reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

i jednak rewelacji nie ma:no:
wczoraj było około 5 brzydkich kupek takich wodnistych ze sluzem i w nocy jedna, nie wiem czy mam isc dzis do lekarza czy poczekac do jutra i jeszcze podawac smekte:confused:

wczoraj napisalam takiego dlugiego posta i przyszla sasiadka i w szystko poszlo sie kochac:baffled:

a teraz juz nie pamietam co komu mniałam napisac:-( a nie mam czasu na nowo pisac:-(

a jedno mi sie przypomniało Majandra dzieki za pomysl s krupniczkiem dzis go bede robic na obiad:tak:

reklama
Witam.

Rok akademicki zaliczony :-):tak: Zostały mi tylko praktyki i praca mgr :-:)wściekła/y:

Majandra moje wielkie i ogromne gratulacje!!!! :tak: Kiedy czytam Twoje posty na temat studiów to mam taką w sercu tęsknote :-( mam nadzieję, że i ja kiedyś napiszę takie słowa.

MamaMia, Hanan WITAJCIE KOCHANE!!!!!!! Nawet niewiecie jak się ciesze, że nowe mamy dołanczają do Nas :tak:

Asiu a jak dziś się Juleńka czuje??? Szkoda wesela, ale zdrowie dziecka ważniejsze, a poza tym jeszcze nie jedno wesela Was zapewne czeka :tak::cool2:

Agulka oj jak Ci zazdroszczę tego wyjazdu ciepełko, plaża, morze i odpoczynek bo jakby nie było nawet z dzieciaczkami a w takim miejscu nie ma bata, aby z pieknym uśmiechem nie wrócić :cool2::yes::elvis:

Anetko u Nas jest podobnie z wracaniem do domu, ale zaś mam większy problem z wyciągnieciem małego z okna :dry: kiedy zacznie wyglądać to zdechł pies będzie darł mordkę a nie wyjdzie.

Wczorajszy dzień był taki ładny, ale nie wychodziliśmy z domu bo miałam takiego lenia, że szok. Z soboty na niedzielę czytałam książkę do 4 nad ranem :szok: w rezutlacie przeczytałam dwie książki w ciągu jednego dnia :shocked2: kiedyś regularnie czytałam i teraz tak bardzo mi tego brakowało!!!! Więc nie mogę się nasycić nawet takimi ksiązkami jak romance ;-):-)

Ok chciałam napisać więcej, ale synek mnie ciagnie więc lece pa!!!!

Mam już dość od kilku dni szukam intensywnie taniego pokoju nad morzem i wszędzie chcą ponad 130zl:szok::wściekła/y:a przecież 2 malych dzieci. To sąsiedzi i siostra D w zeszlym roku placili 120zl ale dzieci dużo starsze:sorry2::sorry2:
może macie jakies namiary na tanie pokoje nad morzem:confused:
A tak wogóle to dzień dobry bo nawet się nie przywitalam:zawstydzona/y:
Asiu a Julcia pije i je chętnie?

Mam już dość od kilku dni szukam intensywnie taniego pokoju nad morzem i wszędzie chcą ponad 130zl:szok::wściekła/y:a przecież 2 malych dzieci. To sąsiedzi i siostra D w zeszlym roku placili 120zl ale dzieci dużo starsze:sorry2::sorry2:
może macie jakies namiary na tanie pokoje nad morzem:confused:
A tak wogóle to dzień dobry bo nawet się nie przywitalam:zawstydzona/y:
Asiu a Julcia pije i je chętnie?

Moniu szwagierka co roku wyjeżdza nad morze do miejscowości w okolicach Mielna - Unieście (czy jakoś tak). Jezdza tylko do tej babeczki i z tego co wiem nie jest droga nie chcę tu kłamać, ale w zeszłym roku płacili coś za dobę ok 50zł :tak: w tym tylko śniadanie :sorry2: ale obiad i kolacje gotują sobie sami więc dla nich to ok.

Moniu szwagierka co roku wyjeżdza nad morze do miejscowości w okolicach Mielna - Unieście (czy jakoś tak). Jezdza tylko do tej babeczki i z tego co wiem nie jest droga nie chcę tu kłamać, ale w zeszłym roku płacili coś za dobę ok 50zł :tak: w tym tylko śniadanie :sorry2: ale obiad i kolacje gotują sobie sami więc dla nich to ok.
ale 50 zl od osoby?

Monia Julia ładnie pije a co do jedzenia to mam trzymac scisla dietę i to co jej wolno to jej nie smakuje i nie chce jesc :-(ale paluszki i chrupki wcina

ja znalazlam nie drogie kwatery w Kołobrzegu juz tu dawalam link jak chcesz to moge znow

Asia zadzwonilam i powiedzial mi 70 zl od doby:szok::-)do tej pory nie umiem uwierzyć:szok:no i zarezerwowalam:tak:DZIĘKI ZA NAMIARY:-)

reklama
Do góry