie dokumenty. orientowalas sie jak wyglada ocena wniosku o taka dotacje? jakie mialabys szanse bez lokalu i wkladu wlasnego?

ja za to skorzystalam z dotacji. wlasnie zalatwiam ostatnie dokumenty. orientowalas sie jak wyglada ocena wniosku o taka dotacje? jakie mialabys szanse bez lokalu i wkladu wlasnego?
Wlasnie niewielki. Bylam u doradcy z zapytaniem o dotacje na "obwozne" uslugi makijazu pernamntnego i potrzebowalam klaski na sprzet...ale przemila Pani powiedziala ze bez szans. Lokal i wklad wlasny na dokonczenie inwestycji. Na "obwozne" historie nie dostane dotacji.
ponawiam pytanie o Agulke:sorry2:
Chyba w te niedziele:nerd:

dzieki:tak: czyzby byla dzis zajeta pakowaniem, z enie zaglada?:sorry2:

hruda, a kiedys wspominalas, ze rodzice mieli ci zafundowac ten kurs makijazu permanentnego i co? chyba nie bylas jeszcze?

reklama
Wlasnie niewielki. Bylam u doradcy z zapytaniem o dotacje na "obwozne" uslugi makijazu pernamntnego i potrzebowalam klaski na sprzet...ale przemila Pani powiedziala ze bez szans. Lokal i wklad wlasny na dokonczenie inwestycji. Na "obwozne" historie nie dostane dotacji.
no to rzeczywiscie dupa :no: jakbys sie jednak kiedys zdecydowala to wal do mnie jak w dym bo okazuje sie, ze calosc nie jest tak latwa jak mowia.

jutro jadą do Warszawy,prześpią się i rano w czwartek mają odprawę. Chyba o 6. O ile dobrze pamiętam

oj to ja sie musze usmiechnac do naszej agulki. tez w sierpniu musimy przenocowac w warszawie i szukam czegos tanszego. a moze ktoras z dziewczyn z okolic mi pomoze?

Do góry