reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Eschenbach to ja dotios z 28 ;-) Napisałam jej dzisiaj smska, jak coś napisze to przeklepię na 28. No chyba że Hruda ma jakieś wieści.

reklama
Cześć dziewczyny
Gugulec bardzo mi przykro
Mammamia ja na porównywanie jestem strasznie uczulona może dlatego że moja mama robiła i wciąż robi to nagminnie
dlatego obiecałam sobie że ja nigdy moim dzieciom tego nie zrobię nawet ostatnio powiedziałam mojemu W żeby mnie przywrócił do pionu gdyby kiedykolwiek zdarzyło mi się powiedzieć że Zuzi czegoś tam nie umie a na przykład córka od koleżanki od dawna to potrafi
Doti super takie wesele co do motorów to ja nie przepadam ale pewnie dlatego że ja taka strasznie strachliwa jestem :sorry2:
fajnie byłoby się w końcu kiedyś spotkać może znajdziesz chwilę

u nas wszystko po staremu trochę lepiej się czuję ale wciąż psychika mi siada ale może to te hormony...

Luandzia, o jak fajnie Cię widzieć. Jasne że bym się chciała z Tobą spotkać :tak: Jak Ci pasuje?
A tak wogóle to Ty byś chyba mogła porównywać ale na odwrót, patrząc na talenty Zuzi :-D
Nie masz czasem pomysłu co zrobić z tym zasiłkiem z mopsu o którym pisałam przed chwilą?

Niestety z zasiłkiem nie pomogę
a co do Zuzki to ja wychodzę z założenia że każde dziecko ma jakiś talent trzeba mu tylko pomóc go odkryć i wspierać myślę że najważniejsze żeby akceptować dziecko takie jakie jest i nie przenosić na niego swoich niezrealizowanych ambicji przynajmniej ja bardzo tego pilnuję bo wiem ile krzywdy można tym wyrządzić
co do spotkania to ja siedzę w domu więc jestem w pełni dyspozycyjna tylko w najbliższą sobotę mam szkołę

Luandzia Zuzka czegoś nie umie?? Nawet nie próbuj tak myśleć,bo to super zdolniacha! Cieszę się,że zajrzałaś i że kulasz się po malutku. Oj niech już maluszek będzie z Wami, wtedy wynagrodzi wszystko:tak:
MammaMia dziwna ta Twoja mama. Przecież babcie są oszczane na punkcie swoich wnuków:dry: No ale...
Pogoda zchrzaniła się:baffled: Za godzinkęprzyjedzie kuzynka S z rocznym synkiem.
Ale mam lenia i głowa coś mnie boli,a jeszcze na imieniny musimy jechać, bleee

Doti super kolor masz w mieszkaniu u mnie nic się nie zmienia i to trochę mnie dobija ale W obiecał że przemaluje mi sypialnię (ostatnio moje królestwo) a kuzynka przeszyje mi firanki bo w sypialni nie mam chce też kupić lampy bo na razie wiszą żarówki :zawstydzona/y: może to mnie tak przygnębia :sorry2:

reklama
Do góry