reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Znów wieczór i znów tu takie pustki:szok: dziewczyny ciągle zapominam sie zapytać czy któreś z naszych dzieciaczków pije może mleko bebilon? Bo moja Tuśka pogniewała się już z mlekiem na amen a została mi cała duża paka na zapasie a przeciez nie wyrzucę;-) więc jeśli któraś by chciała to niech mi wyśle na priwa adres to wyślę paczkę. Akurat z dzieci moich znajomych jeśli którekolwiek jeszcze pije to tylko bebiko:baffled:
chyba tylko Mateusz pije/pił,bo przechodzimy na zawsze na krowie. Jak masz nieotwarte to zostaw, na bank się przyda albo zrób czekoladę;-)
Wróciliśmy po 8. Nie było najgorzej, przede wszystkim głowa przestała mnie boleć.
Dzisiaj było zebranie wioskowe dot. dnia dziecka. Ciekawe co wymyślili. Później kumpela do mnie wleci zdać relację. W zeszłym roku były jakieś konkursy na świetlicy, mecz na boisku, każde dziecko dostało małą maskotkę i soczek (niby bzdet,ale fajnie),a wieczorem ognisko nad jeziorem.
jacyś sąsiedzi napierdzielają młotami:baffled:

reklama
Aneta, Julitka pije BEBIKO

Dzisiaj było zebranie wioskowe dot. dnia dziecka.

a kto to sponsoruje? fundusz socjalny wioski?:-D:-D

no, wkoncu mam wolny komp, P dzis nie stoi w koeljce:-D
wypilam po poludniu kawke, to podejrzewam, ze szybko mnie sen nie zmorze

jutro znow jedziemy do miasta tym razem na testy na alergie zJulitka.

dzis obeszlam pol sklepow w poszukiwaniu butow na wesele i nic mnie nie urzeklo:szok: a czasem jak byly ladne, to ceny nie dla mnie:-( za poltora tyg. wesele i wyjdzie na to, ze pojde w starych:zawstydzona/y:

Donka trochę pani sołtys, trochę nasz wioskowy biznesmen, trochę moja koleżanka sklepowa. Tak po troszku i zbierze się na te kilka czekolad;-)

reklama
Do góry