no ja też tak mam, Monia tego świadkiem nie chciała wsiąść do auta i ryk na pół wsi ale znalazlam ten link, poczytajcie https://www.babyboom.pl/index.php?id=2782Witam i ja!Jestem wściekła byłam z małą na placu zabaw ponad godzinę chciałam wykorzystać pogodę bo na popołudnie zapowiadają burze i jak trzeba było wracać do domu mała zrobiła scenę kładła się i wrzeszczała wszyscy się na nas gapili a ja jak debil jej tłumaczyłam że musimy już iść w końcu wzięłam ją na ręcę a ta mała chloera zaczęła mnie okładać z całej siły po twarzy czułam się jak bym występowała w odinku super niani tylko Zawadzkiej nigdzie obok nie było gdzie popełniam błąd że ona tak się zachowuje nie zabieram jej z tego placu zabaw tak od razu tylko uprzedzam że jeszce się pochuśta i zjedzie ze zjeżdżalni i będziemy szły ale mogę sobie pogadać normalnie mam dość aż odechciewa się z tym dzieckiem gdziekolwiek wychodzić
a tak wogole to witam się ;-)
witam nowe mamy :-)
Monia i Asia to super ze sie spotkacie, zazdroszcze :-( a ze tak spytam to autem jedziecie czy pociągiem
Ostatnia edycja: