reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
SUPERtylko dalej coś mi nie pasuje z tą cenąbo wy za 3 osoby placicie 87zl a my za 4- 70zlciekawe gdzie jest haczykno co ty a my jedziemy od 7 do 14 czyli sie spotkamy
monia_l
Wrześniowe mamy'07
gadalam z tym facetem ale on się pytal żony o cenę tylko niewiem czy on dobrze powtórzyl żonie wiek dzieci bo ja mu mówilam 1,5 roku i 4 lata a wydawalo mi się że on powtórzyl 1 i 3 latatylko teraz niewiem czy ja źle zrozumialam czy on źle powtórzyl
gadalam z tym facetem ale on się pytal żony o cenę tylko niewiem czy on dobrze powtórzyl żonie wiek dzieci bo ja mu mówilam 1,5 roku i 4 lata a wydawalo mi się że on powtórzyl 1 i 3 latatylko teraz niewiem czy ja źle zrozumialam czy on źle powtórzyl
ty powiedziałaś dobrze więc to nie Twój problem;-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
no myślę że na miejscu się nie okaże że musimy placic więcejno zobaczymyty powiedziałaś dobrze więc to nie Twój problem;-)
Asia jeszcze raz dziękuję bardzo bo tak tanio to nigdzie nie znalazlam;-)oby tylko pogoda nam dopisala
Witam i ja!Jestem wściekła byłam z małą na placu zabaw ponad godzinę chciałam wykorzystać pogodę bo na popołudnie zapowiadają burze i jak trzeba było wracać do domu mała zrobiła scenę kładła się i wrzeszczała wszyscy się na nas gapili a ja jak debil jej tłumaczyłam że musimy już iść w końcu wzięłam ją na ręcę a ta mała chloera zaczęła mnie okładać z całej siły po twarzy czułam się jak bym występowała w odinku super niani tylko Zawadzkiej nigdzie obok nie było gdzie popełniam błąd że ona tak się zachowuje nie zabieram jej z tego placu zabaw tak od razu tylko uprzedzam że jeszce się pochuśta i zjedzie ze zjeżdżalni i będziemy szły ale mogę sobie pogadać normalnie mam dość aż odechciewa się z tym dzieckiem gdziekolwiek wychodzić
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Niestety takie cudowne scenki czekają nas coraz częściej
Podziel się: