Witam się jako pierwsza z samego rana
Wczoraj nie było nas w domu od 9 do 20
dzień spędziliśmy u babci Oli czyt mojej mamy znowu
Kuba tam bardzo lubi być, ale jednak tutaj w domu rozkwita
zawieźliśmy babci ciasteczka.
Majandra pisałaś kiedyś, że chciałabyś aby Maciuś mniej jadł i proszę życzenie się spełniło ;-) teraz możesz zrozumieć mamy niejadków.
Agulka i jak się dziś czuje Maja??? Bardzo mi jej szkoda bo często coś ciagle łapie :-( w przedszkolu panie zwracają uwagę czy rodzice oddają do przedszkola zdrowe dzieci????
Wczoraj kiedy wchodziłam do klatki w bloku mamy rzucił mi się w oczy plakat "rodzicu jeżeli masz problem z przedszkolem dla swojej pociechy.... i że przyjmują do przedszkola dzieci w wieku od 3 do 5 lat" OD 3 lat!!! Toż to przecież za rok!!!! Bardzo chciałabym zapisać małego do przedszkola bo po pierwsze nauczyłby się życia z innymi ludzmi i przede wszystkim dziećmi a po drugie zmieniłby śdrodowisko choć to chyba to samo
jednak boję się czy do tego czasu ta moja pusta pałka zrozumie, aby robić si i kupe do nocnika i czy w końcu zacznie mówić.
Justyna Kuba chyba rozumie, że tata rano wychodzi do pracy bo kiedy rano Kuba pyta o tate mówię mu, że taty nie ma, że jest w pracy i przyjdzie za kilka godzin. Wtedy Kuba tak rozumnie kiwa głową
Donkat takie szały jak Twojej Julitce Kubie zdarzają się ostatnio dość często i przeważnie z rana kiedy otwiera oczy po nocy
nic nie działa ani przytulanie bo odpycha, ani głaskanie bo odtrąca ręke nic jedynie pomocna jest Fifi, która wskakuje do łózeczka i zaczyna się atak całusków lizusków
mały wtedy zaczyna się śmiać i po sprawie.