reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzien dobry witam sie i ja.
Tak was wlasnie podczytuje i tez mam dzisia dylemat co na obiad.A ze dzisiaj poniedzialek i mam po wekendowego lenia wiec chyba jakas zupina bedzie.

reklama
Monia a dziekuje ze pytasz u nas wszystko dobrze.Dzieciaki zdrowe,lobuzuja jak trzeba.Mala troche wysypalo na glowce w sobote ale juz jest lepiej widocznie cos zjadla.A o pikniku juz zapomnialam:-D ale bylo bardzo fajnie choc wietrznie.Pozniej jeszcze bylysmy z mamuskami na farmie a w piatek idziemy do kina z maluchami:-)
Agulka bluzeczka ma fajnt kroj.Jest bardzo sexy ale cena za wysoka:tak:

Monia a dziekuje ze pytasz u nas wszystko dobrze.Dzieciaki zdrowe,lobuzuja jak trzeba.Mala troche wysypalo na glowce w sobote ale juz jest lepiej widocznie cos zjadla.A o pikniku juz zapomnialam:-D ale bylo bardzo fajnie choc wietrznie.Pozniej jeszcze bylysmy z mamuskami na farmie a w piatek idziemy do kina z maluchami:-)
Agulka bluzeczka ma fajnt kroj.Jest bardzo sexy ale cena za wysoka:tak:
takim to dobrze:tak::tak::tak::-D

Agulka jakos sie musimy trzymac z polskimi mamusiami i organizowac tego typu wypady bo inaczej moglybysmy w tworkach wyladowac:tak:Wszystkie mamy podobne problemy i doswiadczenia.I mieszkamy w jednym miescie:happy:

Majandra a jakby to co Maciek nie lubi ladnie i kolorowo udekorowac?Zrobic jakies mordki,lodeczki,zwierzatka.U nas to dziala:tak:

reklama
Witam się i ja!Za oknem piękne słonaczko więc już z Tuśką zaliczyłyśmy spacerek a teraz mała śpi. Ja ogarnęłam trochę chałupę i zaraz idę prasować;-) rozmawiacie o obiedzie u nas zawsze są 2 dania z tym że zupę to gotuję na 3 dni a drugie na 2 dni. Dziś np mamy grochóweczkę a na drugie będą frytki, ser smażony isałatka wiem wiem bardzo zdrowe ale co poradzę jak mnie przy @ zawsze na tłuste bierze:zawstydzona/y:

Anetko to bardzo fajnie, że Wasz .... jak do tej pory się nazywał??? Motel??? Zmienia uprawnienia i staje się pensjonatem :tak: musisz koniecznie pochwalić się nową stroną internetową :happy:będą tam zdjęcia załogi????

Stroną napewno się pochwalę a zdjęcia załogi zapomnij my malo fotogeniczne jesteśmy;-)

Zobaczcie jak fajna bluzeczka, tylko cena odrzuca i to daleko:szok::szok::szok::szok:

BAT TOP MODEL: V NECK TURKUS (608208322) - Aukcje internetowe Allegro

Fajna nawet dziś podobną u nas na targu oglądałam ale cena była o prawie połowęmniejsza.
Z tą wysypką Adasia to na bank ta przyprawa. Ostre rzeczy potrafią niesamowicie uczulać:crazy:

Do góry