reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

oj Iza, to sie wybawicie w tym roku, tylko kasy tez duzo pojdzie:sorry2:
a co to bedzie za firma?

dziewczyny, kiedy Agulka wyjezdza/wylatuje? przez nieobecnosc chyba mi cos umknelo:zawstydzona/y:

reklama
No właśnie Iza jaki biznes bo coś mi umknęło.
No a Car jest w szpitalu już ze 2 tygodnie.

Alusia, czarna sukienka na wesele? Myślisz że nie głupio tak na czarno? Sama się zastanawiam bo mam śliczną małą czarną i kroi mi się wesele w sierpniu ale nie wiem czy mi wypada w czarnej kiecce...

Ja ostatnio szleję i kupuję buty i biustonosze na ebayu w anglii :-D Jeszcze nie wszystko mam bo przyjaciółka ma mi wysłać ale to co mam to fajne. A jak nie pasuje (biustonosze) to ląduje na allegro

Justyna, jeżeli chodzi o Betterware to tak spokojnie działam, ale mam zawsze trochę zamówień. To jest taki raczej chodliwy towar i mają bardzo fajne środki czystości (przynajmniej ja je lubię). Gdybym się bardziej skupiła na budowaniu grupy to pewnie byłaby jakaś lepsza kaska z tego, a tak to mam jakieś parę złotych, przynajmniej moje zakupy się zwracają.

kasa owszem poszla na prezenty bo co do ubran to nie bardzo (pomijajac moje buty :wściekła/y:). no bo m obskoczy wszystkie wesela w jednym garniturze. zmienia tylko koszule i krawaty :-D ja pierwsza sukienke mialam pozyczona, druga kupilam za uwaga 29zl! przez glupote zajrzalam do ciucholandu i tam znalazlam sukienke, ktora po malej przerobce wyprucia skorzanego paska i wszycia srebrnego lancuszka przemienila sie w przepiekna suknie wieczorowa (jak u kopciuszka ha ha), 3 wesele tez w niej obtancze, na 4 wesele na 1 dzien kupie cos na wloskich wyprzedazach a na 2 dzien juz mam sukienke z zeszlego roku.

firma bedzie sie zajmowala glownie sprzedaza i montazem kolektorow slonecznych i klimatyzatorow. poza sezonem instalacjami wod kan i CO. docelowo planuje jeszcze sadzic i sprzedawac iglaki, pielegnowac ogrody, wypozyczac sprzet budowlany, moze zajme sie tez transportem (ale to jest pod duzym znakiem zapytania i nie bardzo chce mi sie w to bawic) no i obowiazkowo bedziemy tez instalowali gaz. ale cala ta reszta raczej nie w tym roku. na razie skupiam sie na kolektorach, klimatyzatorach i wod kan i CO.

Alusia, czarna sukienka na wesele? Myślisz że nie głupio tak na czarno? Sama się zastanawiam bo mam śliczną małą czarną i kroi mi się wesele w sierpniu ale nie wiem czy mi wypada w czarnej kiecce...

ja sie wlasnie zarzekalam, ze w czarnej nie pojde a okazalo sie, ze czarna byla najlepsza :tak:

Uwaga mam wieści od Cariocy. Pisze że miała dziś usg, i jest więcej wód płodowych, łożysko już nie jest niebezpiecznie nisko, i, uwaga, niewykluczone że na weekend wyjdzie :-) Mamy trzymać kciuki

Wspaniałe wieści :tak: trzymam kciukasy!!!!

Mamma Mia rzeczywiście dziwne podejście babci :szok: pierwszy raz słyszę, aby rodzona babcia zachwycała się dzieckiem kogoś innego niż własnej córki czy syna.

Justyna wczoraj obie mamy na mnie wlazły, że dziecko puszczam już bez pampka po domu :wściekła/y: też im powiedziałam, że ma prawie dwa lata, a nawet ani razu nie nasikał do nocnika nie licząc początku kiedy chyba z przypadku nalał do niego :no: teściowa jako matka miłosierdzia stwierdziła, że dupinka mu zmarznie głupia krowa!!!!!

