reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
U nas by nie przeszło, bo Maciuś nie tknąłby botwinkowej, za kotletami by aż się ślinił. Dlatego u nas tak ważne jesy byśmy wszyscy jedli to samo.dzis jest wlasnie botwinkowa, ktorej P do ust nie wezmie, a dla niego slawne kotlety
Jak się Maciuś obudzi robię kolejne podejście z ryżem z truskawkami. Jak nie będzie chciał to mam mu nic nie dać i przegłodzić do obiadu?
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja bym tak wlaśnie tak zrobila z glodu nie umrze a obiadek zje z apetytemU nas by nie przeszło, bo Maciuś nie tknąłby botwinkowej, za kotletami by aż się ślinił. Dlatego u nas tak ważne jesy byśmy wszyscy jedli to samo.
Jak się Maciuś obudzi robię kolejne podejście z ryżem z truskawkami. Jak nie będzie chciał to mam mu nic nie dać i przegłodzić do obiadu?
majandra
No, nie umrze, ale japkę na pewno będzie darłA wtedy na pewno się poddamja bym tak wlaśnie tak zrobila z glodu nie umrze a obiadek zje z apetytem
jak zgłodnieje to daj mu łyżeczkę i niech sam wcina, zobaczysz jak ładnie mu to pójdzie, nie ważne że sie upaćkaU nas by nie przeszło, bo Maciuś nie tknąłby botwinkowej, za kotletami by aż się ślinił. Dlatego u nas tak ważne jesy byśmy wszyscy jedli to samo.
donkat
Fanka BB :)
Majandra a i jak nie bedzie chcał to włóż mu do pudełeczka po jogurcie( tak by nie widzaił), na pewno zje
podejrzewam, ze ten podstep by u nas nie przeszedl
a próbowała ś?podejrzewam, ze ten podstep by u nas nie przeszedl
reklama
majandra
Już kiedyś takiego podstępu próbowałam to się tak wkurzył, że No, zobaczymy co z tego jedzenia będzie. Dam znać
Podziel się: