reklama
Zobaczcie jak fajna bluzeczka, tylko cena odrzuca i to daleko
BAT TOP MODEL: V NECK TURKUS (608208322) - Aukcje internetowe Allegro
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Monia a dziekuje ze pytasz u nas wszystko dobrze.Dzieciaki zdrowe,lobuzuja jak trzeba.Mala troche wysypalo na glowce w sobote ale juz jest lepiej widocznie cos zjadla.A o pikniku juz zapomnialam ale bylo bardzo fajnie choc wietrznie.Pozniej jeszcze bylysmy z mamuskami na farmie a w piatek idziemy do kina z maluchami:-)
Agulka bluzeczka ma fajnt kroj.Jest bardzo sexy ale cena za wysoka
takim to dobrzeMonia a dziekuje ze pytasz u nas wszystko dobrze.Dzieciaki zdrowe,lobuzuja jak trzeba.Mala troche wysypalo na glowce w sobote ale juz jest lepiej widocznie cos zjadla.A o pikniku juz zapomnialam ale bylo bardzo fajnie choc wietrznie.Pozniej jeszcze bylysmy z mamuskami na farmie a w piatek idziemy do kina z maluchami:-)
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ale mi scenę urządził Nie chce tego jeść. Biega po mieszkaniu i histeryzuje. Kopie mnie i bije, a jednocześnie ciągnie za rękę do kuchni bym mu chleba dała Nie wiem co robić?
reklama
Witam się i ja!Za oknem piękne słonaczko więc już z Tuśką zaliczyłyśmy spacerek a teraz mała śpi. Ja ogarnęłam trochę chałupę i zaraz idę prasować;-) rozmawiacie o obiedzie u nas zawsze są 2 dania z tym że zupę to gotuję na 3 dni a drugie na 2 dni. Dziś np mamy grochóweczkę a na drugie będą frytki, ser smażony isałatka wiem wiem bardzo zdrowe ale co poradzę jak mnie przy @ zawsze na tłuste bierze
Stroną napewno się pochwalę a zdjęcia załogi zapomnij my malo fotogeniczne jesteśmy;-)
Fajna nawet dziś podobną u nas na targu oglądałam ale cena była o prawie połowęmniejsza.
Z tą wysypką Adasia to na bank ta przyprawa. Ostre rzeczy potrafią niesamowicie uczulać
Anetko to bardzo fajnie, że Wasz .... jak do tej pory się nazywał??? Motel??? Zmienia uprawnienia i staje się pensjonatem musisz koniecznie pochwalić się nową stroną internetową będą tam zdjęcia załogi????
Stroną napewno się pochwalę a zdjęcia załogi zapomnij my malo fotogeniczne jesteśmy;-)
Zobaczcie jak fajna bluzeczka, tylko cena odrzuca i to daleko
Fajna nawet dziś podobną u nas na targu oglądałam ale cena była o prawie połowęmniejsza.
Z tą wysypką Adasia to na bank ta przyprawa. Ostre rzeczy potrafią niesamowicie uczulać
Podziel się: