reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A ja polowałam na chłopa z jajami :rofl2::-p przywozi Nam pod dom jajeczka i chlebek :-D

Usmazyłam małemu frytusie i znowu mam luzik :happy:

Majandra własnie trzeba trochę przechytrzyć meczykiche :rofl2: bedziesz miała kolejny wolny czas :tak: i dodatkowo spacerek.

Pędze jeszcze do pieca zobaczyć czy mi się czasem woda nie gotuje :crazy: zepsuła Nam się zastawka do pieca i teraz trzeba samemu zastawiać kiedy woda wrze :wściekła/y: ale nie nie grzeje w domu tylko na bojler, aby była cieplutka woda.

dawać te ciasteczkaaaaa :laugh2: Rany zjadła bym drożdżówkę z serem, od wczoraj za mną chodzi. Tak mnie na słodkie przestawiło w tej ciąży, ze strach pomyśleć ile przytyję :eek: I popsuła mi się cera, dziewczyny mówię Wam tym razem będzie dziewunia. Jak się tylko dowiem, ze to dziewczynka to wystawiam Staśkowe małe ciuszki chłopięce na allegro i zaczynam różowe szaleństwo. Jak ja zazdroszczę mamom dziewczynek tych spineczek, kucyków, falbanek. Chociaż kupiłam wczoraj Stasiowi okulary przeciwsłoneczne i chodzi nawet po domu dumny Belmondo, mamy nieziemski ubaw z niego. Niestety okularki nieco za duże, ale radość jest.

Kasia - pochwal się co wczoraj zmalowałaś, że Cię tak dziś sumienie męczy, bo mnie ciekawość zeżre.

Carioca no właśnie dziewczynki mamie urodę zabierają:tak: To będzie parka:-)
Ale mnie lewy zawias szczenki boli:szok: jakbym spała z młodym to posądziłabym go o jakiś napad na mnie,a tak się boję,czy jakaś ropa mi się tam nie zbiera,bo to po stronie gdzie mam zęba raczej do wyrwania:baffled:

No to Justyna nic tylko wydatek i sama przyjemność u dentysty przed Tobą :baffled:
Jak Stasiu wstanie to zrobimy te kruche ciasteczka wg przepisu Kasi, tylko nie wiem czy mi wystarczy kakao i cukru waniliowego, najwyżej takie cieńsze będą.

jestem i ja, ale nie długo.

Dzień minął szybko, poszlismy do przedszkola a potem z J autem do domku, ten zjadl i na budowę i tyle z chłopa w domu ostatnimi czasy, no , ale coś za coś.

Zapisałam się do fryca na 12 V na odrosty, muszę jakoś reprezentowac nasz piękny kraj w za granicą. hihihiihih

Lecę na allegro poszukać kartę pamięci i baterię do aparatu

reklama
Witam się wieczorkiem :-)
Moje dziecko chyba coś opętało, bije, gryzie i wrzeszczy, a przy tym się jeszcze cała trzęsie...:eek::baffled::nerd::szok: już nie wiem co mam z nią począć. doradźcie coś, próbowałam nie reagować, krzyczeć, tłumaczyć że nie wolno... i nic. albo tak będzie mieć przez jakiś czas albo nie wiem, oszaleję. nigdy taka nie była...:no:
Agulka, Donkat, Justyna pierwsze słysze o takich zupach...:baffled::szok: jak szczawiowa, botwinkowa, czy jakas tam... jaki to ma smak wogóle, chyba jestem jakaś nie wiem:rofl2:

Do góry