Witam się i ja. Wykorzystuje, że Damian śpi;-)
Korzystaj kobietko póki masz okazję;-)
A teraz co u nas. Jak nie jestem w pracy to jestem z małym na podwórku, albo na działce, albo na grillu u szwagierki albo w parku; w każdym razie bardzo aktywnie spędzamy czas. mamy M w domku bo chwilowo nie pracuje wiec nie jest najgorzej; i tyle "rewelacji"
Staram się Was podczytywać ale nie mam kiedy pisać-w pracy miałam zapierdziel nieziemski a po pracy wiadomo Damian:-).
Pozdrawiam cieplutko BBonity
U nas jest obowiązkowe mycie rano i wieczorem. Często ma myte jeszcze w południe po obiadku. Miał czas buntowania się, ale ma upartą mamę i zobaczył, ze płaczem nie wskóra niczego więc się poddał i teraz mycie ząbków jest bezproblemowe:-)Dziewczyny mam pytanie odnośnie mycia ząbków bo mój Igor ładnie zawsze mył ząbki i dawał sobie umyć a teraz się buntuje i nie chce a jak jest u WAS???
Witam laseczki
Ja tylko na neta przybylam do domu zrobic oplaty - i melduje sie ze zyje Korzystamy z przepieknej pogody na wsi- Stas bawi sie caly dzien w poaskownicy i na zjezdzalni ktora juz nam przuwiezlia my grillujemy i opijamy sie...pifkiem bo J juz jest z nami.
Mam nadzieje ze u Was wszystko ok!!!!!
Pozdrawiam:-):-):-)
Korzystaj kobietko póki masz okazję;-)
ostatnio jestem wieczorami juz mocno padnieta i chodze spac o 22
Witam w klubie
jutro sadzimy ziemniaki, kazde rece sie przydadza do pomocy
Ja wsiowa dziewucha wiec chętna do pomocy:-)
Damiana bajki nie interesują na długo, bawić samemu tez chyba nie potrafi więc mam cały czas go przy nodze.W naszym przypadku zbawienne jest wyjście na spacer bo wtedy mały nikomu nie przeszkadza w domu i może się wylatać.witajcie mamusie
przepraszam ze nie nadrabiam zaległości ale mam teraz urwanie głowy
moja grzeczna kochana Julcia zamienia się w diabełka
proszę napiszcie mi czym Wasze dzieci zajmuja się w ciągu dnia tzn w co się bawią- ale same
moja Jula potrafiła ładnie sama się soba zająć ale teraz to jest maskara oduczam ją smoka i jak nie puszcze jej bajki to cały czas łazi i jęczy zabawki zajmą ją może z 10min jak ja jej czytam, rysuje itp to jest ok ale przeciez mam tez inne obowiązki
kompletnie nie potrafi się sama ze soba bawić
a bajki mogła by oglądać przez cały dzień
nie wiem co mam robić ręce opadają....:--(
Faktycznie, super fryzWłoski dla mnie CUDO!!!!! W końcu mam taki kolorek jak dawniej!!! JUPI!!! Zdjęcia zamieszcze jutro jak się odpicuje bo teraz jestem bez makeup i niektóre z Was umarłyby na zawał po spojrzeniu na zdjęcie
My dzisiaj też zaszaleliśmy i spaliśmy do 7:30S przyjechał o 8. I dopiero wstajemy. A ziewam,że hoho!
A teraz co u nas. Jak nie jestem w pracy to jestem z małym na podwórku, albo na działce, albo na grillu u szwagierki albo w parku; w każdym razie bardzo aktywnie spędzamy czas. mamy M w domku bo chwilowo nie pracuje wiec nie jest najgorzej; i tyle "rewelacji"
Staram się Was podczytywać ale nie mam kiedy pisać-w pracy miałam zapierdziel nieziemski a po pracy wiadomo Damian:-).
Pozdrawiam cieplutko BBonity