justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
można by się pokusić jeszcze o czerwony pasJustyna ostatnia w moim stylu, piękna!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
można by się pokusić jeszcze o czerwony pasJustyna ostatnia w moim stylu, piękna!!!!
Granatowa - styl a'la marynarski:-)no tak tylko ze biel to dla panny mlodej jest raczej zrezerwowana ale dzieki za rade, chyba faktycznie kupie czarna
firma bedzie sie zajmowala glownie sprzedaza i montazem kolektorow slonecznych i klimatyzatorow. poza sezonem instalacjami wod kan i CO. docelowo planuje jeszcze sadzic i sprzedawac iglaki, pielegnowac ogrody, wypozyczac sprzet budowlany, moze zajme sie tez transportem (ale to jest pod duzym znakiem zapytania i nie bardzo chce mi sie w to bawic) no i obowiazkowo bedziemy tez instalowali gaz. ale cala ta reszta raczej nie w tym roku. na razie skupiam sie na kolektorach, klimatyzatorach i wod kan i CO.
Jestem pod wielkim wrzeniem - i to jeszcze zatrudniasz ludzi do tego:-). Prawdziwa biznes woman:-):-) Gratuluje!!!!!!!!!!!!czy sie znam? wychodze z zalozenia, ze wszystkiego mozna sie nauczyc no i przeciez to nie ja bede ganiac po dachach i montowac kolektory tylko bede miala od tego ludzi ;-)
oj duuuuuzo duuuuuuzo. wszystko przez urzedy, przepisy... ale dzialalam po cichu caly czas i juz koncze powiem ci, ze my tez mielismy juz wiele pomyslow, kilka z nich probowalismy realizowac z marnym skutkiem i gdyby nie M to dawno bym spasowala ale teraz widze jasniutkie swiatelko na mojej drodze i mysle, ze pomysl mam dobry, na czasie. a czy sie powiedzie, czy sie oplaca? nigdy nie ryzykuje takimi pieniedzmi, ze gdy je strace to sie zadluze na nie wiadomo ile lat. to nie watek na pisanie o konkretnych sumach ale wierz mi czasem warto poszukac bo okazuje sie, ze sa firmy, ktore szukaja do wspolpracy kogos takiego jak ty i pojda ci na wieeeelkie ustepstwa.podziwiam was za determinacje i uporczywe dazenie do celu. juz dawno wspominalas o tym biznesie, duuuzo czasu uplynelo i dopieliscie swego. my zawsze mamy pomysl, ale napotykajac trudnosci odpuszczamy, bo sie boimy, ze sie nie powiedize, ze sie nie oplaca itp itd:-zawstydzona/y:
ja za to skorzystalam z dotacji. wlasnie zalatwiam ostatnie dokumenty. orientowalas sie jak wyglada ocena wniosku o taka dotacje? jakie mialabys szanse bez lokalu i wkladu wlasnego?
Jestem pod wielkim wrzeniem - i to jeszcze zatrudniasz ludzi do tego:-). Prawdziwa biznes woman:-):-) Gratuluje!!!!!!!!!!!!
Ja dotacje odlozylm na pozniej 1) bo nie mam wkladu wlasnego 2) nie mam lokalu a w mojej profesji jest to niezbedne...a jakos nie moge soebie wyobrazic zarezerowanie lokalu pod wynajem w tym samym czasie co dostaje dotacje - takich lokali jest nie wiele
Wlasnie niewielki. Bylam u doradcy z zapytaniem o dotacje na "obwozne" uslugi makijazu pernamntnego i potrzebowalam klaski na sprzet...ale przemila Pani powiedziala ze bez szans. Lokal i wklad wlasny na dokonczenie inwestycji. Na "obwozne" historie nie dostane dotacji.ja za to skorzystalam z dotacji. wlasnie zalatwiam ostatnie dokumenty. orientowalas sie jak wyglada ocena wniosku o taka dotacje? jakie mialabys szanse bez lokalu i wkladu wlasnego?
Chyba w te niedzieleponawiam pytanie o Agulke
jutro jadą do Warszawy,prześpią się i rano w czwartek mają odprawę. Chyba o 6. O ile dobrze pamiętamponawiam pytanie o Agulke
no to rzeczywiscie dupa jakbys sie jednak kiedys zdecydowala to wal do mnie jak w dym bo okazuje sie, ze calosc nie jest tak latwa jak mowia.Wlasnie niewielki. Bylam u doradcy z zapytaniem o dotacje na "obwozne" uslugi makijazu pernamntnego i potrzebowalam klaski na sprzet...ale przemila Pani powiedziala ze bez szans. Lokal i wklad wlasny na dokonczenie inwestycji. Na "obwozne" historie nie dostane dotacji.
jutro jadą do Warszawy,prześpią się i rano w czwartek mają odprawę. Chyba o 6. O ile dobrze pamiętam