Majandra butki wspaniałe!!!! Sama w zeszłym roku zakupiłam czerwone butki :tak: i do tej pory nie miałam okazji lub ochoty ich załozyć może dlatego, że kupiłam na wyyyysokim obcasie, a teraz praktycznie biegam w balerinach i jakoś głupio się czuję na obcasie.

Hruda sama jestem wkur*** na metody superniani i w ogóle. Dziś moje dziecie przeszło samego siebie :wściekła/y::angry: pisałam list motywacyjny i CV jutro mam je podać naczelniczce może coś będzie z tej pracy :sorry2: a ten chciał się usrać, aby do mnie przyjść i trochę poprzeszkadzać mówiłam, że jak skończe pozwole mu się pobawić klawiaturą, a ten nie że teraz :angry: dziś przyznaję oberwało mu się!!!! Zachowywał się jakby diabeł w niego wszedł rzucał się na podłogę i darł się jak oszalały!!!! Nakrzyczałam na niego dopiero się uspokoił. Bardzo chciałabym wyjść z tego domu bo jeszcze kilka takich wybryków, a spuszcze mu manto!!!!!!

Co do pracy Hruda gratuluję!!!!!

Luandzia super, że zajrzałaś :tak:

Ja ostatnio szleję i kupuję buty i biustonosze na ebayu w anglii :-D Jeszcze nie wszystko mam bo przyjaciółka ma mi wysłać ale to co mam to fajne. A jak nie pasuje (biustonosze) to ląduje na allegro
.

nie raz widzialam pieknie wygladajace kobiety wczarnych sukienkach an weselach. duzo zalezy wtedy od dodatkow:tak:

buty przez net/? balabym sie, ze nie beda wygodne czy cos w tym stylu:sorry2:

firma bedzie sie zajmowala glownie sprzedaza i montazem kolektorow slonecznych i klimatyzatorow. poza sezonem instalacjami wod kan i CO. docelowo planuje jeszcze sadzic i sprzedawac iglaki, pielegnowac ogrody, wypozyczac sprzet budowlany, moze zajme sie tez transportem (ale to jest pod duzym znakiem zapytania i nie bardzo chce mi sie w to bawic) no i obowiazkowo bedziemy tez instalowali gaz. ale cala ta reszta raczej nie w tym roku. na razie skupiam sie na kolektorach, klimatyzatorach i wod kan i CO.

znasz sie na tym?:szok:

nie raz widzialam pieknie wygladajace kobiety wczarnych sukienkach an weselach. duzo zalezy wtedy od dodatkow:tak:

buty przez net/? balabym sie, ze nie beda wygodne czy cos w tym stylu:sorry2:

znasz sie na tym?:szok:

tez bym sie bala takich butow.

czy sie znam? wychodze z zalozenia, ze wszystkiego mozna sie nauczyc :-D:-D:-p no i przeciez to nie ja bede ganiac po dachach i montowac kolektory tylko bede miala od tego ludzi :-p;-)

no tak tylko ze biel to dla panny mlodej jest raczej zrezerwowana :cool2::dry:ale dzieki za rade, chyba faktycznie kupie czarna
co prawda to brąz,a nie czarny,ale chodzi mi o wzór Piękna w kółeczka.... r.38 (635161347) - Aukcje internetowe Allegro
czerwony z beżowym też ładnie się komponuje *IM* ATMOSPHERE - SUKIENKA - SAFARI - PASEK - 38 (633733991) - Aukcje internetowe Allegro
ORSAY * Letnia SUKIENKA w kwiatach ! * 36/38 (634400568) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie czarna

podziwiam was za determinacje i uporczywe dazenie do celu. juz dawno wspominalas o tym biznesie, duuuzo czasu uplynelo i dopieliscie swego. my zawsze mamy pomysl, ale napotykajac trudnosci odpuszczamy, bo sie boimy, ze sie nie powiedize, ze sie nie oplaca itp itd:-:)zawstydzona/y:

reklama
Do góry